Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:29:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Pogodba je po prvem planu poskusno za 9 mesecev, z možnostjo podaljšanja! Da ne govorim kakšn plačo ponujajo....me je skoraj kap! Moj bi lahko šel celo z mano, ampak se sploh noče pogovarjat o tem. Hiška naj bi bila v grobem končana septembra (brez opreme seveda), vključno s parketi in ploščicami.... Potem pa bi jo lahko zaklenila in šla, saj bo počakala...Ma ne vem:zmeden2::zmeden2::grrr::grrr::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa bi tvoj moz potem tudi tam lahko delal ali kako??? :zmeden:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:34:53
|
|
|
|
baguSka
|
Ja pol pa jst sploh nebi razmišljala. septembra bi vzela kufre pa šla, pa če je dobra plača je še tok boljš, da bosta pol laži opremla hiško. ne vem no. želim ti dobro odločitev in karkol se boš odločla bo prou.;)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:49:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Zaenkrat nima kake ponudbe, verjetno pa bi se lahko kaj našlo:zmeden2:? Itak bi lahko pogosto hodila domov, ker Ryan air vozi iz Celovca v Frankfurt za 23 EUR, od tam pa bus vsake dve uri do Lux! In to 7 dni na teden! Ma ne vem, v kratkem jim moram sporočil, upam samo, da se bo moj sploh še hotel kaj pogovarjat na to temo, drugače bo spet kriza! V zadnjih 24ih urah sva spregovorila 5 stavkov!:((
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sklepam, da imata potem oba visoko izobrazbo. Dobro pri evropskih institucijah se najde delo, drugje vsaj po mojih dosedanjih izkusnjah je pa velik smorn. Ali pa sem jaz taka tutika in nesposobna kaj najdit???:zmeden: Saj tisti razpis, na katerega si me opozorila, je ze fajn, samo kako naj se potem vsak dan cijagam po vlaku vsaj 4 ure.:zmeden: Tako, da zame ta moznost zal tudi ni prisla v postev. Gledam razpise, se prijavim, vedno enak odgovor. Upam, da se bosta o vsem skupaj dobro pogovorila in srecno pri vsem skupaj, pa kakorkoli se bosta ze odlocila! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 11:10:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, on ima VII/I, ampak ima tak poklic, ki ni ravno hudo iskan (kaj več na privat,ker ljudi s tempoklicem v SLO je tako malo, da ga veliko ljudi pozna), edino,če bi našel kaj pri NATO:zmeden2: Jaz imam zaenkrat sš (končujem diplomo za VI. stopnjo, ampak pogoj je bila je sš (delovno mesto poslovne sekretarke pri Evropski komisiji). Sem se javila na razpise (bodo še, ne obupaj), šla na testiranja (pred dvemi leti) in jih uspešno naredila, bila v Bruslju na razgovoru...in zdaj imam "težave". Kaj sem pa jaz pred dvemi leti vedla da mi bo ratal in da bova z mojim (takrat sva se šele spoznala) imela kaj več kot lepo septembersko romanco!:)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 11:14:57
|
|
|
|
LANA37
|
Pozdravljene! Pri meni je danes 29. dan, M še ni. Romed test mi je v torek pokazal samo 1 črtico, danes zjutraj sem delela BC mini in je bila tudi samo 1 čtrica. Torej lahko samo čakam dalje...
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 11:19:16
|
|
|
|
dolenjka
|
Ti bomo delale družbo! Upanje umre zadnje!:) :miska::miska::miska:za vse nas!!
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 11:58:34
|
|
|
|
baguSka
|
Dolenjka še enkrat: JST BI ŠLA TAKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upam da se vama uspe normalno pogovorit...:rozica::rozica: Drugač mam pa jst SŠ za posl. sekretarko!!!:bravo:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 12:26:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej bi jaz tudi šla, pa mi moj teži!! Katero SŠ pa imaš? Lahko se prijaviš tudi ti!
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 12:54:08
|
|
|
|
baguSka
|
srednjo upravno matr pa sej ne boš šla za skoz - še dobr da mava midva z mojim tko pošlihtan :zmeden2:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 13:03:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Itak da ne, ampak pomojem se moj boji, da bi mi ratal všeč in se ne bi vrnila! Jaz pa pravim da ga ni čez SLO! To bo še panika dons doma, še dobr da bojo nevihte, da naju sosedi ne bojo slišal k se bova drla:)-:)-
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 13:05:58
|
|
|
|
baguSka
|
ja zakaj bi se pa tega bau?? povsod je najlepš amapak doma je pa najlepš!! sicer pa samo 1x se živi in če še nimata otrok si dejta prvoščt!! sej bosta pol pršla nazaj in bosta tok bl uživala v svoji hiški.:rozica:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 13:16:16
|
|
|
|
IrenaO.
|
Hojla punce tudi jaz sem na istem kot vi, menstruacijo imam od 28-33 dneva in danes je 30 dan, ampak znaki so isti kot pri pričakovanju menstruacije in test mi je dva dni nazaj pokazal negativno, jah še je upanje,lep dan:)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 13:16:39
|
|
|
|
maja75
|
Sam soporočam, da nisem več med čakajočimi, ker sem jo :hudicek::hudicek::hudicek: dočakala. Sem kar v depresiji in ne vem, kaj naj si mislilm. Ta mesec, sem pa res imela feeling, da bo ratal. Odločila sem se, da ne kupim več nobenega testa, nikamor ne zapišem datuma zadnje :hudicek: in skušam pozabiti na vse skupaj in se posvetiti samo mojemu dragemu. Nujno potrebujeva en dober dopust :morje:, da ne bova več tako obremenjena . Za vse vzpodbudne besede hvala vsem!
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 13:22:26
|
|
|
|
baguSka
|
bravo maja :bravo: jst sm do tega pršla že po prvem poskusu novembra lansk let ;)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 13:56:27
|
|
|
|
sade
|
jaz je ne čakam od danes naprej!!!! znaki kot vedno so vendar le v glavi.... se pustim presenetit, seveda je ne bo :hudicek: ni doborodošla!!!!!! Lep dan po možnosti brez neviht, vsem ki ne čakamo :angel: da nem tokrat uspe!!!! sade
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 13:56:40
|
|
|
|
cica
|
Dolenjka, ne seri, spakiraj in pojdi!:kuza: Saj boš hodila domov, pot bo cenejša kot pa testi taki in drugačni. saj ne bo blema, ko bo črtica za O prideš,...:)-:)- Ma ti si en :zajcek:! POJDI, KAJ SPLOH ČAKAŠ????????????????????????????????:morje:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 14:09:00
|
|
|
|
baguSka
|
a ne cica??? če te ljubi te bo že počaku ;)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 14:22:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj Baguska in Cica spet bom vsa zmedena ob štirik, ko me pride iskat!:zmeden2: Jaz bom kar eno srečanje z njim in vama dvema organizirala, da mu mal možgane opereta (lahko štrajfiks vzameta s seboj :)-:)-), vse da bo razumel! Definitivno bom šla gor na zdravniški pregled in razvogor z godpodom direktorjem (en nizozemc baje), pol bomo pa vidl kva pa kako! Kva pa vem, mogoče se mi pa ne bojo dopadl, pa bo vse hitr rešen!
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 14:25:18
|
|
|
|
baguSka
|
no prou ;)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 14:30:57
|
|
|
|
dolenjka
|
A štrajfiks maš?
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 14:34:46
|
|
|
|
baguSka
|
A?
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 14:45:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Kaj A? A ne veš kaj je to? To je mašinca, ki jo napolniš z vodo, vklopiš in brizga z zelo močnim curkom! Običajno z njim perejo tudi avtomobile.... Zdaj veš? Imaš?
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 14:48:43
|
|
|
|
biba77
|
Wap si mislila, dolenjka? :)-:)-
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?