madela -> RE: mRRhe 2010 (17.2.2010 9:17:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR ma ja sej iz noprostorcev se več ven vidi jz ne vidim konca haube in pri nas je parking na knap do fasade in res ne vidim... sej nekak ga gor spravim ampak pol metra od fasade pol gre pa mož prestavit avto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Aja,to da ne vidiš konca havbe,se boš pa zelo hitro navadila. Mene je to tudi malo motilo na začetku,ko sva kupila enoprostorca,ampak hitro skužiš kako daleč lahko greš. Mi imamo tule pred blokom tud tak parkplac,da ga včasih komaj natlačim noter med dva avta. Sem se zdaj spomnila,ko sem prvič držala volan v rokah...še nisem imela izpita seveda. Bilo je na traktorju,obračam volan in seveda vidim,kako se prednje gume obračajo in mene je bilo potem full strah,kako bo,ko bom delala izpit za avto,saj ne bom videla kam so gume obrnjene [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Pa brez heca,jaz sem se toliko presekirala zarad tega,da ni za verjet,drugi so se mi pa smejali,seveda [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|