metuljcek321
|
Tinky & I like Maja a lot - to je meni eno izmed lepših ime za punčke, btw. Sem jo imela na svojem seznamu populis šef je odbitek na kubik - I'm speechless. mojček, 3jemi, kakšno je stanje? Any better? majuška, zredila sem se od tvojega yummy fruštka, ej. Sicer pa čist resno: zdajle sem ene parkrat vzela kar kosilo v šoli (da sem mal pocrkljala domače zdaj, k je mami v Čatežu) - 2 porciji za 3 osebe - ulala dobr, ful za jest, raznoliko, pa tko poceni, da kar verjet ne morem - 2,60 evra/kosilo. Za jest pa tolk, da so me danes en mal hlače tiščale dohodnina - moram še zračunat, ampak je itak že moj prijavil malo, ker se mu bo bolj splačalo ... me pa firbec matra, kolk bo razlike ... bova pa itak spet oba doplačala, nevertheless ... ta država smotana, ej kremica za ritko - kako so naši rdečkoti? Izginjajo pikice/rdečine ipd.? Upam, da. Jaz že zelo dolgo ne mažem več ritke, tud v vrtcu sem rekla, da ni treba že pred časom. Če pa ima rdeče, zakurblam Bubchen kremisimo ali Sudokrem. Almera, a si kaj boljše? Jaz danes praznujem en teden obolenja, je precej bolje, nisem pa še čist v stari formi. Ne moreš verjet, kar ne neha se še, no. Kašljanje je res moteče, nos se je skuliral. Pijem Lekadol plus C tu in tam, sicer pa hektolitre čaja s kostanjevim medom in limono. Všeč je tud ta mali. rebeca, noro dobr - k bi moja zapadla v tak prehranjevalni ritem, ej ... je že nekoč imela tak vau apetit & to dolgo časa, tale teden smo pa čist nekaj odpovedali. Je pa res, da je praviloma lačna, ko pride iz vrtca, in je treba najprej za njo poskrbet - usually pade gosta juhica s ful zelenjave in meskom every now and then (vzamem večer prej iz skrinje & potem samo segrejem ... prevrem & ohladim do primerne temperature). Sadja se je odločila, da ne bo konzumirala at all, tko da popoldnevi minejo ob juhi, jogurtu, kakšnem piškotku in Čokolinu ali grisolinu - pretty otročja/otroška hrana, a ne? Hm .... hd, how's job? Pa flower? So se unesli malčki? Ste se mal navadili drug na drugega in je zlaufalo? neboglasnica, pofočkaj se vsaj malo, no. We miss you. Pa Stašu pošiljam velikooooo zdravja!!! Joj, nanka, kakšna smola se vas drži glede bolezni. In o kakšni srhljivo visoki vročini pišeš - kar zmrazilo me je, k sem brala. Pošiljam za vse! Inigo, res dobro vprašanje, tole s količino njihove porcije. Very important piece of info. K sem bla jaz konec oktobra v inšpekciji, da sem vidla, kolk naša ni jedla, so bli majhni krožnički, potem so pa jedli - vsak po svoje in kolikor pač je. So bli pa sicer kot mravljice - tko pridni in samostojni že takrat, da sem občepela z odprtimi usti (Anja je takrat pojedla 1 (!) makaron iz fižolovke, sirov štrukelj ter 2 mali skodelici kompota, recimo).