lucika
|
a sem že poročala iz današnjega pregleda? no, vse ok, le ena **** mi je vkradla denar iz denarnice! sem obesla torbico skupaj z bundo, sem si mislila, kaj bom to vlačla zraven, privat ordinacija, kaj mi bo kdo vzel... no, pa sem se malo zmotila. že ko sem videla odprto denarnico mi je bilo sumljivo, pol pa še brez denarja... ena starejša je bila sama zunaj, ko sem prišla iz ctg, pa me je kr nekam čudno gledla. katastrofa kaj vse po svetu lazi! naj ji tisti evrčki pridejo prav, če jih že mora krast. lenčy, ne, ne bo vplivalo na otroka. se bo navadu na frekvenco glasu in loputanja. si predstavljam svojega šefa, on čez vrata stopa tako, da mu bo enkrat vrata iz pantov odneslo:))) lej, verjetno tolk računov za napisat ni, da ne bi zmogla. če jih je, hvala bogu da je delo; če jih je ogromno, pa itak mate še koga za to zaposlenega...to so bedarije za sekirat se...naredi in imaš mir. ker so verjetno tudi plusi. lahk da tašča pa ne bo nič loputala in nič rekla, ampak če si dovzetna, bo tudi kaka "surla" bolela. povsod se je pač treba prilagodit...lahko pa da bo fotr čist drugačen, ko dobi vnuka, kaj te veš... daj času čas in se pusti presenetit:) kaj pa oni, ki imajo res probleme, ko so po cele familije zapite in brez denarja, brez higienskih navad, brez bilo česa. tam si predstavljaj si življenje urejat po svojih zamislih. pa še brez perspektive navadno...tak da...eh, jaz raje niti ne pomislim....
|