|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj menite - imena
30.6.2005 11:27:34   
tea01
Če bi bila punčka, bi ji dala ime Tea. Tko, da sta oba pohvaljena.

TEa01

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kaj menite - imena
30.6.2005 12:42:58   
hugolina
Teja je lepo ime, Toni pa tudi meni ni všeč, ker se takoj spomnim na enga k.... No ja kaj morem, prav zaradi tega mava tudi midva probleme z imeni, ker me vsako ime na nekoga spominja ali ga pa ima ža kdo od bližnjih:zmeden::zmeden:
Drugače je pa meni ful lep Mark, Tim al pa Timon, ampak majo ta imena :duda: mojih kolegic, tko da pri nas to odpade.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kaj menite - imena
30.6.2005 15:59:14   
Sofi
Toni - meni je pa zelo všeč, dovolj dolgo, mehko in preprosto ime, predvsem pa ne prepogosto.
Ker imena se pa že tako ponavljajo, da je joj. Jaz otroku nikoli ne bi dala imena, ki je med prvimi petnajstimi po pogostosti.
Sicer pa ime mora biti všeč predvsem staršem in kasneje tudi nosilcu tega imena.

Vendar vama kar napovem, da bo :roza: Teja, ker sta tako sigurna v to ime.

Pa lep pozdrav

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kaj menite - imena
30.6.2005 20:29:58   
teta beta
Tudi meni je Toni zelo lepo ime, tako je ime mojemu bratu (uradno Anton). Če bi veljalo, da imajo soimenjaki podobne lastnosti, ti ga toplo priporočam.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kaj menite - imena
30.6.2005 21:46:27   
miševi
Teta beta - tudi midva poznava enega Tonija s super lastnostmi. Po moje sva malo mislila na to ime prav zaradi tega. Ker če bi bilo to res, kar praviš, sploh ne bi pomišljala:)-.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
30.6.2005 23:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miševi)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?