|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julije
30.6.2005 15:19:13   
Anhelo2

Prvotni rok je 15.7, mi pa je na dveh zaporednih UZ, glede na izmere bebe izračunalo 6.7. No bomo videli!!!

Upam, da bo ta drugi.

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Julije
30.6.2005 15:41:38   
LONA13
Moj prvotni rok je tudi 16.7, ampak glede na 4 izmere na uz so vsi rekl .9.7. - mogoče se pa še srečamo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Julije
30.6.2005 20:09:07   
Meceno
Buu
Jaz imam naslednji CTG kar v sredo:zmeden2:, saj je 6.7. sreda a ne ?

Punce veste kaj; mene sestre in moja G. tudi tolažijo da bom vrjetno prej rodila, ker če ne, bo moj trebuh po naravni poti počil :)-:)-:)- Danes sem eno novo sestro spoznala pri G., ki se ni mogla nagledat mojega trebuha, baje že dela 20.let v medicini pa vidi prvič takšen trebuh :zmeden: Sicer ko je videla kako je počil je ostala brez besed oz mi želi da bi rodila takoj ,...( končno ena pametna ):bravo::bravo::bravo:

Sem se danes zopet razpisala

Lp Meceno

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Julije
30.6.2005 20:44:48   
Romcka
po stotih letih spet jaz...berem sicer skozi, samo sem tok lena, da se mi se pisat ne lubi:)-
do nedavnega sem spala kot :angel: zaj pa se mi ze mesa....celo noc se premetavam in bluzim po pojstli in zaspala sem , ko se je zacxelo danit..smrc smrc...pa tok hudo je, ko lubi zraven tok lepo spi, da bi ga najraje ....... meni busi veselo utrjuje in sem bla pri maooji G danes in so to pac ze popadki -- samop se spodaj pa se nic velik ne dogaja....veste, da me je kr mau panika, ko je omenla popadke...pa sej vem, da je treba ropbit, sam danes se kr nisem bla za to:) sem pa sla v sluzbico malo moje sodelavce pogledat in je blo prav fletno debatiram:) kr vesela, da sem doma...
pupe uzivajte in se tipkamo:):) :)
R

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Julije
30.6.2005 21:20:19   
PBJ
:)-:)-:)-Sedaj sem se še pa jaz uspela javiti in prebrati današnje debate. :duda: sedaj tako brca,da komaj sedim. Danes me že cel dan obiskujejo takšni krči, kot pri M... se pa res vidi, da je JULIJ pred vrati in bo jutri vstopil:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Od jutri naprej pa že lahko rodim, prej si nisem želela, ker je julij zame poseben mesec.
Zgleda, da smo danes vse Mariborčanke dobile odločbo za porodniško, sem se kar smejala, ko ste po vrsti pisale o prispeli odločbi;);).
Zjutraj sem dala nekaj novih slik s trebuhom ob polnih 38. tednih. Vedno bolj razmišljam o novem dru
žinskem članu, kako se bo vse skupaj odvijalo...
Jutri imam CTG in pregled pa me že malce stiska:(.

Želim vam lepo, prespano noč.Tukaj v Mb se je kar lepo shladilo in sedaj še dežuje, tako da ne bo vroče ponoči;):)-;)

Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?