Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:14:50
|
|
|
|
glugluglu
|
nanka, ali si želi imeti spete ali spuščene lase, ali vseeno?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:18:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:20:47
|
|
|
|
glugluglu
|
speti lasje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:22:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:26:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:30:19
|
|
|
|
glugluglu
|
ja mojcek, se strinjam, evo še malo tazga podobnega stila:
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:31:46
|
|
|
|
glugluglu
|
pa taka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:34:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:37:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:39:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Evening! Evo me, tukaj sem - populis, si prav domnevala, da danes priletim naokoli En koš za vaju z Laro. Kako sta? Any better? Umpa, OMG, tvoj fante je pa resnično dober jedec, se ne čudim, da plenica popusti. Mi imamo Muellerjeve, super zadovoljna, res redko kaj uide skozi. Almera, džizus krajst - za nečaka, želim, da se dobro izteče!!!! Poročaj. Ubogi fant!
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:40:05
|
|
|
|
glugluglu
|
in še (čist sem not padkla, majuska sorry, ker ti v zelje skačem ) 13. 8. 2006 - 15:28 dost mam
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:40:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 Živi pa noro noro teče z noska. pa cel popoldan je precmerila, nekja ji manjka - SPET. spucat ne morem, ker je sam voda v nosu. in spi že od pol 9h, torej je nekaj narobe - SPET... omg, ampak res ne podpišeš, da te bo skoz neki skrbel za otroka....
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:40:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica ??????????? zdajle vidim here I am
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:44:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
vau, glugluglu, fajn slikce dobr so spedenane bejbe za še več idej bodo pa zdajle 7. 3. OSKARJI ouje, kolk se veselim stajlingov, oblekic, hura, to bo faaaaaaaaaaaaajn
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:44:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:46:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
Drgač pa Anja je bla cel teden v vrtcu, je OK, navihana, simpatična, krasna. Nekaj je sam zdajle začela kašljat - jo slišim v spanju. Stiskam pesti, da je to bolj tko čist slučajno! Jaz sem oddelala svoje mentorstvo: z nastopi & hospitacijami je končala študentka, ki je bila na enotedenski praksi pri mojih urah, zadnji nastop pa je opravila tudi moja pripravnica, tako da je to to. Dala sem jima krasni oceni, napisala tako lepo, da se ti orosi oko & to je to
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:46:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:51:23
|
|
|
|
glugluglu
|
o metuljcek, kar tako naprej naj se drži Anja
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:51:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
I am back... Kaj dogaja? IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 vem vem, da to pravijo... pa nočem verjet... in po resnic - do sedaj me je najbolj skrbelo, ko je bla majhna in zavračala hrano, ko nimaš kaj drugega ponudit... dobro, da ne vemo, kaj nas čaka... ej, daj mi povej - kaj me bo pa še vse ful skrbelo???? mislim, kaj je tisto, da je večje... Ne vem, če bi ti povedala, . Ne, resno, potem se začnejo najstniški problemi, pa ta me ne mara, p a mi je una tole rekla, , ... Ves čas je nekaj. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Pa zaradi nas tale RR živi! si dvomila? Nope.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:52:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
mojček, tud ti si bla pridna s slikcami, jp sicer pa še nekaj idej za frizure: malo bolj umetelno & gor speto tukajle: KLIKNI dolgi & spuščeni lasje: KLIKNI mix: KLIKNI zviti lasje: KLIKNI skodrani lasje: KLIKNI ravni lasje: KLIKNI naravno, nagajivo: KLIKNI kratki lasje: KLIKNI
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:54:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ooooo putrč!!!!! WB!!! kako ste, punce? bolezen mimo? hej ej, jaz sem bla kar ornk boga, mi ni nič kaj konkretnega pasalo jest, sem šla dol 3 kile!!!! in sem res ornk suha zdaj se mi počasi vrača apetit, upam, da kmalu spet zlezem na svojo standardno težo problem je še tolk večji, ker so mi zadnjič na sistematskem namerili še 2 cm več, tko da sem še bolj suha k sem misnla, da sem - glede na višino pač hja, takle je, ja
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:55:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:55:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
Takole, z Nanko sva pretresli vse svetovne probleme, domače težavice (deca ipd...), službene tegobe in pustile še malce čveka za vas. Paše tak čvekec, . Glu: in kako se ima ? : končno! So skoraj tiralico poslale za teboj. OMG, Mojcek, pozorno preberi tole: moji dve (5,5 in 10,5 let) sta cel teden KOMAJ čakali, da bo petek, da gresta skupaj spat, zdaj sta se pa vs ekundi, popravek nano sekundi počli in sta vsaka v svoji postelji. Te zanima še kaj, ? Aja, Populis se še slabše počuti, sva se prej popoldne slišali, je čisto boga. Lara je še kar ok, ni še potrebovala svečke, za obe pridno skrbi njun tatko, pravzaprav Larin tatko in Populisin honey.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:55:24
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mojček, tud ti si bla pridna s slikcami, jp sicer pa še nekaj idej za frizure: malo bolj umetelno & gor speto tukajle: KLIKNI dolgi & spuščeni lasje: KLIKNI mix: KLIKNI zviti lasje: KLIKNI skodrani lasje: KLIKNI ravni lasje: KLIKNI naravno, nagajivo: KLIKNI kratki lasje: KLIKNI a too much, kakšna kolekcija, kaj se mi sploh pentljamo zraven, bi sam metuljckovo počakali
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 5.3.2010 21:56:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 aha. ja, ne me narobe razumet, da to podcenjujem - mešal se mi bo, ko bodo prvi poljubi pa zlomljeno srce, sam... a te to skrbi bolj, kot zdravje, pa četudi je ''navaden prehlad'' ??? Ja, ker te prizadanejo tiste njihove žalostne očke, ki postanejo globoke kot jezera, tolmuni, ko vidiš, da jim ni vseeno, kaj si drugi mislijo o njih ipd. sranje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?