mika -> RE: telesno kaznovanje (25.1.2010 16:52:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa Kako lahko rečete "vzgojna" ali v afektu in da vam je žal!!?? A moža tud za uho ko vam stopi na živec?? Je vam normalno tudi da vam mož da kakšno "vzgojno"? Ker če je normalno udarit otroka ..pol pa najboljše da se vsi tepemo, ko nam nekaj ni prav!!! GROZA!! Moj mož ne skače brezglavo na cesto in se ne zaletava po strmih stopnicah.In moja ni dobila po riti zato, ker meni ni bilo prav...sem že napisala zakaj in se mi ne da ponavljat Stopite mal v glavo otroka.....kako nekdo , ki ga ljubi najviše na svetu (mama, ati..) ..kako ga lahko udari in mu nanese bol?? Kakšni sklepi in zaključki lahko pridejo iz takega ravnanja v njagovi glavi? Sem skoz v glavi svojega otroka. Zato tudi dobro funkcionirava. Mi 100% zaupa. Npr. pri zobozdravniku, ko je dobila zvezdico sem ji povedala da malo boli in hitro mine. Na stolu sem jo čuvala in ji govorila še malo, še malo....na koncu je rekla, da sploh ni bilo hudo. Pred kratkim je dala kri iz prsta, sem ji po resnici povedala, da jo bo malo zapeklo in da bom jaz z njo in ne bo hudo. se je sprostila in ni niti 'au' rekla.Ponosno je šla ven in vsem povedala kako je bila pogumna. Ko jih je dobila po riti, je vedela zakaj. V mojo ljubezen do nje, ni podvomila, ker sem toliko z njo in vedno ob njej in tista po riti, tega ni spremenila. Ne razumem nekaterih, ki delate iz tega takšno tragedijo, kot da nikoli niste bili sami otroci. Ali so pa vas res tako pretepali, da mešate vzroke za eno po riti, ki se zgodi zelo redko, s pretepanjem, poniževanjem in kaj vem s ščim. Upam vsaj, da imate tako ubogljive otroke, pa zato ne razumete. Resnično upam, da nimate otrok z močnim karakterjem in rešujete z besedami, pa nič ne rešite. Potem upam, da bo moj otrok čimdlje od vašega, ker bo šele takrat videl, kaj je trpljenje, nemoč in poniževanje.
|
|
|
|