metuljcek321
|
Morgen! Vaše so pomagale, zgledalo je že, da je ful boljše, pred spanjem je lepo z veseljem pojedla, spila sokec, potem pa sredi noči tresk, bum, bang - tko polna plenica, da samo gledaš Spala je dobro, zjutraj se je prebudila polna energije, vse OK, apetit, pila, potem pa spet bomba v hlačah ... 1x, pa kmalu še 1x - čista driska - again - grrrrr. Ubogica moja mala, srce se mi trga, k jo tkole gledam. Zdaj je padla dol od utrujenosti & drnjoha. Ne vem, ne vem, če bo tkole, greva jutri spet nazaj k P, da pove, kaj in kako ... no, bom videla, kaj se bo dogajalo preko dneva. Držim pesti, da se bo vsaj mal izboljšalo, ker tole je prava psihoza. In obviously smo se že en mal nalezli, ker nas vse doma nekaj šraufa .... hmmmmm .... not good, not good at all. ------------------------------------------------------ nanka, odlično darilo si dobila Kako pa kaj zdravje pri vaši hiši? Je bruhanje reklo bye, bye? Iiii, great pics of our July kids - presladki so, really. nosečka maja, živjo, živjo ... kar pogumno, še čisto malo, potem boš kot rožca. Pozdrav Lari & malčku! auroraa, kako je bilo na Češkem? populis, odličen apetit ima Lara - vau, res dobro, naj traja & traja & traja. Luka - pokazat flek - pronto, da to zrihtajo. neboglasnica, kako je tvoj možek-skakalec po stopnicah? Upam, da ni kaj hujšega! hruška, kako si kaj? Dolgo te že nisem brala. Kaj dogaja? Kako Kali? Kako ti? Kako možek? rebeca, verjamem, da je bil Tariq pravi frajer, ko je tako pridno sam hodil v vrtec in zastopal vašo family ta pretekli teden. Kako je pa Iraya? Ji je vročina padla? Tina Maze - oujeeeeeeee ... tko se to dela. Ful sem hepi. Zdaj pa kar v tem stilu naprej, hi, hi. Almera, upam, da ti rata nadoknadit manjko spanca. Jaz tud danes sploh nisem mogla zaspat nazaj sredi noči - sem kar nekaj razmišljala, pa črvičilo me je, ful sem bla zaskrbljena za malečko ... ah, ja ... sem se kar namatrala, moram rečt Še jaz dam 3 fotkice gor: preden je zbolela, je grizljala kot hrček - tole je dan pred napadom virusa ... zdaj pa skoz govori: "Jedla bo, jedla bo, jedla bo," kar cepeta, ko ji nekaj ponudiš, takoj, ko je blizu ust, pa reče: "Ne" & odrine stran. Sploh ji ne paše, res ne. Še čokoladice prej ni hotla - to je ornk kriza! No, torkove slikce: Klovnesa si je vzela 5 minut pavze: Jupi, gremo na en giro po stanovanju: Mmmmm, kifeljček tekne 100/uro: Majuška, Chuck Norris & kompanija - lol, lol, lol. zimska, still at home or in Postojna? Mirjam, ti ji boš pa res lahko kar čez cesto prišla čestitat, a ne? Ste gledale predizbor Eme? Kako vam je blo všeč? Jaz sem pravilno napovedala 5 od 7 finalistov ---> mislim, da bi lahko peli anything, pa bi jih ljudje izglasovali, ker so pač popularni. Ajde, grem narest juhico za mojo malo miss ... pa južno za family, potem pa me pričakuje kup cunj za zlikat ... lep, sončen, dan želim.
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 21.2.2010 11:26:22 >