|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POSPRAVLJANJE
27.1.2010 11:40:54   
Arwenko
hja, najprej 1x tedensko imam pomoč, ki mi vse zlika, posesa, očisti kopalnico, pobriše prah.

Tako, da vmes med tednom ne sesamo, ne brišemo tal (razen če se kak pes polula), ne brišemo praha. Perilo peremo po potrebi, včasih vsak dan 1 stroj, včasih čez teden nič, pa zato čez vikend 2-3 stroje vsak dan. Posodo pomivam ko se mi ljubi, včasih vsako žlico sproti (nimamo stroja), včasih pa stoji par dni, pa pomijem pol. Pospravljanje, tu sem pa bolj boga in imamo relativno razmetano, ker mi ta gospa ne pospravlja, sem se pa od včeraj odločila, da bom poskušala vsaki dan v vsaki sobi vsaj nekaj malega pospravit, za slabo vest, če ne drugo, bomo videli kako dolgo bom zdržala user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.1.2010 11:40:57   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

na posodo pa mavke na tleh, pa sem tud jst alergicnauser posted image

še najbolj na one, ki se naberejo po stopnicah....in te se v času kurjenja res 2x dnevno....ma ne morem priti v prvo nadstropje, da vidim ta prahuser posted image

Pri meni ti najbrž ne bi preživela user posted image

ali pa bi ti pokazala, da sesalec ne grizeuser posted image

joj, jaz sem v 3 letih popolnoma uničila en komplet pribora za sesalecuser posted image

pa ravno pred 10 minutami sem šibnila pritličjeuser posted image

sej vem, da ne grize, samo pri vseh teh dlakah je vrečka takoj polna, zato raje pometem in potem včasih še posesam...recimo preden pomijem tla.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.1.2010 11:41:00   
Kerensa*

še najbolj na one, ki se naberejo po stopnicah....in te se v času kurjenja res 2x dnevno....ma ne morem priti v prvo nadstropje, da vidim ta prahuser posted image

Pri meni pa zagotovo ne user posted image . Ljudje, če vas motijo drobtine po tleh - ZAKAJ SI NE OBUJETE COPAT?! user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.1.2010 11:41:28   
gajka
Pol pa pri nas velja druga skrajnost. user posted image Sesamo 1× tedensko, pomivamo po tleh še redkeje, peremo po potrebi (ca. 2-3 stroje na teden), likam skoraj nič (razen srajce, pa še to, ko se jih nabere vsaj 5), prah pobrišem tik pred sesanjem (jaz brišem prah, moj pa sesa), posodo peremo ca. 1× dnevno (ko je pomivalc poln)... Pa ne živimo v svinjaku! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.1.2010 11:41:31   
Anonimen
kavbojk ne likam...niti t-shirtov ne. ko se posusi poberem iz stojala in TAKOJ zlozim. direk iz stojala cunjo po cunjo. in ni nic zmeckanouser posted image
pa seveda tudi pazim, da lepo obesim mokre cunje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
27.1.2010 11:41:46   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Midva imava z možem razdeljeno: jaz skrbim za kuhinjo (predvsem posoda) - imamo stroj, ampak dnevno zlagam not in ven, on vsak drugi dan sesa in enkrat tedensko pomiva tla, potem pa en teden jaz čistim kopalnico in mačji vc, on pa priše prah in pere perilo, naslednji teden pa zamenjava (da ni preveč dolgočasnouser posted image ).

Madonca, a ti to resno user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.1.2010 11:42:19   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pri meni pa zagotovo ne user posted image . Ljudje, če vas motijo drobtine po tleh - ZAKAJ SI NE OBUJETE COPAT?! user posted image

oj vidiš, jaz nikoli ne hodim bosa user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.1.2010 11:42:54   
Anonimen
kerensa, kaj pa imajo drobtine s copati?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
27.1.2010 11:43:37   
rija

sej vem, da ne grize, samo pri vseh teh dlakah je vrečka takoj polna, zato raje pometem in potem včasih še posesam...recimo preden pomijem tla.

jaz metle sploh nimamuser posted image  pač pa imam v kleti 30 ali več litrni zbirnik prahuuser posted image  čistimo ga ene 4x letnouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.1.2010 11:43:50   
Kerensa*
oj vidiš, jaz nikoli ne hodim bosa user posted image

No, potem lahko potrdiš, da je en navaden par copatov rešitev za večino problemov, a ne? user posted image  Madonca, ljudje imajo najmodernejše sesalce a la 6v1, ampak copat pa ne, no. Kriza. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.1.2010 11:44:30   
uškinamama
likam 1 x na teden
pometem več ali manj vsak dan
sesam , mislim s sesalcem 1-2 x na teden
wc od malega čistim vsak dan , ker je čisti cigan in polula vse razen centra školjke
prat in sušit, da mož
igrače pospravlja mali, če je sila (utrujena zverinica) mu pomagava
zakonsko posteljo postlja mož, jaz od malega takoj zjutraj
smeti odnaša mož
kuham med vikendom, kakšno večerjo med tednom
posodo pomijeva al en al drug, s tem, da ima mož načelo"kar uporabiš takoj pomij in vrni tam kamor si vzel", meni ta način ne paše ...oziroma moje načelo" miš, ti pomij posodo jaz jo bom pa POBRISALA user posted image
šipe - 1x mesečno
prah pobrišem usput

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.1.2010 11:44:48   
rija

Ljudje, če vas motijo drobtine po tleh - ZAKAJ SI NE OBUJETE COPAT?! user posted image

jaz bi prej rekla, da bi si potem mogla dati ono masko čez oči....user posted image  copati nimajo veze pri tem....in ne, ne nosim jih...edino poleti....

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.1.2010 11:45:00   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: romy

Midva imava z možem razdeljeno: jaz skrbim za kuhinjo (predvsem posoda) - imamo stroj, ampak dnevno zlagam not in ven, on vsak drugi dan sesa in enkrat tedensko pomiva tla, potem pa en teden jaz čistim kopalnico in mačji vc, on pa priše prah in pere perilo, naslednji teden pa zamenjava (da ni preveč dolgočasnouser posted image ).

ja disciplina mora bituser posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.1.2010 11:45:01   
Kerensa*
kerensa, kaj pa imajo drobtine s copati?user posted image

Drobtine, pasje dlake oz. karkoli, kar vam pač leži po tleh (dokler ne posesate)... če ste obute v copate, vas vse to ne špika in se vam ne prilepi na podplate, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.1.2010 11:45:38   
marta82

Ja, zakaj?

No otroške igrače ležijo po celem stanovanju, ko gre spat jih poberem skup ampak je zjutraj takoj isto (pa ne samo igrače, vse kar mu uspe kje dobit.cd-ji, razne škatlice, daljinci ipd.) V nulo ni nikoli pospravljeno, nimamo pa nekega svinjaka.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.1.2010 11:45:52   
Anonimen
miš, ti pomij posodo jaz jo bom pa POBRISALA

jst pa ze ne bom teb posode pomivala, da bos vedla!user posted image

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
27.1.2010 11:46:03   
Kerensa*
jaz bi prej rekla, da bi si potem mogla dati ono masko čez oči....user posted image   

Zakaj masko? Potem ne vidiš, kje hodiš. Če pa vidiš, kje hodiš, se lahko pa uspešno izogneš temu, da ne stopiš na nekaj, na kar ne želiš. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.1.2010 11:46:35   
Anonimen
copati me zivcirajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
27.1.2010 11:47:14   
marta82

ja disciplina mora bituser posted image

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.1.2010 11:47:17   
rija
kerensauser posted image user posted image user posted image  kaj pa si daš nase, da ne vidiš kupa posode v lijaku?user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.1.2010 11:47:21   
Kerensa*

Hja, potem pa pometaj ali pa sesaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.1.2010 11:47:47   
Anonimen

Hja, potem pa pometaj ali pa sesaj. user posted image

PA SAJ!!!!!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
27.1.2010 11:48:01   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pol pa pri nas velja druga skrajnost. user posted image Sesamo 1× tedensko, pomivamo po tleh še redkeje, peremo po potrebi (ca. 2-3 stroje na teden), likam skoraj nič (razen srajce, pa še to, ko se jih nabere vsaj 5), prah pobrišem tik pred sesanjem (jaz brišem prah, moj pa sesa), posodo peremo ca. 1× dnevno (ko je pomivalc poln)... Pa ne živimo v svinjaku! user posted image

pri nas isto user posted image

ok če se kdaj nabere tok smeti po tleh al pa las, potem 2x na teden sesam...drugače pa ne user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.1.2010 11:48:05   
uškinamama

miš, ti pomij posodo jaz jo bom pa POBRISALA

jst pa ze ne bom teb posode pomivala, da bos vedla!user posted image

user posted image ...me je mal zaneslo...

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.1.2010 11:48:12   
baguSka
Moj mi je zadnič rekel da že pretiravam zato bi rada vedla kako počnete to ve.

user posted image user posted image user posted image za moje pojme tud.. ampak vsak po svoje!

dnevno??user posted image user posted image

jst dnevno samo posodo v stroj zlozim.. pa umazano perilo vrzem v kos az perilo in smeti v kos za smeti!user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?