hektorina -> RE: mRRhe 2010 (17.2.2010 10:11:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: hektorina arwenko, vse sranje, ki ga doživljaš poznam. Bla tam. Saj bo. Samo ne se pustit butlom sprovocirat. Še najmanj pa neko mnenje o delu na črno. Je pa res, da ko enkrat poletiš v luft od jeze te je težko spravit dol. srečno na sestanku. jaz pa sem zaj..la en rok plačila in tudi še čakam kaj bo iz tega. Upam, da me ne bo kdo nategnil, ker sem mu šla na roko. Pa saj so še dobri ljudje na svetu, ne? Ja, saj ni tista tema kriva niti uporabnice tam, samo ona kaplja čez rob mi je bila, pa sem morala nekje ventile sprostit. Niso moji dnevi v skratka, o službi pa res, trenutno morala čisto na dnu, pa ni mi zdaj za pogrevat ali javno razlagat, sem madeli zadnjič po msn (Hvala še 1x Madela). Bo že... Glej, jaz mam že kar nekaj let (ne sicer kot zemlja, ampak recimo za en mali kontinent) in verjami, vse se bo porihtalo. Samo glavo gor, pa strumno naprej. Pa kaka mantra včasih pomaga: Recimo na sestanku: Boli me, je...te se, boli me, je...te se....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|