hariba -> RE: FB in otroci (26.1.2010 10:27:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Našedva sta stara 9 in 12 pa nimata odprtega računa na FB-ju. Ej. Kako pa veste da ga nimajo!?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hehe meni se je tudi takoj porodilo to vprašanje. Moj bo star 12. 6 r hodi, v jih je 24 in od tega jih 5 nima FB, eden imed teh tudi pc ne, so bolj revni. Pa zadnjč srečam mamo od nenega nejgovega sošolca mi potoži, da sin veliko igrice igra. Sem rekla ja ful mularija zdaj na FB visi, reče ona: NO tega pa moj še nima na srečo. Jaz pa sem se komaj v jezik vgriznila, da nisem rekla, da ga ima, ker ga imajo moji trije veliki za prijatla in soseda pri igrah. Tavelik je 14 ga tudi ima in ves razred. Tamala je 4.r ga tudi ima pred kratkim ustvarjenega, vendar ona pa res še ni glih veliko gor, edino Petwile igra. Hm ne forsiram Fb, vendar če mu ga prepoveš bo gor na skirivaj, a ni boljše, da vem katere prijatelje ima gor, sicer nasploh omejujejem uporabo pc, ampak popolnoma je to v teh časih nemogoče, s tem narediš več škode kot koristi. Že od 2.r dalje pride internet prav pri izdelavi raznih plakatov in referatov.
|
|
|
|