|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
20.2.2010 10:55:35   
3Sonček3
Evo mene, hvala usm za skrb. Učerej smo bli za 20 minut v Lj, sm takoj na vrsto pršla in mi je pregledala s tisto tekočino če je plodovnica in ni bla, je rekla da je vrat lepo zaprt, mehur ceu, tut CTG ni pokazou nč posebnega, pol sm še zdravnico čakala okol 20 minut da mi je rekla da grem lahko domou in čimprej k svojmu G, ker je lahko kakšno vnetje, nevem pa zakaj tega niso že tam pogledali, sej zato so tam, al to ni njihovo delo? V knjižico so sicer neki pisali, ampak znam samo številke prebrat, groza user posted image . Mi je pa rekla zakaj nism takoj pršla zakaj sm čakala tolk časa user posted image . A keri dajejo liste z CTG-ja v knjižico? js sm ga prčakvala za svojega G pa ga ni user posted image  user posted image  user posted image sej vrjetno so use napisale. 

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 20.2.2010 10:56:50 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
20.2.2010 10:57:22   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Malce v razmislek:
Ko sem bila pred skoraj petimi leti v P, sem opazila, da prav vsaka porodnica ob odhodu domov, nese babicam v zahvalo kakšno malenkost (čokolatine ali kaj takega). Moram priznati, da sem bila sama kar malce v zadregi, ko sem to videla, saj nisem imela pojma, da se to počne. Seveda sem potem mojega poslala v trgovino, da sem tudi sama to storila, a če bi vedela prej, bi sama kupila, ker drugemu naročat je težje.
Ali je še katera imela tako izkušnjo???

Izkušnje sicer nimam, sem pa mnenja, da je to njihovo delo in me zelo jezi, ker smo jih (vse zdravstvene delavce) pacienti tako navadili, da že kar nekaj čakajo.
Z veseljem tistemu, ki se v izjemnih primerih izkaže za požrtvovalnega, podariš kakšno malenkost. Je pa res, da se danes na besedo hvala ne odziva več nihče, ampak so vsi usmerjeni v materializem. Pa tudi to, da pa prosim, hvala tudi ne znajo več uporabljati.
Kako bi zgledalo, če bi se sama v službi potrudila samo takrat, kadar bi nekaj
dobila? Jaz nisem iz tega testa. Je pa res, da večina je.
To je moje mnenje.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
20.2.2010 11:00:58   
Zvezdici
sončekuser posted image user posted image samo, da štima. Ja čudno, da niso pregledal že tam za vnetje ja user posted image . Jaz imam od ctg-ja samo en list, in sicer iz P. So mi ga kar v knjižici pustili. Drugače so ga pa po navadi vedno vzeli. Katera G te je pa vzela?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
20.2.2010 11:03:41   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

sončekuser posted image user posted image samo, da štima. Ja čudno, da niso pregledal že tam za vnetje ja user posted image . Jaz imam od ctg-ja samo en list, in sicer iz P. So mi ga kar v knjižici pustili. Drugače so ga pa po navadi vedno vzeli. Katera G te je pa vzela?

user posted image user posted image user posted image tega vprašanja sm se bala. Pogledala sm na vratih katera sestra je bla, ampak si z mojimi možgani nč nism zapomnla, za G ni pa nikjer pisalo katera je pa tut samo sestra je rekla da mora zdravnico obvestit, tko da sm čist nevedna. Je bla pa ena bl mlada, vitka in prijazna (ne pretirano, ampak dovolj)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
20.2.2010 11:04:32   
3Sonček3
A je bla učerej okol polnoči še kera v Lj P? K so za mano pršle 2 s popadki in sm najprej pomislna če je kera od tukej user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
20.2.2010 11:06:26   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

user posted image user posted image user posted image tega vprašanja sm se bala. Pogledala sm na vratih katera sestra je bla, ampak si z mojimi možgani nč nism zapomnla, za G ni pa nikjer pisalo katera je pa tut samo sestra je rekla da mora zdravnico obvestit, tko da sm čist nevedna. Je bla pa ena bl mlada, vitka in prijazna (ne pretirano, ampak dovolj)

Samo, da je bila prijazna. Da ni bla nesramna čes kaj delaš tukaj.
Ampak še enkrat, super, da je vse ok user posted image . To je najbolj važno.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
20.2.2010 11:07:22   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Samo, da je bila prijazna. Da ni bla nesramna čes kaj delaš tukaj.
Ampak še enkrat, super, da je vse ok user posted image . To je najbolj važno.

Ja hvala

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
20.2.2010 11:11:51   
NM
Sonček user posted image user posted image user posted image , da je vse ok. Kadar gre za otroka in zate, se moraš it kr pokazat. Iz izkušenj pa same veste, da se kdaj vrnemo od zdravnikov pa ne vemo, kaj je (nam nič konkretnega povedo). Res je, da mormo bit tečni. Če sami ne bomo poskrbeli zase, ne bo nihče.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
20.2.2010 11:21:49   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Malce v razmislek:
Ko sem bila pred skoraj petimi leti v P, sem opazila, da prav vsaka porodnica ob odhodu domov, nese babicam v zahvalo kakšno malenkost (čokolatine ali kaj takega). Moram priznati, da sem bila sama kar malce v zadregi, ko sem to videla, saj nisem imela pojma, da se to počne. Seveda sem potem mojega poslala v trgovino, da sem tudi sama to storila, a če bi vedela prej, bi sama kupila, ker drugemu naročat je težje.
Ali je še katera imela tako izkušnjo???

Izkušnje sicer nimam, sem pa mnenja, da je to njihovo delo in me zelo jezi, ker smo jih (vse zdravstvene delavce) pacienti tako navadili, da že kar nekaj čakajo.
Z veseljem tistemu, ki se v izjemnih primerih izkaže za požrtvovalnega, podariš kakšno malenkost. Je pa res, da se danes na besedo hvala ne odziva več nihče, ampak so vsi usmerjeni v materializem. Pa tudi to, da pa prosim, hvala tudi ne znajo več uporabljati.
Kako bi zgledalo, če bi se sama v službi potrudila samo takrat, kadar bi nekaj
dobila? Jaz nisem iz tega testa. Je pa res, da večina je.
To je moje mnenje.

Saj točno tako tudi sama razmišljam in sem tudi takrat. Pač, to je njihovo delo in dolžni so se potruditi po svojih najboljših močeh.....ampak.....ker so vse nosile....res je čudno, no...user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
20.2.2010 11:23:16   
Jessy
Sonček, samo, da je vse ok!!! user posted image user posted image user posted image  zdaj smo vse videle, da sploh ne dajemo vtisa, da paničarimo in da moramo vedno takoj do njih, da oni to preverijo! user posted image user posted image user posted image
Po moje ti za vnetje niso preverjali zato, ker to ni več pod nujno. Oni so te sprejeli, da preverijo glede otročka, vnetje pa lahko pozdravi ginekolog, ker se ne mudi tako zelo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
20.2.2010 11:28:44   
NM
Nočem bit pametna, ampak nas so v šoli za starše opozorili, da smo pozorne tudi na vsako vnetje, kajti presredek ni raztegljiv, če vnetje ni pozdravljeno oz. kaže še celo znake vnetja pri porodu  je lahko nevarno za otročka.
Tud jst sem ga fasala v 33. tednu pa mi je dala canesten pa se je pozdravlo. Sem pa G jaz rekla, da imam vnetjein ni pol niti gledala - tko je to, kaj hočmo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
20.2.2010 11:33:41   
rožca26
Jaz še vedno tukaj user posted image user posted image user posted image

Tolk sem naveličana in tečna ... jest bi res že šla ... Dons mam pospravljalno akcijo, ker moj ne bo mogu, ko me ne bo, ker bo okupiran na polno z malim ...
Glede daril in majhnih pozornosti - Jessy, to je tko kot v šoli ... eni dajo eni ne. Jest sm dala mal sladkišev sam na EINT,ker so si res zaslužile, na oddelku pa nisem nič dala. Ne vem no, se mi zdi, da včasih si lih ne zaslužijo. Pa ne rečem, da niso skrbele za naše pikece, sam odnos do kakšnih mamic je bil pa ubitačen. Zato me je pa kr odbilo, ko sem pomislila, da bi jim kej dala. Ne, naj bodo prijazne do vseh, ne sam do enih ...
Pa itak, kot je že ena napisala - zato so pa tam. Sem tudi ena od učiteljic, ki so ji ta darila ob praznikih in koncu šol. leta res mimo. Sej je to moj del - darila pa jaz od otrok dobivam preko celega leta - objemčki, pa slikce, pa nasmehi, pa zadovoljen otrok ... Mislim, da tudi ne pričakujejo sestre od nas, da bi jim kej dale, se mi zdi, da so bolj vesele, da pripelješ pikce v P po kakšnem letu ga pokazat ... Vsaj v Lj. so izrazile tako željo in tudi to, da jim veliko pomeni, če se naslednjič odločiš zopet priti na njihov oddelek. Mislim, da jim je to pomembnejše, ker s tem res pokažeš, da si bil prvič zadovoljen user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
20.2.2010 11:42:40   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jaz še vedno tukaj user posted image user posted image user posted image

Tolk sem naveličana in tečna ... jest bi res že šla ... Dons mam pospravljalno akcijo, ker moj ne bo mogu, ko me ne bo, ker bo okupiran na polno z malim ...
Glede daril in majhnih pozornosti - Jessy, to je tko kot v šoli ... eni dajo eni ne. Jest sm dala mal sladkišev sam na EINT,ker so si res zaslužile, na oddelku pa nisem nič dala. Ne vem no, se mi zdi, da včasih si lih ne zaslužijo. Pa ne rečem, da niso skrbele za naše pikece, sam odnos do kakšnih mamic je bil pa ubitačen. Zato me je pa kr odbilo, ko sem pomislila, da bi jim kej dala. Ne, naj bodo prijazne do vseh, ne sam do enih ...
Pa itak, kot je že ena napisala - zato so pa tam. Sem tudi ena od učiteljic, ki so ji ta darila ob praznikih in koncu šol. leta res mimo. Sej je to moj del - darila pa jaz od otrok dobivam preko celega leta - objemčki, pa slikce, pa nasmehi, pa zadovoljen otrok ... Mislim, da tudi ne pričakujejo sestre od nas, da bi jim kej dale, se mi zdi, da so bolj vesele, da pripelješ pikce v P po kakšnem letu ga pokazat ... Vsaj v Lj. so izrazile tako željo in tudi to, da jim veliko pomeni, če se naslednjič odločiš zopet priti na njihov oddelek. Mislim, da jim je to pomembnejše, ker s tem res pokažeš, da si bil prvič zadovoljen user posted image

Nič ne bodi tečna, saj imaš še čas! user posted image user posted image user posted image

Vidim, da smo okrog daril kar enotne. Ko sem se šla v januarju poslovit od učencev, sem mislila, da jih bom presenetila s prihodom, pa jim je učiteljica, ki je prevzela moj rared, povedala, da pridem in so navalili z darilci, da mi je bilo prav nerodno in so mi morali potem še do zbornice pomagati, da smo vse znosili. Sama tudi ne maram teh darilc. Najlepša darilca pa so mi pošiljali v času bolniške, ko so mi pisali maile z dobrimi željami, pa preko sodelavke so mi poslali njihove risbice in pesmice. To je pa res nekaj najlepšega.

NM, a veš kaj je meni svetoval moj G glede vnetij? Da imam v hladilniku vedno vaginalete Natriitetraboratis in da naj si kar z njimi zdravim vnetja. So pa res super, saj si takoj dober. Uporabljam jih pa že vrsto let.
Zadnjič sem bila brez njih, pa sem imela eno vnetje. Pa sem bila pametna in sem se šla naravno zdravljenej z jogurtom. Saj mi je pomagalo, to ne morem reči, ampak G ni bil nič zadovoljen, ko sem mu povedala, kaj sem delala, saj so v jogurtu beljakovine, ki pa za nožnico niso ok. Pa mi je spet rekel za Natriitetraboratis, tako da ga zdaj spet imam na zalogi.
Canesten pa meni ni všeč, ker se ti iz nožnice cedijo tista drobna zrnca. Pri Natriitetraboratisu pa je gel in teče ven samo tekočina. Mi je bolj prijetno.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
20.2.2010 11:48:57   
NM
Jessy - spet informacija, ki si jo velja zapomnit. Hvala. No, pa G je rekla, naj ne jem sladkega, saj je to hrana za glivice.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
20.2.2010 11:51:09   
Jessy
A je še katera tak požeruh kot jaz? user posted image  Velikokrat se mi zgodi, da ko naredim praženo zelenjavo kot prilogo, da jo potem preveč pogosto pokušam. Danes sem prepražila ohrovt in je narejen že kakih 15 minut, jaz pa sem v tem času že vsaj 10x šla probat, če je dober, kot da se spreminja v tem času....Tako se najem še predno je kosilo na mizi. Prašiček!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
20.2.2010 11:51:46   
NM
Kar se tiče daril: tud jst sem v novembru domov odnesla ogromnega medveda, me je čakal na stolu. Pa so mi več pomenike njihove besede in to, ko se zdaj oglasijo pa povedo, da me pogrešajo in želijo vse dobro.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
20.2.2010 11:51:50   
Jessy

Jessy - spet informacija, ki si jo velja zapomnit. Hvala. No, pa G je rekla, naj ne jem sladkega, saj je to hrana za glivice.

Kar naj bo, jaz se sladkemu ne bom uprla! user posted image user posted image user posted image  Raje glivice zdravim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
20.2.2010 11:55:30   
NM
Od pokušanja se res lahko naješ - meni se to ne dogaja vedno, samo kadar me prime, je pa ojoj. Če je treba kakšne omake pokušat, pripada še kruh.
Sem pa prejšnji teden spekla škatlo piškotov za dni, ko bo kdo prišel bejbiko pogledat - ostali so le še trije, tako sva bila pridna.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
20.2.2010 11:55:41   
Jessy

Kar se tiče daril: tud jst sem v novembru domov odnesla ogromnega medveda, me je čakal na stolu. Pa so mi več pomenike njihove besede in to, ko se zdaj oglasijo pa povedo, da me pogrešajo in želijo vse dobro.

user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bila včeraj deležna velike pohvale. Sem se v trgovini srečala z bivšima sodelavcema (mož in žena, ki sta zdaj v pokoju, prej pa sta učila na razredni stopnji) in sta mi povedala, da kako me njuna vnukinja pogreša in da se celoten razred ne more sprijazniti z novo učiteljico in da jo kar ne sprejmejo. Sicer se zavedam, da se učenci navežejo na nas, sploh ker sem jih že lansko leto učila in šla letos z njimi naprej, ampak sem si vseeno štela kot kompliment.
Tudi zadnjič mi je ena sodelavka pravila, da so učenci nekaj jamrali čez ta novo, pa da jih je potem vprašala, da kaj pa je bilo tako fajn pri meni, da zdaj niso zadovoljni, pa so rekli, da smo se imeli lepo, da smo se veliko nasmejali in pohecali, pa da sem veliko preko računalnika delala z njimi (sem imela v razredu interaktivno tablo). No, take stvari človek res rad sliši in si jih tudi zapomni. user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
20.2.2010 11:56:12   
NM

Kar naj bo, jaz se sladkemu ne bom uprla! user posted image user posted image user posted image  Raje glivice zdravim! user posted image user posted image user posted image

Aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
20.2.2010 11:57:35   
Jessy

Od pokušanja se res lahko naješ - meni se to ne dogaja vedno, samo kadar me prime, je pa ojoj. Če je treba kakšne omake pokušat, pripada še kruh.
Sem pa prejšnji teden spekla škatlo piškotov za dni, ko bo kdo prišel bejbiko pogledat - ostali so le še trije, tako sva bila pridna.

user posted image user posted image user posted image  Meni je pa včeraj mama rekla, da bo ona poskrbela za pecivo, da bom lahko stregla obiskom. Tako mi ne bo treba še tistega pokušat, ko bo pečeno, ampak bom samo potem, ko bo na krožniku postreženo. user posted image user posted image user posted image

Meni pa za pokušanje samo zelenjavce pašejo. Kakšne bučke, grah ali ohrovt....mmmmmm.....

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
20.2.2010 12:00:10   
Jessy
joj, zdaj pa vredu naletava sneg....ga bo res kaj zapadlo, če bo tako šlo...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
20.2.2010 12:00:33   
NM
Mene je presenetil še en razred, nikoli nisem bila njihova R, le z njimi sem prišla na šolo in bila prvo leto nekaj ur v OPB. Pa so me obkolili na hodniku, vsi v solzah in smo se pol v razred zaprli, pa skupaj cmihali. Še do konca dneva nisem prišla k sebi.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
20.2.2010 12:01:17   
Jessy
Rožca, a ne da si ti omenila, da ti primanjkuje kalija??? Včeraj, ko sem bwila v ZD sem brala eno njihovo revijo in je bilo navedeno, da je veliko kalija v beluših. user posted image  Edino to je najbrž problem, da se jih zdaj ne dobi. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
20.2.2010 12:02:06   
Jessy

Mene je presenetil še en razred, nikoli nisem bila njihova R, le z njimi sem prišla na šolo in bila prvo leto nekaj ur v OPB. Pa so me obkolili na hodniku, vsi v solzah in smo se pol v razred zaprli, pa skupaj cmihali. Še do konca dneva nisem prišla k sebi.

A ne, kolk je to fajn! To je res največ vredno!!! user posted image user posted image user posted image  Bomo morale nadaljevati v takem stilu, kot ga imamo!!! user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?