Meceno -> Julije (30.6.2005 10:42:34)
|
Jaz sem tudi prišla ravno iz CTG, je G. rekla da je bil kar miren, vendar je ene dvakrat fajn poskočil pa mi ni bilo treba še enkrat delat :bravo::bravo: Pa Buu sem srečala, je tudi delala CTG, sem jo htela še ujagat pa je že šla :( Sem bila tako hecna, pa to se samo men zgodi :)-:)-,...po CTG sem šla naravnost na WC pa se hočem vsesti v čakalnici, me že pokličejo:bravo:, me zvagajo,... in logo dobim lonček za vodo( HJA, SEM ŽE LULALA :ups: ), se za 5min vsedem v čakalnico in potem na WC opravim zadevo, nesem lonček sestram( ONA MENI NAJ LEPO SEDAJ POČAKAM V ČAKALNICI ),...pridem tam se hočem ravno čičat, me že pokličejo ( IN TAKO VSA ČAKALNICA V :)-:)-:)- ) Samo danes je bila pa kar gužva,... Jaz se grem sedaj preoblečt, pa nekaj popapat še, potem likat in končno pripravit torbi za v bolnico, vmes še kukat na RR :bravo::bravo::bravo: Sem že včeraj napisala da je bilo fajn na :kava:,.. :grrr::grrr::grrr: joj kako sem lačna, pa :duda: je zdej tako divja, mislim da jo je jutranja kava predno sem šla na CTG šele sedaj zbudila ,....AVČ ,.. Grem AVČ, AVČ ,... mašina :zmeden2: Meceno
|
|
|
|