|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POSPRAVLJANJE
27.1.2010 11:48:17   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: rija
kerensauser posted image user posted image user posted image  kaj pa si daš nase, da ne vidiš kupa posode v lijaku?user posted image

Odvisno... večinoma pa pokličem taščo na kavo, ker ko ona zagleda polno korito, začne tako vpiti, da se gobica in Pril kar sama znajdeta v mojih rokah. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.1.2010 11:48:46   
rija
no evo....če bi tašča to storila kateri drugi, pa bi že po DIPOtu pisalauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.1.2010 11:49:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

kerensauser posted image user posted image user posted image  kaj pa si daš nase, da ne vidiš kupa posode v lijaku?user posted image

Odvisno... večinoma pa pokličem taščo na kavo, ker ko ona zagleda polno korito, začne tako vpiti, da se gobica in Pril kar sama znajdeta v mojih rokah. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
27.1.2010 11:49:28   
Kerensa*
no evo....če bi tašča to storila kateri drugi, pa bi že po DIPOtu pisalauser posted image

Ah, naj vpije takrat, ko je potem kakšna korist od tega. Če se bo pa kakšen sosed pritožil zaradi hrupa, bo pa tako ali tako ona kriva. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.1.2010 11:50:16   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.1.2010 11:51:21   
Kerensa*
copati me zivcirajouser posted image

Hja, potem pa pometaj ali pa sesaj. user posted image

PA SAJ!!!!!user posted image

Imaš pa še možnost hoditi obuta po stanovanju (če te ne supergi ali škornji prav tako živcirajo user posted image ). Pri meni greš lahko brez problema obuta iz predprostora v kuhinjo, ker je v obeh prostorih lakiran parket (al' ladijski pod al' kaj je že to sranje) in se z lahkoto očisti z enim potegom joggerja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.1.2010 11:51:33   
5ra8

user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.1.2010 11:52:15   
Anonimen

copati me zivcirajouser posted image

Hja, potem pa pometaj ali pa sesaj. user posted image

PA SAJ!!!!!user posted image

Imaš pa še možnost hoditi obuta po stanovanju (če te ne supergi ali škornji prav tako živcirajo user posted image ). Pri meni greš lahko brez problema obuta iz predprostora v kuhinjo, ker je v obeh prostorih lakiran parket (al' ladijski pod al' kaj je že to sranje) in se z lahkoto očisti z enim potegom joggerja. user posted image

pa ce rada sesam, nooooouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
27.1.2010 11:52:41   
Kliki
Ok ugotovila sem da morem nabavit sušilca in pa pomivalni stroj in bom imela več časa za druge stvari.

Ja dlake in pa lase po tleh mene tudi ful motijo.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 27.1.2010 11:53:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.1.2010 11:52:56   
5ra8
men gre pa na živce, če zjturaj pustim šalco od kave al pa čaja v lijaku, in preljuba mati dopoldne hodi po mojem stanovanju in še sprot malo posrpravi...pa sem ji miljonkrat rekla da naj pusti, ampak neeee....zmer se mora vtikat....aaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.1.2010 11:53:49   
Kerensa*

Jaz tudi... ampak ne po tleh. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.1.2010 11:54:01   
baguSka

kavbojk ne likam...niti t-shirtov ne. ko se posusi poberem iz stojala in TAKOJ zlozim. direk iz stojala cunjo po cunjo. in ni nic zmeckanouser posted image
pa seveda tudi pazim, da lepo obesim mokre cunje

jst jih pred obesanjem se zlozim in pustim za kaksnih 10 minut da so zlozene druga na drugi! in ze ko obeseim so ravne!user posted image nisem likala ze vec kot 5 let! no.. razen zadnjic 1x sem, ker si je moj dragi umislu srajce za na siht.. user posted image srajce je pa res treba mal potegnt!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.1.2010 11:54:06   
Anonimen

Jaz tudi... ampak ne po tleh. user posted image

user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
27.1.2010 11:54:09   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

men gre pa na živce, če zjturaj pustim šalco od kave al pa čaja v lijaku, in preljuba mati dopoldne hodi po mojem stanovanju in še sprot malo posrpravi...pa sem ji miljonkrat rekla da naj pusti, ampak neeee....zmer se mora vtikat....aaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
Zakleni stanovanje.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 64
27.1.2010 11:54:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kavbojk ne likam...niti t-shirtov ne. ko se posusi poberem iz stojala in TAKOJ zlozim. direk iz stojala cunjo po cunjo. in ni nic zmeckanouser posted image

jst jih pred obesanjem se zlozim in pustim za kaksnih 10 minut da so zlozene druga na drugi! in ze ko obeseim so ravne!user posted image nisem likala ze vec kot 5 let! no.. razen zadnjic 1x sem, ker si je moj dragi umislu srajce za na siht.. user posted image srajce je pa res treba mal potegnt!

pri nasi bajti ni srajcuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
27.1.2010 11:55:04   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Od kod pa si? Pošlji hudiča k meni! user posted image  Ko sem jaz tašči predlagala, naj spravi moje stanovanje v red (če jo že nered tako moti), je izustila nekaj podobnega:"E, snajko moja, pa nisam se ja zato rod'la, da jedem tvoje govno." user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 66
27.1.2010 11:57:20   
5ra8
Ma daj, raj mam umazano šalco v koritu in malo praha po tleh, kot da mi mati šara po stanovanju in pospravlja po omari?

Pa sem ji že stokrat rekla naj se ne vtika, da ma svojga dost za pospravljat, pa ne pa ne.

Bi zaklenila pa ni vrat user posted image
Sej letos planirava z mojim nardit svoj vhod, pa bom upam prec vse lažje user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
27.1.2010 11:58:15   
Anonimen
Bi zaklenila pa ni vrat user posted image

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
27.1.2010 11:58:26   
Anonimen
sorry

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
27.1.2010 11:59:26   
baguSka

pri nasi bajti ni srajcuser posted image

jst sm pa po eni strani prou vesela! sm vsaj sprobala ce likalnik se dela!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 11:59:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
27.1.2010 12:00:12   
Kerensa*
sm vsaj sprobala ce likalnik se dela!user posted image

Moj je že 4 leta nov. user posted image  Ugodno prodam. Samo škatla je malo zaprašena. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
27.1.2010 12:01:18   
Anonimen
jst sem svojga dala(posodila) mami, ker ji je crknu..pred......user posted image mislim, da ene 3 leta nazajuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
27.1.2010 12:03:08   
baguSka
ok, me veseli da nas je vec takih.. user posted image user posted image k mene so prou cudno ze gledal 'vsi'!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.1.2010 12:04:10   
Anonimen
ampak, jst bi raj peglala, ko kuhalauser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?