Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:57:05
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu nanka, ali si želi imeti spete ali spuščene lase, ali vseeno? Nima pojma, zato pa prosim za predloge, mogoče ji bo pa kaj všeč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:57:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:58:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:59:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mojček, tud ti si bla pridna s slikcami, jp sicer pa še nekaj idej za frizure: malo bolj umetelno & gor speto tukajle: KLIKNI dolgi & spuščeni lasje: KLIKNI mix: KLIKNI zviti lasje: KLIKNI skodrani lasje: KLIKNI ravni lasje: KLIKNI naravno, nagajivo: KLIKNI kratki lasje: KLIKNI a too much, kakšna kolekcija, kaj se mi sploh pentljamo zraven, bi sam metuljckovo počakali za vse tri pridne čveke. Nanka bo sigurno vesela predlogov, samo da prileze izpod tuša. Takole, moj čas je potekel, pričenja se NCIS (ja, saj vem, ve ste vse to že gledale, sem sto let za kurami), zato vas zapuščam. Se jutri javim s seminarja, če mi bo uspelo. Gelde na to, kako so nekatere računalniško nepismene, bom verjetno našla vsaj toliko časa, da vam pomaham... , mali cmiha??? Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:00:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
Sem pa sto let za luno....sorry Nanka, da ti v zelje skačem.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:00:50
|
|
|
|
nanka
|
Vau pa ve ste čudovite. Ji jutri pokažem pa se bo odločila. Vam bom pa tudi sliko obleke prilepila, samo da jo nazaj prinese, tam nekje v sredo. Nič lepo čvekajte dalje, mene čaka postelja in NCSI. Čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 22:00:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:02:40
|
|
|
|
glugluglu
|
GR zaenkrat je ok, delo je zaenkrat ok, ima svojo sobo, s seboj je vzel laptop s kamerco, je v stiku s svetom, (samo, če dela internet ), ni da ni... Važno je, da ga otroci lahko vidijo in slišijo, to kar pomeni, da lahko tako komuniciramo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:09:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mojček, tud ti si bla pridna s slikcami, jp sicer pa še nekaj idej za frizure: malo bolj umetelno & gor speto tukajle: KLIKNI dolgi & spuščeni lasje: KLIKNI mix: KLIKNI zviti lasje: KLIKNI skodrani lasje: KLIKNI ravni lasje: KLIKNI naravno, nagajivo: KLIKNI kratki lasje: KLIKNI a too much, kakšna kolekcija, kaj se mi sploh pentljamo zraven, bi sam metuljckovo počakali hi, hi, hi, še dobr, da sem uletela kako možek? kaj je kaj povedal po Skype-u? kako se ima? kaj počne? zahtevno? samotno?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:10:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
mama nanka, ste pri vas zdravi? Upam, da. Kdaj bo maturanc? Ponekod že zdaj, marca, zaštartajo. Aja, moja sestrična bo pa botrca na birmi letos ... maja bo the big day ... brat je pa maturant ... tko da bo veselo, veselo, veselo ...
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:12:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 sem vesela, da se zdravje vrača v vašo hišo in da je bila anjina vročina muha enodnevnica. ti pa hitro po kalorije majuška - otro fruštke za gospo doktor, torej - na recept! ja, ej, 1 dan in to je blo to - kr neki še vedno sumim zob (spodnja L 3ka - bo kmalu tu) jp, Majuška, hitro na plan glede na alarmantno stanje bi prosila še za eno konkretno večerjo, pliiiiiz
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:13:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu GR zaenkrat je ok, delo je zaenkrat ok, ima svojo sobo, s seboj je vzel laptop s kamerco, je v stiku s svetom, (samo, če dela internet ), ni da ni... Važno je, da ga otroci lahko vidijo in slišijo, to kar pomeni, da lahko tako komuniciramo. upsi, si glih odgovorila, jaz sem ti pa postavila vpr., kako je prebrano, nice to see he's having a good time
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:25:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Postrezite si - vzemite, kar vam paše & KOLIKOR si zaželite ... dober tek ...
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:32:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
PS: Tisti velik kozarec Nutelle je 5-kilski, tko da brez panike - bo dovolj za vse čvekice ... navali, narode ...
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 22:49:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ekola, dala novo slikco našega kuštravčka v avatar, zdaj pa horizontala ... ... enjoy the evening meal ... night, night
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 6.3.2010 0:48:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Neboglasnica si samska? Moja dva sta na fuzbalu in to do 23. Da se jima ljubi Mene tudi s tankom ne spraviš. Tjaša je danes končno odnesla popravit maturantsko obleko ( skrajšat hlače in naramnice pri obleki) zdaj si pa samo še frizuro izmisli pa bo. Majuška help, ti si imela ideje o frizurci, kaj si imela v misli? Please kakšno slikico. Ima pa lase do ram, vse enako dolge in ravne. nanka, mogoče kakšno Tjašino slikco, da vidimo, kaj ji paše k obrazu?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 6.3.2010 0:50:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 jp, Majuška, hitro na plan glede na alarmantno stanje bi prosila še za eno konkretno večerjo, pliiiiiz ker sem prisopihala sem sredi noči, nekaj lahkega no, drugače ne boš mogla spat Sicer pa sem bila v kinu s prijateljco. Gledali sva totalno pocukran film Valentinovo, glede na to, da je punca na frišno samska, me je njena izbira kar presenetila. V glavnem, imeli sva se fajn in sva se ornk načvekali, zraven naju pa je ena teta stalno na glas komentirala film. Ampak na srečo je bila zabavna zdaj pa res komaj gledam, grem ... nočko!
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 6.3.2010 0:53:18
|
|
|
|
Majuska
|
Almera, bogi nečak ... ma ljudje danes čisto nič več ne pazijo mislim na vas, da boste čimprej OK
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 6.3.2010 7:11:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
Daaan! Almera: kako nečak?
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 6.3.2010 8:10:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kaj zdaj, a še vse spite? Sem že v službi, pridno delam.....
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 6.3.2010 9:47:38
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, neboglasnica, ne spim ... Aleksander me je zbudil ob 6h, se malo igral in toliko vriskal, da sem se povsm zbudila. Po flaški je bil pri nama, pa je malo nagajal, malo spal. Ko nas je vse zmanjkalo, nas je pa poštar zbudil Tako, odpravljam se v knjižnico, pa spotoma bom šla še malo v Kik. Uživajte v zajtrku!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2010 9:52:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2010 10:59:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2010 11:24:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2010 14:03:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?