Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 7:37:02
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro. Kakšen lep sonček je danes, bo treba ven nasprehod . pupsa - super da si sekončno uspela naspat! Jaz, pa sem šla ponoči celo samo 2x na wc . Danes, pa 4. del odpremo ane.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 7:45:01
|
|
|
|
mojcej77
|
Čao, punce! Tudi meni je danes uspela dokaj prespana noč, saj imam ponavadi s tem kar težave (najprej me je ta mala z brcanjem zbujala ali pa me je na wc, pol pa nisem mogla zaspat on sem bila redno že ob 4h pokonci, pa sem poizkušala dopoldne nadoknadit...danes pa od 24h do 7:30 z enim samim obiskom wc-ja! wiiiiii! Bravo jst!). Danes greva z mojim po nakupih - morava še zadnje zadeve za dojenčka nabavit. Se mi zdi, kot da sem zadnja, pišuka...ampak bom potem bolj mirna. Pa torbi za v porodnišnico bom pirpravila - zase in za malo. Glede ricinusovega olja - ful se režim, ko vas berem...hkrati pa sočustvujem. To olje poznam, mi ga je mama na lase dajala, kasneje v puberteti sem pa pogruntala, kako močan odvajalni učinek ima, pa sem z njim "hujšala". Od takrat mi rata slabo, če samo pomislim nanj oziroma se spomnim, kakšen vonj ima. Obup!!! Vso srečo, ricinusovke!!! Pa poročajte!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 9:19:54
|
|
|
|
lucika
|
vekybel, na moji flaški piše na tešče, 1-2 žlici. tu gor je ena nalepila opis, tam je pisalo, da se lepo spočiješ in naješ prej... ponoči sem skor znorela. zdaj ko imam res nahod, mi operil prime na vsak 5 poiskus. ful fino, ponoči dobivam take panične napade, ker ne moram dihat. pol me grlo boli, malo uho, ponoči me je še zob. a naj grem taka rodit? in naty, ja, tud moje noge do grozne, me prav koža boli na dotik. sem sprobala juho z veliko peteržilja. si lahk misliš, kak je to nagravžno. pol sem si dobila ene tablete za odvajanje vode. sem vzela en dan 1/4 in drug dan 1/2..pomagalo ama popolnoma nič. nimaš kaj, čimveč noge v luft in čakaj, da rodiš. kot sem že pisala, v prvo se mi je začelo zatekanje že konec junija, začetek julija in je držalo do konc oktobra, ko sem rodila. ampak, ko sem rodila, sem imela noge ko srnica, prav že med porodom mi je vse vodo ven potegnilo. tak da nič bat, najkasneje takrat bo ok. lahko se pa gres v porodnišnico pokazat, pa te bodo dali na prisilno ležanje. ne bi fajn, pa tud voda ne bo šla ven... vekybel a si že?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 9:37:37
|
|
|
|
zoey
|
Jutro! Jah, kar mislite si, da sem kam šla, malo morgen Zdaj se sploh ne sekiram več (do ponedeljka), pol bom pa začela pi Včeraj sva imela veliko pucalno akcijo, še 2 okni imam za spucat pa par frčkarij. Sem odlašala, da bi to zrihtal, ko bi bila jaz v P, zdaj sem pa obupala in zagrabila za krpe in čistila. Vmes sem šla pa 2x spat, ker sem kar zakomirala. Je pa lubi ful prehlajen in me je mal panika, če ne bo smel bit zraven oz. da še mene okuži. Bolj kot sem se opazovala, več težav sem imela, tako da sem se kar nehala in sem zdrava kot dren Edino spala sem bolj švoh, ob 4h budnica, pol pa do pol 7h nič od spanca, sem pa vmes že pozajtrkovala in pol mi je fajn, ko se zbudim lepo sita Zdaj pridejo prijatelji na (upam da zadnjo ) kavo k nama, potem pa na sonček!!! Girl79 za pupko z lepim imenom Vi2 Ricinusovki - good luck. Upam, da vaju ne bo preveč zvijalo in da bosta prepustili wc tudi drugim danes, da jih ne bosta pošibali v hosto Pol bosta šli pa obe v P, me pa vse ju3 v dežurne lekarne Moje nogice so tudi bolj dormeo, samo tako hudo, kot pa ve opisujete pa ni. Bogice Ampak saj bo šla kmalu ven in potem bo kar na1x fuuuuul kil manj in to bo zakon
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 9:44:16
|
|
|
|
vekybel
|
Dan! Jz sem še tu in še nisem spila olja. Zdej sem zajtrkovala in še malo počakam da se mi hrana vleže in potem grem v akcijo. Nisem hotela na tešče piti, ker bi mi še slabo naredilo a še nekje sem brala pa ne vem kje da je dobro da se zjutraj naješ pa potem spiješ. Tako da javim ko bom. Danes je pa res lep dan in upam da mi prinese srečo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 9:46:15
|
|
|
|
lucika
|
evo, jaz sem požrla svojo dozo, pa da vidimo. ampak me je pa kr prešinilo, uvau, kaj če mi zdaj ta trenutek voda odteče...pa da moram v porodnišnico in jim bom tam srala? :)))) ni poti nazaj, kaj bo, pač bo. aja, pa sploh ni tak bljak za spit. zgleda nagravžno, okus pa se mi zdi da ma po vosku. zdaj pa 2-4 ure, pa da vidimo. sem se zvagala zdaj...pa tud če sam mal dehidriram, ne bo nič škode, glede na moje vodenično telo.... zoey, jaz tud hodim na "zadnje kavice". je fajn... upam, da ne zboliš. jaz sem, pa kaj naj...lahko da mine kot je prišlo, lahko da bom bolna še kak teden ali dva...bo že minilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 9:50:29
|
|
|
|
zoey
|
Lucika Zdaj pa nam hitro napiši še vse, kar želiš deliti z nami, da odpremo 4. del, potem pa mrkneš. Najprej na wc, pol pa v P Če boš pa tam sračkala, se pa tudi ne sekiraj, ne boš ne prva, ne zadnja.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 9:52:09
|
|
|
|
Zvezdici
|
lucika in vekybel - velik sreče z oljem. Dobre sta. zoey - jaz sem bila pa ziher, da si že šla. Pa vidim, da nam še družbo delaš. Ampak se prav vidi koliko malo nas še je.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 9:58:07
|
|
|
|
vekybel
|
lucika kaj piše 2-4 ure traja al kako? Koliko si ga spila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:06:20
|
|
|
|
vekybel
|
Evo ga jz sem tudi pa kaj bo bo. Malo sem zalila z baylisem da mi popravi okus. Punce držite pesti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:08:53
|
|
|
|
lucika
|
jaz sem si 2 žlice zmešala z švepsom. saj ni tak hudo spit. zdaj je bolj, ko čakam, kaj bo in če sploh bo kaj...:)))) vekybel, poročaj....saj veš, na 15 minut:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:10:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Evo ga jz sem tudi pa kaj bo bo. Malo sem zalila z baylisem da mi popravi okus. Punce držite pesti. Go veky in lucika. Da vama res rata!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:11:58
|
|
|
|
vekybel
|
lucika veš da bom, če ne bom preveč visela na školjki . Kaj misliš kdaj začne reakcija?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:28:03
|
|
|
|
mojcej77
|
Punce... na Marčevkah 2010 bi se bilo dobro oglasit .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:30:06
|
|
|
|
lenčy
|
lucika in vekybel držim pesti, da boste danes zibali js grem pa vn na sončka pa se slišimo še kaj danes, če ne v tem delu pa v naslednjem. lepo se imejte in izkoristite dan!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:40:56
|
|
|
|
lucika
|
naj gre vse skupaj v tri pm; ne vem drugega povedat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:41:57
|
|
|
|
vekybel
|
mojcej77 zakaj???? lucika kaj je bilo???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:45:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel mojcej77 zakaj???? lucika kaj je bilo??? Preberi na marčevke 2010 starši čvekamo .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:54:54
|
|
|
|
vekybel
|
Ma prav me je šokiralo, ne morem verjet. Jz sem tudi pozitivna na sreptokok in me je prav strah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 10:59:22
|
|
|
|
lucika
|
vekybel, ne paničarit. očitno je teh steptokokov več. ti si verjetno testirana na b. ampak, da v letu 2010 se lahko to zgodi...grozno res. saj verjetno res premalo poznam medicino in je verjetno teh zadev toliko, da ne morejo imeti vsega pod nadzorom...ampak se mi zdi, da bi pa lahko za najhujše stvari avtomatsko brise jemali... al pa vsaj opozorili starše, kakšni vse simptomi se lahko pojavijo in kaj moramo paziti..a je to tak težko??? naš je bil nekaj dni na intenzivni, niso vedeli kaj mu je in kaj sploh bo...testirali vsega boga..sem ravno zadnjič izvide gledala: neznana okužba. pa **** ti neznano ,jkaj pa delate tam??? hvala bogu se je srečno končalo, a bog si ga vedi kaj je bilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 11:02:00
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Ma prav me je šokiralo, ne morem verjet. Jz sem tudi pozitivna na sreptokok in me je prav strah. Vekybel - pa si dobila kakšno zdravilo? Držim pesti za zdravje vseh, saj kr ne morem verjet, kaj se lahko zgodi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 11:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
vekybel, ne paničarit. očitno je teh steptokokov več. ti si verjetno testirana na b. ampak, da v letu 2010 se lahko to zgodi...grozno res. saj verjetno res premalo poznam medicino in je verjetno teh zadev toliko, da ne morejo imeti vsega pod nadzorom...ampak se mi zdi, da bi pa lahko za najhujše stvari avtomatsko brise jemali... al pa vsaj opozorili starše, kakšni vse simptomi se lahko pojavijo in kaj moramo paziti..a je to tak težko??? naš je bil nekaj dni na intenzivni, niso vedeli kaj mu je in kaj sploh bo...testirali vsega boga..sem ravno zadnjič izvide gledala: neznana okužba. pa **** ti neznano ,jkaj pa delate tam??? hvala bogu se je srečno končalo, a bog si ga vedi kaj je bilo... JA se strinjam, naše zdravstvo je čedalje bolj v ****u. Lepo ali grdo povedan. Če imaš še kake veze, večinoma prideš dober skozi - če ne si pa za njih samo številka. Žalostno ampak resnično. Šele zdaj sem se tudi malo zavedala kako srečo imave, še dobro, da sem imela 22.2 CR, ker če bi čakala do PDPja, Zara verjetno ne bi dobro odnesla ali pa?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 11:13:00
|
|
|
|
vekybel
|
Ja na strepokok b a ni to isto kot pri valen? Nič nisem dobila je pa napisal na napotnico z rdečim in v materinsko knjižico da mi bodo med porodom dali antibiotik, ker se med nosečnostjo ne zdravi, tako da moram bi pozorna tudi jaz in jim omenit da ne bi pozabili, tako mi je rekel moj G. Drugače pa zdej ko hodim na CTG-je v P mi je še tam sestra napisala na papir kjer so moji vsi podatki, da ne pozabijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 6.3.2010 11:14:34
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 povej mi kako je v bilo v P glede pleničk pa vložkov, a si imela vsega dovolj ali so ti kaj morali tvoji prinest?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
spanjetailorob kateri uri hodijo vaši otroci spat?ob 19h (
15%)
ob 20h (
42%)
ob 21h (
29%)
0b 22h (
8%)
ob 23h (
3%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 453Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!