|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POSPRAVLJANJE
28.1.2010 14:24:54   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: rija

kasso ....igrače niso nikoli razmetaneuser posted image
vsaj jaz tega ne smatram pod pojem razmetano. smatram pa brdo drobtin pod mizo, prah....

Ja itak, trenutno kuhinjo krasi dvometrski robotuser posted image , ki ga je včeraj sine sestavil iz enih velikih škatel, ki jih je privlekel iz garaže. v šoli so to izdelovali iz majhnih, doma pa se je odločil, da bo naredil ogromnega. Jaz sem se že sprijaznila, da dokler bodo otroci majhni, bo pač tako. user posted image

Samo tale tema o pospravljanju me je malo zdramila, da sem šla zdej malo kopalnico počistit user posted image
Joj samo moj namen ob odprtju teme ni bil tak da boste sedaj vse obsedeno pospravljale.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.1.2010 14:43:24   
lili8
Jaz imam pa večinoma še vedno ob sobotah dan za tisto večje pospravljanje. Pa še v nedeljo se kaj najde, ponavadi perilo, ker perem med vikendi. Se mi zdi, da čisto nikoli ne pridem do konca user posted image

Zanima pa me, ko druge rečete, da pospravljate med tednom, ko otroci počivajo, ali ste doma ali kako? Moja hčerka ima počitek v času, ko sem jaz v službi, tako da, ko pridem ponjo je spočita in polna energijeuser posted image . Saj ne rečem, saj se veliko sama zaigra, tako da bi komot vsak dan pucala tudi med tednom, sam kaj ko imam potem slabo vest, namesto, da bi skupaj kaj počeli, pa jaz pucam user posted image . Med tednom ponavadi naredim najnujnejše, kot je kuhanje kosila, pa posodo pospravim, pa postelje. Jo pa velikokrat tudi vključim v kakšna opravila kot je npr. zlaganje iz pomivalnega stroja, pa super se ji zdi, če lahko stroj prižge...
Joj, kolk bi šla zdele neki spucat user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.1.2010 14:45:55   
Kliki
Jast med tednom pucam več kot za vikend ker takrat delam, ja pomojem ko imaš enkrat otroke je pa to kar problem po službi še pucat.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.1.2010 14:46:13   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Jaz imam pa večinoma še vedno ob sobotah dan za tisto večje pospravljanje. Pa še v nedeljo se kaj najde, ponavadi perilo, ker perem med vikendi. Se mi zdi, da čisto nikoli ne pridem do konca user posted image

Jaz bi tudi rada ob sobotah to vspostavila, da bi redno teklo, a žal ne gre, ker so vedno kakšne dejavnosti na sporedu, da niti nisem doma...tako da kar naredim naredim po obrokih čez teden, kar pomeni, da ni nikoli vse naenkrat narejeno.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.1.2010 15:37:24   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Kljub temu da me je pospravljanje v zadnjem mesecu obsedlo padrugače pravim DA JE TREBA IMETI TOLIKO POSPRAVLJENO DA LAHKO NENAPOVEDAN OBISK SPUSTIŠ V STANOVANJE.

Ma jaz ga spustim, tudi če ni pospravljeno.

Jaz nimam nenepovedanih obiskov (jih ne maram), ker tisti s katerimi se obiskujemo se vedno prej najavimo. Pri nas je pospravljeno toliko, da se mi v prostoru dobro počutimo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.1.2010 15:39:24   
Kliki
Sej to ne pomeni da je sedaj vse sterilno je pa kakor toliko vsaka stvar na svojem mestu.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 156
31.1.2010 20:46:00   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Zanima me koliko dnevno pospavljate( sesate, pomivate po tleh, pomivate posodo,perete perilo,....)?

Jest namreč že kar nekaj časa sesam skoraj vsak dan, če mi pa časa zmanka pa vsaj pomedem. Posodo pomivam sproti, perem sproti takoj ko je za en stroj že laufa. Likam najman enkrat na teden.

Moj mi je zadnič rekel da že pretiravam zato bi rada vedla kako počnete to ve.

Hvala

Jaz isto kot ti. Vsak dan, če se da sproti. Prah pobrišem med tednom, edino posteljnino zamenjam čez vikend, kopalnico pomijem ene 2-3x čez teden, najhuje mi je pa po tleh pucat, ampak se prisilim, kadar ni drugega kandidata za te reči, tudi to naredit. MOram, zaradi (čist ta praveuser posted image ) alergije, če ne me pobira od hudega, živet ne morem. Tudi okna pomivam sproti, kadar zagledam, da so umazana, enega po enega, kadar me prime.
Mi gre pa ful na jetra, kadar moji ne pobrišejo pultov za sabo, ali ne odnesejo smeti v smetnjak, ko jih naštimam.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 157
1.2.2010 0:01:45   
rija
evo....tole mam pa jaz na hladilniku:

ta hiša je toliko čista, da je zdava
in toliko umazana, da je srečnauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 158
1.2.2010 8:25:05   
KIKI****
Ob skupni vselitvi v najino stanovanje sem tudi jaz sesala vsak dan, po tleh pomila na 3-5 dni, pospravljala non-stop (bila sem v porodniški), potem se kmalu zanosila drugič in postala še večji frikec za čiščenje. V stanovanju smo 6 let od tega 4 leta sem skoraj vedno redno čistla vse (kopalnica vsak teden generalka-tko mam še zdaj, umivalnik, bana, tuš in školjka pa so še dandanes na dnevnem redu.

Zdaj prah brišem ob vikendih, sesam na dva dni, po tleh brišem 1x tedensko, likam pa res zelo poredko, ker se mi ne da (pa sprot polikam pa je). No posodo umijem če se le da takoj, kot pa je Kerensa napisala, nikamor ne pobegne tud če ostane čez noč ;).

Perem sproti, ko se nabere za stroj šuknem not in peri ;)
Postelje preoblačim 1x na 14 dni, razen poleti pogosteje, pa če je kdo bolan.

Jaz sem bla že kr malprevč nora na to pucanje, bog ne daj da je bla kje kaka smet sem kr letata s sesalcem okrog. Zdaj se pa ne obremenjujem več, raj s tamalima kako enko odigram, al pa kako drugo družabno igro, mi več pomeni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
1.2.2010 9:15:40   
Najki
Midva imava sele delno usposobljeno stanovanje in sicer veliko spalnico, ki trenutno sluzi kot dnevni prostor, kopalnico in zasilno kuhinjo. Tako da generalka vzame najvec 2 uri obicajno dan pred obiskom none user posted image . Sicer pa sesam po potrebi, mali je se kobacalcek in morajo biti tla res cista, pa zelo rad je grisine po celem stanovanjou in drobi okoli, tako da veckrat na dan vzamem akumulatorski sesalec in posesam krizna zarisca. Dnevno tudi pomivava okoli njegovega stolcka za futranje, ker pol hrane pristane na tleh. Enkrat na teden (obicajno pred noninim prihodom ali po potrebi) presesava vse, pomijemo s h2o, ob vikendih pereva, posodo dnevno pomijeva, tla pospravljava kar naprej, samo mali je hitrejsi, tako da obicajno po petih minutah ni prostora za hodit mimo njegovih igrac ali vsega, kar pac najde na dosegu roke. Vecina oken je stresnih in so zasnezena, tako da trenutno niso v pomivalni akciji. Lika samo partner po potrebi, sicer ne likava. Kosilo jemo v vrtcu in sluzbi, za vikend pa pri mami, tako da za ostale obroke sfolgamo brez kuhne (jo se nabavljamo). Mali pride iz vrtca svinjski, samo je zadosti prati za vikend, ima zadosti cunj za preoblacit. Aja kopalnica je pa itak vsak dan zalita, ko se mali kopa, tako da tla so poplavljena, keramika je pa v&b samocistilna pa ne rabi pogoste nege, sicer pa vzame 5 minut za zglancat. Smeti odnasa partner, ko so polne, plenicne torej vsak dan, reciklazne 1x na teden. To je v glavnem to, ce smo pa bolni, pa itak vse obstane za par dni.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 160
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?