kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj popoldne sem se malo zamislila nad sabo, tako da sem uro in pol porabila za posodo pospravit, , pospravit malo vežo in kuhinjo, posesat, pomit tla... Sine je tačas igral igrice na računalniku in ko sem končala, me je zdolgočasen vprašal, če se gremo sankat...jap, zunaj pa že tema. Mater sem imela potem slabo vest. Namesto, da bi šla z njim ven uživat (kljub burji bi se toplo oblekla, saj bi malo tudi sončko grelo), sem pucala...vsekakor to ne bo vsak dan na mojem dnevnem redu, sploh ne vem, kako vam vsak dan znese vse to narest...definitivno bom dala prednost drugim stvarem kot pa pucanju. Danes zjutraj pa se je zelo malo poznalo, da sem jaz včeraj tisto urco in pol migala po bajti...bi morala spet ponovit vajo, vsak dan, dan za dnem.... . kasso, temu pa se reče slaba organizacija in slabo razporejanje opravil. komot bi bila z njim na soncu in pač v temi čistila. simpl. ja ne, potem sem mogla skuhat večerjo, pa ko so vsi trije otroci doma do devetih zvečer ni možnosti pospravljanja in pucanja, ker tacajo vsepovsot. Ob 21:00 sem pa tako utrujena, da res ni moči za pucanje. Ponoči pa meni res ne znese, ali pa da bi zjutraj ob petih vstajala in pospravljala, ker me fizično preveč izčrpa.
|