Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Jaz še vedno tukaj Tolk sem naveličana in tečna ... jest bi res že šla ... Dons mam pospravljalno akcijo, ker moj ne bo mogu, ko me ne bo, ker bo okupiran na polno z malim ... Glede daril in majhnih pozornosti - Jessy, to je tko kot v šoli ... eni dajo eni ne. Jest sm dala mal sladkišev sam na EINT,ker so si res zaslužile, na oddelku pa nisem nič dala. Ne vem no, se mi zdi, da včasih si lih ne zaslužijo. Pa ne rečem, da niso skrbele za naše pikece, sam odnos do kakšnih mamic je bil pa ubitačen. Zato me je pa kr odbilo, ko sem pomislila, da bi jim kej dala. Ne, naj bodo prijazne do vseh, ne sam do enih ... Pa itak, kot je že ena napisala - zato so pa tam. Sem tudi ena od učiteljic, ki so ji ta darila ob praznikih in koncu šol. leta res mimo. Sej je to moj del - darila pa jaz od otrok dobivam preko celega leta - objemčki, pa slikce, pa nasmehi, pa zadovoljen otrok ... Mislim, da tudi ne pričakujejo sestre od nas, da bi jim kej dale, se mi zdi, da so bolj vesele, da pripelješ pikce v P po kakšnem letu ga pokazat ... Vsaj v Lj. so izrazile tako željo in tudi to, da jim veliko pomeni, če se naslednjič odločiš zopet priti na njihov oddelek. Mislim, da jim je to pomembnejše, ker s tem res pokažeš, da si bil prvič zadovoljen Nič ne bodi tečna, saj imaš še čas! Vidim, da smo okrog daril kar enotne. Ko sem se šla v januarju poslovit od učencev, sem mislila, da jih bom presenetila s prihodom, pa jim je učiteljica, ki je prevzela moj rared, povedala, da pridem in so navalili z darilci, da mi je bilo prav nerodno in so mi morali potem še do zbornice pomagati, da smo vse znosili. Sama tudi ne maram teh darilc. Najlepša darilca pa so mi pošiljali v času bolniške, ko so mi pisali maile z dobrimi željami, pa preko sodelavke so mi poslali njihove risbice in pesmice. To je pa res nekaj najlepšega. NM, a veš kaj je meni svetoval moj G glede vnetij? Da imam v hladilniku vedno vaginalete Natriitetraboratis in da naj si kar z njimi zdravim vnetja. So pa res super, saj si takoj dober. Uporabljam jih pa že vrsto let. Zadnjič sem bila brez njih, pa sem imela eno vnetje. Pa sem bila pametna in sem se šla naravno zdravljenej z jogurtom. Saj mi je pomagalo, to ne morem reči, ampak G ni bil nič zadovoljen, ko sem mu povedala, kaj sem delala, saj so v jogurtu beljakovine, ki pa za nožnico niso ok. Pa mi je spet rekel za Natriitetraboratis, tako da ga zdaj spet imam na zalogi. Canesten pa meni ni všeč, ker se ti iz nožnice cedijo tista drobna zrnca. Pri Natriitetraboratisu pa je gel in teče ven samo tekočina. Mi je bolj prijetno.