kaj menite - imena (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

miševi -> kaj menite - imena (29.6.2005 19:47:51)

Zdravo!

Doooooooolgo smo izbirali imena in sedaj nekaj našli. Kaj menite ve za ta izbor: Če bo :roza: - Teja, če pa :modri: - Toni.

LP:rozica:

Tiki -> kaj menite - imena (29.6.2005 19:51:12)

Lepo :), drugače pa važno, da je vama všeč.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.6.2005 19:51:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.6.2005 19:52:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Teni_ -> kaj menite - imena (29.6.2005 20:08:55)

Naša je tudi Teja, tako, da mi je to ime seveda full všeč.

LP,
Mojca:nosecka:

miševi -> kaj menite - imena (29.6.2005 20:26:45)

Sej ne bi tolk spraševala, sam Tonijev nisem nikjer zasledila, pa me je zanimalo, če je ok. Teja mi je bla že od začetka všeč, za fanta smo pa res kolebali. Med Juretom in Tonijem:)-.

:rozica:

Anonimen -> kaj menite - imena (29.6.2005 20:35:59)

Toni meni ni všeč. Bolj Bine.

miševi -> kaj menite - imena (29.6.2005 20:48:13)

Bine je že moj :love:.

Anonimen -> kaj menite - imena (29.6.2005 21:21:43)

Aja? Ja, potem pa ne bo šlo. Ampak zdajle sem se spomnila, a niso Toni kao eno tako simbolno ime za italijanske ali ene druge pedre? Tiste frizerje? Ej, oprosti, mpak na to sem zdajle pomislila ob imenu Toni. Nekaj mi na tem imenu ni všeč. Ampak itak je najbolj pomembno da je vama z Binetom.

Marogica -> kaj menite - imena (29.6.2005 21:26:11)

Oprosti, ampak tudi meni Toni ni všeč. Preveč starinsko (Anton), čeprav je moj najboljši prijatelj Toni.
Teja je pa lepo.
Moje predloge ti raje ne bom napisala, ker vidim, da imava različne okuse.
Važno, da je tebi všeč. lp

valči -> kaj menite - imena (29.6.2005 22:06:41)

Meni sta obe imeni všeč,Toni je zelo lepo ime,nikakor ne starinsko,me spominja na neko nadaljevanko,ki sem jo gledala:)-...
Sem že pozabila kako je bil naslov glavna igralca sta bila Maria in Toni:bravo:.To je res lep izbor8)

lelaval -> kaj menite - imena (29.6.2005 22:58:13)

Teja je moja sestra, tako, da sem tega imena že vajena, Toni pa mi pride naprej kot Tonček pri reklami za tunino Calvo.
Ampak važno je, da so imena vama všeč.

LP

Anonimen -> kaj menite - imena (30.6.2005 0:20:50)

Teja je super:love::love::love:

dory -> kaj menite - imena (30.6.2005 6:53:27)

za puncko se absolutno strinjam..ni jih cez Teja :)..fantek pa..tako tako...moj bi bil Tin :)

Anonimen -> kaj menite - imena (30.6.2005 7:15:32)

No, zdaj me je Teja spomnila na Tineta. Tine. To mi je tudi bolj všeč od Tonija. Pa če je očka Bine, je lahko dete Tine. Samo da se ne boš skozi motila.
Kaj je zdaj, a ste še za Tonija?

miševi -> kaj menite - imena (30.6.2005 7:26:06)

Zdravo!
Včeraj sem šla spat, pa se nisem več oglasila. Saj, kot sem že rekla, je bilo fantovsko vprašanje dolgo časa vprašljivo in še sedaj je:zmeden2:. Res ne bi rada, da bi ga kdo, če bo :modri: in imel tako ime že zaradi tega povezoval z nečim "čudnim":(. Pa še nikjer med debatami o imenih ga nisem zasledila in mi je bilo čudno. Drugač mava še ene 2 imeni na zalogi, pa se bova mogla zgleda še malo uskladit. Meni je drugače všeč Tim, ker pomen izhaja iz Grčije, kot pri Niki, ki jo že imamo. Pa moj :love: pravi, da je to ime za psa:zmeden2:. Njemu je všeč Mark, pa meni ne. Ne bom napisala, zakaj. Oba se še malo ozirava za Juretom. Teja nama je pa obema super.

Po moje bova toliko časa kolebala, da boste končno varianto zagledale, ko bom sporočila, da sem rodila:)-.

:rozica:

cuma -> kaj menite - imena (30.6.2005 7:47:54)

Miševi!
Nikoli ne bosta našla imen, ki bi bili vsem všeč, to je že v štartu nemogoče...zato se ne sekiraj, če ti kdo reče, da nista lepi imeni :rozica:
Meni TEJA ni preveč všeč, to pa zato, ker me je ena teja prizadela...in me to ime spominja nanjo. TONI pa mi je prav simpatično ime. Tudi JURE mi je zelo všeč, a se mi zdi, da jih je res zelo veliko.Meni osebno je JURIJ skoraj še lepše od jureta. Aja, jaz bi tudi bila jure, če bi bila fantek:metulj:
Jaz in moj sva se odločila:
:modri: VITO
:roza: EMA
z dolgim priimkom na H....:bravo:

miševi -> kaj menite - imena (30.6.2005 8:07:11)

Cuma, hvala!

Saj se ne sekiram, vsak ima svoj okus. Če bi bila midva 100 % za :modri: ime, potem ne bi začenjala te teme. Za :roza: ime pa sva tako zelo prepričana, da naju nihče več ne premakne. Tako, da sem v bistvu tukaj še kakšen predlog dobila, o katerem bova premislila. Pa v prejšnjih temah tudi.

Glede Juretov pa - okoli nas jih ni veliko in v žlahti nobenega ni, pa nobenega ne poznava, tako da je glede tega kar ok.

Hvala še enkrat za mnenja in predloge.:rozica:

puncica -> kaj menite - imena (30.6.2005 8:13:07)

Teja mi je zelo všeč ampak se mi zdi da jih je veliko, hm Toni ne ni mi všeč:zmeden2:

violinski -> kaj menite - imena (30.6.2005 9:31:44)

Miševi, midva imava ta problem od tistega dne, ko veva, da bo najin :modri:. Nikakor ne moreva najti enega imena, ki bi pasalo h najinim, pa h priimku, pa.... Za deklico sva imela Julijo in Karin, potem je svakinja izrazila željo, da bi bila njena, če jo bo kdaj imela, Karin, tako sva ostala pri Juliji (ne glede na to, da bi bila verjetno rojena avgusta :)- ). Za fantke si pa še kar naprej zmišljujeva, tisto, kar je meni prej lepo zvenelo, mi zdaj ne več, mojemu :love: pa prej ni, pa mu zdej zveni. :) Sej je že kar smešno, za ogledalo v kopalnici se nisva mogla odločiti 4 leta (konec koncev moraš z njim živeti kar nekaj let), logično, da se za otrokovo ime sploh ne moreva, ker bo otrok moral kar dolgo s tem imenom okrog hodit :)

Ko izbiraš, glej, da boš otroke lahko klicala hkrati in da se ti pri tem ne bo zapletel jezik :)

nogometas -> kaj menite - imena (30.6.2005 10:55:49)

Toni absolutno nikar. Raje Tito, če že mora biti na T :zmeden:;)
Zakaj pa Mark ne?:) (babji firbec, moj :love: je namreč Mark)
Za punco pa OK.

Andy13 -> kaj menite - imena (30.6.2005 11:07:47)

Tudi jaz mislim, da se bo vedno najdel nekdo, kateremu vajina izbira ne bo ravno všeč, vendar otrok je vajin, zato mora biti ime vama všeč! :rozica:

Še kakšen predlog imena na T: Tadej, Tim, Timotej.
Vsa tri so mi lepa.

malika -> kaj menite - imena (30.6.2005 11:09:22)

Jaz sem fenomen v izbiranju imena. Rodim lahko vsak čas, ampak še vedno nimamo imena za fantka :zmeden: .
No pri tebi, mi je Teja sicer všeč, ampak moje osebno mnenje je, da jih je že preveč; Toni pa mi ni všeč.

Jure bi bil naš prvi :modri: , ampak je zdaj Vito kar mu definitivno bolj paše, zdaj pa ponovno pričakujemo fanta (skoraj 100% :)- ) pa tema. Tomo, Pavlo, ...:zmeden2::zmeden2::zmeden2: nič mi ni všeč :( .

Cuma ti pa imaš moje favorite, sine je Vito, punčka pa bi bila (morda tudi bo) Ema! Najlepši možen izbor :)-:love::love::love:

Anonimen -> kaj menite - imena (30.6.2005 11:11:12)

Kaj pa Metod? Meni je pa všeč.

miševi -> kaj menite - imena (30.6.2005 11:25:50)

Violinsi ključ, se moram prov nasmejat. Sta vidva taka kot midva. Ko se odločiva, da bova kaj večjega kupila, kar traja in traja, preden to privlečeva do stanovanja. Tudi kakšno leto. Omaro za v kopalnico kupujeva že natanko 5 let, sedaj pa bo.
Res ne vem, kaj mava take probleme z imenom za :modri:. Rada bi pa res eno, ki bo všeč obema, ker imam slutnjo, da bo naš novi :angel: fantek. Ne bi bla rada kot moja cimra v porodnišnici, ko smo tri dni skupaj s celim oddelkom in administratorkami ime izbirali:)-. Vendar vse bolj kaže na to.
V bistvu ni nujno, da je na T, mi je pa bolj všeč s 4 črkami (ni pa nujno). Tudi Tim je meni krasno ime. Sedaj bo moj :love: 5 dni doma. Če se pa v tem času ne bova uskladila, bom pa kar sama izbrala.

LP:rozica:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>