metuljcek321
|
Majuška, dober zajtrk je bil zadnjič, aha. Krepčilen indeed. Fino, da si uživala na plesalkah. glugluglu, Plavci so zakon, a ne da? Midve sva prišli spodaj do ograje, odličen razgled, prva vrsta tribune (ni blo pogojev, da bi prišli na parter, ker so gledali karte kot sokoli, saj si videla). Pa shit za zob. Kako je danes. 4. 3. imaš pregled, to bo kmalu, kmalu, upam, da zdržiš do takrat! nanka, kako rojstnodnevnik? Ste se imeli luštno? Sem prepričana, da. Umpa, kako flek? Mašina, vztrajen je, apcek smotani. Kdaj se gresta pokazat? Odlično za fizio! Keep up the good work. Ah, ne, no, za trgovino. Kolk škoda!!!! Upam, da v drugo rata! 3jemi, kje si pa gledala že za pižamice? O, zimska, naša mami! Lepo, lepo, lepo te je brat! Uživajte v 4! gr, kako si kaj? Otroci pridni? Šola laufa? Moja študentka je imela dnaes 2 nastopa, se je odlično držala, jo moram pohvalit. Sem prav ponosna nanjo mojček, wonderful, wonderful, wonderful info za prepsano noč! Zdaj pa kopirat tole v naslednje - res lepo brat. Vročina? Ne, nooooo! Kako je zdaj miška? rebeca, ja, kaj pa, če je medvedek umazan? mirjam, živjo v Postojno! Dobr opravite tomorrow. Čutim, da bo OK. čeveljci - ej, naša ima copatke še vedno št. 20 (!), čevlje 22, zimske pa 23. Mala naša Kitajkica džanika, bejbi, happy b'day, lepo, lepo, lepo praznuj, to je zadnjič v troje, prihodnje leto se bosta že 2 malčka veselila s tabo lidija, veliko dogaja. Dobro spelji vse, pa veliko zdravja. Almera, kako se rihtata z malim? populis, kako kaj rudniški konec? Vse klapa?