|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POSPRAVLJANJE
27.1.2010 12:20:20   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Vas komaj dohajam.
Kar se pa likanja tiče pajast likam skoraj vse, razen brisač, kuhinjskih krp, nogavic in spodnjega perila.

Recimo rjuh in prevlek za vzglavnike res ni treba likat. Spravi to na minimum, pa bo pol manj dela.

res je...

pa pižame tud ne likam jst

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
27.1.2010 12:21:23   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
oj vidiš, jaz nikoli ne hodim bosa user posted image

No, potem lahko potrdiš, da je en navaden par copatov rešitev za večino problemov, a ne? user posted image  Madonca, ljudje imajo najmodernejše sesalce a la 6v1, ampak copat pa ne, no. Kriza. user posted image

moj znori, če se mu kaj pod copati meljeuser posted image user posted image

ma on je stokrat bolj nadležen okol pospravljanja, kot jaz...mene nič ne moti...oz. moti me, če je vse pospravljeno...jaz sem kar živčna če ni nič navlečeno, pa morem hitr kak kozarc na pult postavit pa kako coto vržt čez kavčuser posted image da je bolj domače....

drgač pa recimo perem sam za vikend, posušim v sušilcu in kar zložim, kar je takega da je za zlikat, zlikam v nedeljo zvečer, za pol urce navadno...
sesamo in pomivamo po tleh po potrebi, kopalnco tud...ko je umazano, se pač pospravi in pomije...ogledalo pri umivalniku je kr skor vsak dan treba obrisat, sam zato ne bom cele kopalnice pucalauser posted image

velja pa pri nama taka logika - jaz od njega ne pričakujem da bo pospravljal, mi čist dol visi če se nič ne pritakne, samo mene naj na miru pusti in naj mi ne teži kok je svinjsko itd. jst bo že spucala ko bom, če pa ga tak fejst moti, pa lahko sam posesa, pomije al karkoli že pač. in to tud dostkrt narediuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 102
27.1.2010 12:23:32   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80
mene nič ne moti...oz. moti me, če je vse pospravljeno...jaz sem kar živčna če ni nič navlečeno, pa morem hitr kak kozarc na pult postavit pa kako coto vržt čez kavčuser posted image da je bolj domače....

Mhm... poznan občutek user posted image ... naj se na stanovanju vidi, da v njem nekdo živi, no... če bi hotela gledati sterilne laboratorije, bi se sprehodila tamle do Leka, pa bi bila zadovoljna. Vem, da je velika razlika med pospravljenim in sterilnim, ampak jaz pač uživam v ustvarjelnem neredu... saj ko mi dopi*di, pač pospravim (takrat pretiravam), ampak naslednji dan je pa že bolje. user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 103
27.1.2010 12:23:59   
majči tolovajči
Jaz pospravim enkrat na teden generalno vse, čez teden pa potem po potrebi (posesam in pomijem kopalnico). Posodo zlagamo v pomivalni stroj, ostalo pa sproti pomijem in je hitro pospravljeno.
Perem med vikendom, ker je ceneje elektrika, likam pa ne, razen če je kaj nujno potrebno in nikoli ne hodimo pomečkani okoli. Ko je perilo oprano takoj lepo obesim potem pa iz šušila zložim in ni nič pomečkano.
Drugače pa moj tudi veliko pomaga in za seboj pospravlja, tako da kar gre.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 104
27.1.2010 12:24:13   
Kerensa*
velja pa pri nama taka logika - jaz od njega ne pričakujem da bo pospravljal, mi čist dol visi če se nič ne pritakne, samo mene naj na miru pusti in naj mi ne teži kok je svinjsko itd. jst bo že spucala ko bom, če pa ga tak fejst moti, pa lahko sam posesa, pomije al karkoli že pač. in to tud dostkrt narediuser posted image

Amen. user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 105
27.1.2010 12:25:05   
phelps
Ob sobotah skupaj pospraviva stanovanje (pobriševa prah, posesava, kopalnica), kaj malega sproti. Nikoli ni videti stanovanje zanemarjeno (ni pa niti videti kot iz škatlice - a tega si ne želiva). Vsak dan en kuha, drugi pospravi posodo (se menjava), perilo zložim nezlikano v omaro in ga likam sproti (vsak dan zjutraj, ker se v omari itak zmečka).

Moram reči, da nama to ne vzame preveč časa, a še vedno je relativno urejeno/čisto.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 12:25:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
27.1.2010 12:26:35   
Ulla80
če bi hotela gledati sterilne laboratorije, bi se sprehodila tamle do Leka, pa bi bila zadovoljna.

zdej so že v salonih s pohištvom začeli tko - da je kaka šalca postavljena kam itd. user posted image da je bolj domač občutek. sam jaz sem tam vedno živčna....jaz bi najprej mal robe navlekla, pol bi se pa odločala če bom kupla al neuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 108
27.1.2010 12:26:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
igrače pospravljam ko po tekočem traku pa vedno grejo nazaj...

Iz istega razloga jih jaz samo še zbrcam v kot. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 109
27.1.2010 12:27:35   
Kerensa*
zdej so že v salonih s pohištvom začeli

Jaz se tam vedno najprej uležem na razstavljeno posteljo - kakor doma. user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.1.2010 12:29:47   
Klemy82

Amen. user posted image

Ulla, tako nekako jst svojega dresiram, moram rečt, da kar uspešno. Edino pajki so pa pri nas obsojeni na kruto smrt s sesalcem.user posted image Tudi ob treh zjutraj, če je treba. Svinjarija, smeti, prah, nič ga ne gane, sam ko pa pajka vidi...je pa svetovna vojna.user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.1.2010 12:30:44   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: majči tolovajči

Jaz pospravim enkrat na teden generalno vse, čez teden pa potem po potrebi (posesam in pomijem kopalnico). Posodo zlagamo v pomivalni stroj, ostalo pa sproti pomijem in je hitro pospravljeno.

Isto! Kopalnica, WC: vsak dan zjutraj, preden grem v službo user posted image , generalno v soboto; perem po potrebi 6-7 strojev na teden, likam vseuser posted image , ponavadi v nedeljo, če me ni doma pa čez teden ene dva do tri večere.... (ne znam drugače...) Sesam po potrebi 1-4x na teden, pomivam enkrat na teden; posteljnino menjam po potrebi (definitivno ne vsak teden ali 14 dni..... pišuka, saj se tuširam vsak dan user posted image ) Prah brišem enkrat na teden, če mi ne znese, potem se samo s čudežno metlico po dnevni sprehodim user posted image  Prah brišem po sesanju user posted image user posted image user posted image , da ga dodatno ne dvigujem, potem pa še tla pomijem user posted image

Opa user posted image  disertacijauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Luni -- 27.1.2010 12:31:07 >

(odgovor članu majči tolovajči)
Neposredna povezava do sporočila: 112
27.1.2010 12:31:01   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Edino pajki so pa pri nas obsojeni na kruto smrt s sesalcem.Tudi ob treh zjutraj, če je treba.

Pri nas pa komarčki. user posted image  Bedak je sposoben sredi noči vstat', prižgat' luč in toliko časa skakat' po sobi, da uniči revčka, ki mu je menda s svojim brnenjem skratil spanec. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.1.2010 12:31:59   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Luni
Kopalnica, WC: vsak dan zjutraj, preden grem v službo user posted image

Kako že piše na tisti avtomobilski tablici?

Ko rano rani, rano dan zaje*e. user posted image

Pa kaj ti je treba tega že navsezgodaj, no?

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.1.2010 12:32:15   
sonček33
likam vse
zakaj pa jokaš ob tem? sej ti ni treba.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.1.2010 12:35:15 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 115
27.1.2010 12:33:53   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Edino pajki so pa pri nas obsojeni na kruto smrt s sesalcem.Tudi ob treh zjutraj, če je treba.

Pri nas pa komarčki. user posted image  Bedak je sposoben sredi noči vstat', prižgat' luč in toliko časa skakat' po sobi, da uniči revčka, ki mu je menda s svojim brnenjem skratil spanec. user posted image
user posted image moj gre zadnjič ponoč na wc... ene 3 je morala bit, ja...prileti nazaj pa že čujem, ko sesalec vleče ven...pa tuli po bajti...ja, itak, zarad enga micenega pajka mora on celo bajto gor vržtuser posted image ..ne more počakat do jutra, ker jo lahko pajek kam drugam odmaršira...ehhhuser posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
27.1.2010 12:34:14   
Kerensa*
Joka se ob rezanju čebule. Pa še tega vam ni treba početi, ker TopShop prodaja en zaprt rezalnik. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 117
27.1.2010 12:35:28   
Kerensa*
Klemy, jaz sem stran zmetala vse tiste "muhomlate" al' kako se že reče tistim plastičnim zadevicam za preganjat mrčes. Ampak ni hudič, da si človek vsakič posebej kupi drugega. user posted image  O, da bi pa sesalec prižigal zaradi tega, ga pa samo še k svoji tašči pošljem nazaj. Saj nima daleč.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 118
27.1.2010 12:41:15   
živa
Pospravljanje ali, bolje, čistoča našega doma je večni razlog za družinski prepir. Jaz namreč kolikor toliko sproti:
- pospravljam cunje, ki jih odložimo npr. na stol ali kavč, jih dam prat (včasih tudi po cel teden ne, pa potem več strojev cunj zaporedoma operem), jih dam v sušilca, zložim in pospravljam v omare, likam samo srajce ali če je kaj res preveč zmečkano;
- kuham (čeprav je pred pol meseca moj odkril menzo v službi user posted image in potem kuham ali samo zase, morda za otroka, če prideta lačna iz vrtca, ali čez vikend)
- zložim posodo v pomivalca in iz njega v omare
- pobrišem kuhinjski pult, očistim štedilnik in pomijem hrano iz kuhinjskega lijaka
- sesam v jedilnici, kadar so po tleh drobtine ali koščki plastelina (včasih vsak dan, včasih redkeje); drugod posesam po potrebi
- pobrišem po tleh, kadar kdo (navadno mali) kaj polije
- pospravljam igrače za malima, kadar preveč razmečeta (v igralnici sicer na vsake kvatre, večkrat jih odnašam iz dnevne, kuhinjske mize, kopalnice ipd.).

Meni se zdi to čisto dovolj, moj dragi pa - sploh kadar se najavijo kaki obiski - postane obsedena čistilka in me sekira, kakšno imamo user posted image . V takih primerih potem jaz pospravim cunje, knjige, igrače, posodo, kar pač je, on pa temeljito posesa, pobriše po tleh, v nulo spuca kuhinjo in kopalnico. Ne gre pa brez tega, kdo več naredi user posted image , pri čemer skrb za otroke (predvsem logistika - vrtec, zdravstvo, tudi umivanje, oblačenje/slačenje, spravljanje spat), ki v glavnem pade name, nič ne šteje user posted image .

Šipe ... hmmm ... od maja, ko smo se vselili, se jih še nisem lotila ...

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 27.1.2010 12:42:08 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
27.1.2010 12:43:21   
Kerensa*
Živa, ponujam ti rešitev. Malce več ljudi in malce bolj pogosto začni vabiti na obiske, pa bo tvoj mož naredil vse. Že res, da bo zraven vriskal, koliko on naredi, ampak ti mu pa lepo mirno priznaj zasluge za lep in čist dom in mu povej, da si spočita za seks. user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 120
27.1.2010 12:45:03   
živa

in mu povej, da si spočita za seks. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vidiš, na to čaka, revež! user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
27.1.2010 12:46:00   
Kerensa*
Pojasni mu torej način, kako lahko večkrat dobi, kar hoče. user posted image  Razen, če ne bo ob pospravljanju ugotovil, da je pa on sam preveč utrujen. user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 122
27.1.2010 12:48:24   
baguSka
Pospravljanje ali, bolje, čistoča našega doma je večni razlog za družinski prepir.

groza user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 123
27.1.2010 12:49:48   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Pospravljanje ali, bolje, čistoča našega doma je večni razlog za družinski prepir.

groza user posted image

Pa saj ni tako hudo , živa?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
27.1.2010 12:50:09   
živa

Pojasni mu torej način, kako lahko večkrat dobi, kar hoče.  Razen, če ne bo ob pospravljanju ugotovil, da je pa on sam preveč utrujen.

Ne, ne, za to ni nikoli preveč utrujen user posted image . Jaz sem, ker sem 6 mesecev noseča, imam dva naspidirana mulčka in v službi moram do poroda dokončati dva ogromna projekta user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

groza

No, a ni butasto? Meni je pospravljanje zadnja stvar na svetu. Na račun časa z otroki (ali prepotrebnega časa zase) ne bi nikoli popravljala.

Na srečo je to zdaj bolj redko; sem se že nekako naučila, da se prepiru izognem, še preden se res začne. Magari rečem, naj kar pospravi, če ga moti. In zadnjič sem naredila seznam del in mu pokazala, da imam jaz več kljukic kot on . In zdaj je že ene parkat ali zjutraj vstal in bil za malima oz. jih je čuval sam, ker sem jaz malo dlje spala ali imela delo, in je bilo stanovanje grozovita bomba. Pa sem mu zadnjič rekla, kaj imam od tega, da on zjutraj vstane in jaz spim, če me potem čaka dve uri pospavljanja user posted image .

< Sporočilo je popravil živa -- 27.1.2010 12:56:15 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?