zoey
|
Evo, da dam svoj prispevek do 200-te strani Danes sem spet rovarila ob 4h, pred 5 že zajtrkovala, ker sem bila ful lačna in mi je ratavalo slabo, ob pol 7h sem šla pa nazaj spat Vstala ob 9h in se zakadila v kuhinjo, spekla 3 kruhe, naredila korenčkovo juhico in neka kao pecivo iz prosa, pa ga ne bi prehvalila Čez dobro uro gremo pa na rojstni dan od tete in bratranca, tako da upam, da bo kaj pametnega za piknit Vmes sem še pospravljala in zdaj imam eno medicinko pred sabo, trebuh je trd za znoret, noge so pa tudi šunkaste . Tako da sem se končno malo na kavč zvalila in noge v luft molim. Sonček - super, da je vse ok in da si lahko mirna. Jaz sem nosečnost sfurala brez kakih vnetij, za kar se imam po moje zahvalit tudi suši Ampak bova že nadoknadila, pa ne vnetij Je pa fajn Tea Tree kremica ali pa eterično olje od Justa pri teh sranjih. Pa res, črtat cuker, pa belo moko, pa kvas, ker vse to futra kandido, ki je največkrat povzročiteljica. Sem bila 2 meseca na taki hudi dieti, ker sem bila stalno bolna in zmatrana, pa na bioresonanco sem hodila in sem bila potem kot nova. Sem pa v tem času tudi zanosila, pol so se pa drugi problemi začel Jessy - uspešno učenje Danes je moj samostojno zagrabil za delo , je vse zrihtal, včasih bi ga pa urgentno poslala na kak tečaj ali modul Pri nas mede kot pri norcih Sej je lepa zima, ni kaj, samo počasi se naj zaključi in postane toplo, da bomo kmalu vozičkale
|