|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
27.2.2010 21:36:44   
neboglasnica
Oooo, vidim, da se je Populis priklopila. Očitno mala raketa spi? Baterija polna? Danes smo bolj malo klifale, da se ti baterija ne izprazni prej, user posted image .

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 21:45:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3402
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 21:48:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 21:49:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3404
27.2.2010 21:57:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Druga runda uspavanja, mogoče še nazaj prlezem, drugače pa nočkouser posted image

Nočka, OBEMA!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3405
28.2.2010 0:07:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska in Umpa: mene itak vse iztiri, če pa že vse lepo teče, pa že najdem kaj, da me iztiri. user posted image Taka pač sem. Mož se je načeloma že sprijaznil

no ja, tko bom rekla - nekajkrat sva se videli in mi ne deluješ kot kaka živčna mama. Se mi zdi, da lepo pedenaš tvoje najbližje in da delaš stvari brez odvečnega razburjanja user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3406
28.2.2010 0:14:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, ti si včasih plesala, če se prav spomnim, si enkrat pisala. Zakaj pa si nehala? Koliko časa nazaj pa? Kolker sem pokukala en dan na pf od tvojega možeka na FB (ne bodi jeznauser posted image ) sem videla, da je tud on mahnjen na to, ima kar precej slik...? Sta se kje tako spoznala, al sta po navdihu en drugega postala oba fana le tega plesa in (plesalk?) morda? user posted image

Mi je všeč tvoja radovednost user posted image

Ja sem nekaj časa plesala, to je res nekaj krasnega ... zato vedno priporočam kolegicam - če imajo rade tovrstno glasbo, je to krasna sprostitev in pričneš res uživati v svojem telesu user posted image

Nehala ... hja, več razlogov, moja takratna učiteljica je nehala poučevat, pa z dragim sva šla ravno na svoje in potlej kar ni bilo denarja in cajta za to. Sem pa že precej zakrnela in mi je kar nerodno zaradi tega. Še vedno pa ful uživam ob tovrstnih predstavah.

Mojega moža smo pa plesne kolegice potegnile medse ... ne ne, spoznala sva se veliko prej, ko sem jaz začela plesati. V bistvu smo pripravljale eno predstavo in nismo imele tehnične podpore, tako da je to moj dragi prevzel (muzika, lučke ipd.)  potlej je bil pa vedno zraven, če ne drugače, nas je pa fotkal. Tole s fotkanjem je mene prijelo ene 4 leta nazaj, se mi zdi, da včasih kar malo tekmujeva med sabo, ampak imava čisto različen pristop user posted image

Je pa res, da imava glede plesa in plesalk podoben okus ... se kar lepo strinjava glede tega, kdo je dober in kdo ne user posted image user posted image

In ja, predstava je bila noro dobra, komot bi šla še enkrat, ampak bo denarnica preveč trpela user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3407
28.2.2010 7:04:16   
Majuska
'morning ladies,

no pa bluzim sredi noči tu ... Aleksander me je že malo čez 6h zbudil, ampak ni sitnaril, tako da mu zdaj počasi štimam mleko.

Glava me hoče bolet ... pa nimam časa za to. Danes naj bi se končno dobili s familijo user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 7:44:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3409
28.2.2010 8:12:11   
Majuska
Almera, pridni ste že s kahlico? Uh, mene je tega obdobja kar malo strah ... mogoče pa lahko naše izkušene mamice povedo, koliko časa potlej trajala obdobje s kahlo? Jaz bi malega kar čimprej navadila na stranišče.

Almera, ti imaš tudi mamo ribo torej user posted image   join the club!

Grem k Aleksandru ...  sva pojedla zajtrk, zdajle še malo gleda risanke, potlej pa via postelja, da se naspi in da ne bo komiral po kosilu, ko se bo treba igrati z bratrancem in sestrično user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3410
28.2.2010 8:48:14   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska in Umpa: mene itak vse iztiri, če pa že vse lepo teče, pa že najdem kaj, da me iztiri. user posted image Taka pač sem. Mož se je načeloma že sprijaznil

no ja, tko bom rekla - nekajkrat sva se videli in mi ne deluješ kot kaka živčna mama. Se mi zdi, da lepo pedenaš tvoje najbližje in da delaš stvari brez odvečnega razburjanja user posted image

Ooo, hvala, hvala, je lepo slišat. user posted image

user posted image user posted image Bor! In uživajte v RD-ju.

Majuska: no, pa boste končno valentinovali, user posted image . Saj vem, da imata nečaka RD takrat. Uživajte tudi vi!

kahlica:
jaz ponavadi odvajam od plenic šele spomladi, poleti, ko ni bojazni, da se prehladi, če ima mokre hlače. Lahko pa takoj preideš na WC, nekaterim otrokom je to zanimivo.

Pa pa, lep vetroven dan!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 8:54:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3412
28.2.2010 9:18:31   
nanka
dobro jutro,

včerajšnja zabava je uspela, žlahta je šla kar hitro, tako da smo lahko še v miru pospravili.

Odvjanje od plenic, midve bova začeli maja, in to tako da jo oblečem v spodnje hlačke in potem veselo skače po vrtu, če se polula ji samo hlačke zamenjam pa morske čevlje ji obujem, drugače je vse mokro. Pa redno jo bom dajala na stranišče, upam da nam kmalu uspe, zaenkrat so bili vsi trije suhi za svoj drugi rojstni dan, odvajanje je trajalo kakšna dva meseca. Hodi pa tudi Natka že na kahlico, ampak to je bolj v igri.

Če ji slečem plenico leti na kahlo in lula, čez 15 minut pa to kar v stoje opravi na tla.

Danes gremo popoldne na en dolg sprehod, da se malo preluftamo.

Naš Matic tudi praznuje danes, pa na prestopno leto je bil rojen, tako da sem komaj še ujela 28.

Almera čestitke mami za rojstni dan in lepo praznujte.

Neposredna povezava do sporočila: 3413
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 9:46:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
28.2.2010 10:37:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Naš Matic tudi praznuje danes, pa na prestopno leto je bil rojen, tako da sem komaj še ujela 28.

še dobro, drugače bi imela še enega 3 ali 4-letnika pri hiši user posted image

Čestitke Maticu!!! user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
28.2.2010 10:52:59   
metuljcek321
Hej!

Samo 3 besede:

Plavi orkestar - MNJAM!

Lepo, razigrano, nasmejano, praznično nedeljo želim vsem, letim prevajat ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
28.2.2010 12:18:07   
neboglasnica
Matic, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
28.2.2010 12:56:48   
nanka
Hvala lepa za vse čestitke našemu Maticu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3418
28.2.2010 16:38:37   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hej!

Samo 3 besede:

Plavi orkestar - MNJAM!

Lepo, razigrano, nasmejano, praznično nedeljo želim vsem, letim prevajat ...

se strinjamuser posted image

a sta potem prišli v bližino?

Mene je pa začel včeraj na začetku ob 20.00 spet zob bolet, vedno močneje, še kljuvat je začelouser posted image (pa prej je bil 1 teden mir), jaz pa nobene tablete s seboj in mi je dala prijateljica neko močne tableto - kapsulo proti bolečinam, ki naj bi držala 24 ur in je samo na recept, močneje kot kakšen nalgesin, ketonal, ibuprofen in podobno. Samo ne spomnim se imena, ker sem prvič slišala.
No prijelo je še predno so plavci prišli na oder, tako, da smo lahko normalno žurali. user posted image

Kaj bo zvečer bomo pa videli.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
28.2.2010 16:53:47   
nanka
Glugica ni kaj zobar ti jutri ne uide, pojdi hitro, ker drugače ti tudi inekcija ne bo prijela in bo še hujše.

Lepo je slišat da si se na koncertu zabavala.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
28.2.2010 16:58:48   
glugluglu

Glugica ni kaj zobar ti jutri ne uide, pojdi hitro, ker drugače ti tudi inekcija ne bo prijela in bo še hujše.

Lepo je slišat da si se na koncertu zabavala.

ja bo očitno treba jutri itiuser posted image , kakšna injekcija mi ne bo prijela? Misliš tista, ki mi jo da ko mi zob popravlja?user posted image
Drugače sem v četrtek naročena, pa bi rada, da mi uspe do takrat

No sem vprašala, Tramacur sem dobila (pa sem bila čist ok, no ponoči me je malo zanašalo do Tianove sobeuser posted image )

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
28.2.2010 17:38:59   
nanka
Ja tista injekcija ponavadi ne prime, če je vse razboleno. Ni pa to pravilo, samo poznam več primerov ko injekcija pri zobobolu ni prijela. Držim pesti, da te ne bo preveč bolelo, za te tablete pa še nisem slišala, meni zaenkrat še Bonifen prime. škoda ker ti ni dala še ene rezerve za danes zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 3422
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 19:13:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
28.2.2010 19:24:53   
glugluglu

Ja tista injekcija ponavadi ne prime, če je vse razboleno. Ni pa to pravilo, samo poznam več primerov ko injekcija pri zobobolu ni prijela. Držim pesti, da te ne bo preveč bolelo, za te tablete pa še nisem slišala, meni zaenkrat še Bonifen prime. škoda ker ti ni dala še ene rezerve za danes zvečer.

ja, če me sedaj zagrabi lahko pridem iskat drugo tableto, nismo daleč, samo raje ne, ker sem to vzela zato, ker nisem imela druge variante, to spada med opioide, je pa za zelo hude bolečine,
bom sedaj naprej raje take, ki se jih da brez recepta še dobit in jih imamo doma.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
28.2.2010 19:33:45   
glugluglu
umpalumpa, če bi bila alergija bi lahko tudi Fenistil gel pomagal, ma saj na glivice itak najprej posumijo, ampak očitno bo moral dobiti kakšno ornk kremo, pa sedaj bi te morala poslati že k dermatologu, da pogleda. je pa lahko tudi luskavica, borelija,....

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Stolček za hranjanje
soncek78

Kateri stolček za hranjenje imate?

Chicco (14%)

Peg Perego (31%)

Brevi (3%)

Stokke (11%)

Drugo (41%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!