lucika -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (3.3.2010 8:04:19)
|
dobro jutro tudi od mene! danes sem se pa že zbudila tako zmatrana, da komaj stojim. mali je seveda doma, saj je priden, le jaz bi se še taaaak mal naspala rada. pač, drugič. čez kake tri lete mogoče. jaz pa mislim, da imata tašča in mama kr prav. otroka čisto prebudit, zato da ne bo polulan spal...ne tega delat, ker boste samo sebi delo naredili... jaz svojega nisem previjala ponoči. itak dojenčki gredo prav spat tam ob kakih 11, vsaj naš je do takrat še jedel in vse to in sem ga tam nekje nazadnje previla (ne zdaj ob 6 popoldne). če se je pokakal, sem ga kr v spalnici na postelji, na brzino, v skoraj temi. ampak ponoči ne kakajo pogosto. za lulanje pa ne. sicer pa plenice itak držijo kr nekaj, tak da sigurno ne bo celi moker... banjico lahko daš v kopalnici na vc. al pa na kak stol. midva sva prvega kopala v čebričku, v bloko smo bili, na kuhinjski mizi seveda:) ko je patronažna kopala v banjici, smo prav tako na stolih kopali... nič komplicirat...se bo potem videlo kako in kaj je najboljše in najenostavneje. sva pa prvič hotla kopat "po pravilih". sva naredila banjico v kopalnici, lepo zagrela prostor...malega prinesla, slekla. on v jok, je bil vijolčen od vročine (pa ni bilo ful vroče, tam nad 25 pa). in smo šli lepo direkt v kuhinjo na 23 stopinj in ga tam kopali dokler ni šel v taveliko banjo, pa še takrat nismo nikoli dodatno greli prostora. močno upam, da tadrugi ne bo kak zmrzljivček, ker je bilo to res fino...
|
|
|
|