ti.ha -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (6.3.2010 19:29:52)
|
Pozdravljene! Mi smo rodili. Tisti večer sem šla cv porodnišnico. Bila je prava plodovna voda, voda, ki mi je odtekala. Tako d, vse je mogoče. Dopoldan reče ginekolog da je vredu, zvečer že lahko greste rodit. V glavnem na svet je prijokala še ena punca, punca Ana, težka 2760 in velika 47 cm. Malo dlje sma bili v porodnišnici, ker je imela zlatenico. Drugače pa se še privajamo doma. Je pridna, edino kar jo muči so krči. Lp in srečno vsem, ki jih še nosite v trebuščkih. IZVIRNO SPOROČILO: ti.ha Oj! Dogajajo se mi čudne stvari... Kaj mislite ve o tem? No, včeraj sem prvič na wc-ju opazila rahlo roza sluz, potem ponoči pa še dve taki gmoti, veliki kot frnikola, rdeče obarvani, v wc školjki. Bila sem na pregledu. Vse je okej. In ginek. je rekla, da to ni bil čep... Zdaj pa se mi je kar naenkrat vlila neka voda ven, ki pa je roza obarvana. Prej sem še šla enkart kontrolirat na wc in je bila v školjki tudi kri v nitkah. Ni mi nič več jasno... Lahko da je to zdaj od pregleda, ki sem ga imela dopoldan in ni razloga za skrb. Gibe otročka še čutim. Ne vem, kaj mislite. Do PDP je še daleč...28. 3.
|
|
|
|