metuljcek321
|
Evening, ladies! Kako kaj? Danes sem šla na govorilne za malečko. Povzetek: - od tega tedna naprej ima spet zmišljevalno krizo pri prehranjevanju - hrano da v usta, žveči, potem pa izpljune - kdo bi vedel - upam, da se izboljša asap (tud doma imamo skoraj wrestling, da se naje - sveta pomagavka, grozno, grozno, k se tko afna) ... obviously bo suhica, tko k midva - naj stvar v vrtcu ji je telovadba - tko miga in se reži zraven, da vsi pokajo od smeha. Tud ples ji leži A LOT (zihr po mamici ) - 1 of top 5 stvari je tud sedenje za mizico, opazovanje sebe in drugih ter krohotanje, vriskanje in čebljanje - pospravljanje copatk, hlač ipd. je ne zanima at all, k pa si je treba umit roke (in se igrat z vodo), je pa the first in line Danes dobila tudi izvide sistematskega pregleda, k sem ga imela v četrtek, odnesla do zdravnice - ni se mogla načudit, kakšni d best izvidi, pa vprašala me je, če telovadim, k sem tko dobr tisto reč pihnila (ha, ha, pljuča mi od nikol niso delala problemov) ... hmmm ... sem kar mal zablefirala & rekla ja, kaj sem pa hotla Mi je rekla: "Zdaj pa kar v tem stilu naprej, da bodo tud čez nekaj let taki odlični izvidi" ... ja, ok, I'll do my best Ve? Mali? What's up? PS: opa, Brad Pitt & Hulieta ... tko luštna, pa tko beden film ... too bad ....