Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 29.6.2005 19:38:41
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz sem jo vcera dobila... Ampak saj sploh nisem na seznamu... Se grem pofočkat. Ti jo pa kar devet mesecev čakaj. Lp
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 29.6.2005 20:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sploh ne štejem več zamude. Test je pa negativen. bom v petek spet probala.
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 29.6.2005 20:27:36
|
|
|
|
Kalina
|
Meni zamuja hm sele 5 dni, toda nobenega testa ne mislim kupovati, ker sem sama sebi obljubila da je DOSTI:) znova i znova sem se razocarala, bom pac cakala al da mi trebuscek naraste al pa :hudicek: pride :)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 6:43:49
|
|
|
|
naja78
|
meni tudi test za 1x ne pride na pamet.punce dajmo zdržat.
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 7:47:07
|
|
|
|
tempelj
|
čakam, čakam, čakam............danes ali mogoče jutri bi že mogla pridt :hudicek:, AMPAK, upam, da je ne bo:). Prsi me bolijo, a to že pomoje 10 dni skupi, temperature tudi nimam povečane:((, to pomeni, da pride :((:(( Držim pesti za vse, ki ne čakamo, da ugledamo :modri::roza:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 8:01:24
|
|
|
|
maja75
|
Pr men je 30 dan, nikjer me nič ne špika, nobenih posebnih predmenstrualnih znakov...Čudno! Ponavadi je čist točna. 27 dan sem popoldne delala test, pa mi je pokazal eno fulll rahlo sled. Mi je že srce začelo razbijat, pa sem drug dan na forumih prebrala, da to še nč ne pomen. Včeraj popoldne sem test ponovila in spet isto. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Verjetno bi res morala delat z jutranjim urinoma, pa nisem mogla zdržat. danes nisem delala testa, ker jih mam tut jest DOST! Full sem že obupana!
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 8:30:17
|
|
|
|
gaja*
|
Tud pr men je ni, čakam jo pa od 13.6. :(( , imam jo sicer na 30 dni, ampak vseen. Ta mesec je že čudna :hudicek:. Sem delala 4 dni po izostanku CB, pa nisem vedla a je črtica al ne, predvčerajšnjim pa sem delala en avstrijski test, pa ni blo nič... :((
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 8:34:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz tut ne čakam jutr! Špikal me je že pred dvemi dnevi, pa je nehal, zaenkrat nobenih znakov, :nosecka: pa baje nisem, ker je BC mini tako rekel včeraj!:((
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 8:36:01
|
|
|
|
*AnaL*
|
Oj! Mene pa že vse nekej špika, pa križ boli, tako da mislim da bo :hudicek: prav kmalu tukaj :((. Pa tako sem se veselila, da mogoče :love: dam najlepše darilo za jutrišnji rojstni dan, ampak...zgleda da ne bo nič. Pa drug mesec(upam)... Za vse nečakajoče držim :miska: da :hudicek: nebi dočakale in da čimprej zagledamo :modri::roza: L.P Ana
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 8:40:19
|
|
|
|
dolenjka
|
AnaL tut jaz sem hotla mojmu :love: dat najlepše darilo za RD (naslednjo soboto), pa zgleda da ne bo nič! Nova pa za božič!:)-:)- Seveda le v primeru, da buši ne bo že prevelik!:)-
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 8:48:58
|
|
|
|
*AnaL*
|
Dolenjka,enkrat bova že polepšali dan najinima :love: , z novico, da sva :nosecka:, pa tud če ne za rojstni dan al pa kak praznik. Bomo pa takrat naredil praznik... L.P Ana
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 8:54:46
|
|
|
|
dolenjka
|
To pa itak! Ampak priznaj, da lepšega darila ne bi mogla podariti!:(( Jaz sem tako zmatrana (psihično), da se mi zvečer prav nič ne da :sloncek::sloncek::sloncek:, in to se mi ponavlja že debel teden!???:zmeden2:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 9:57:38
|
|
|
|
baguSka
|
Ni ni.:zmeden2:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 9:58:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Zakaj pa ne?
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 9:59:18
|
|
|
|
baguSka
|
Ne vem.:ups:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 9:59:54
|
|
|
|
baguSka
|
Al bo spet full pozna, al zamuja, al sm pa mogoče noseča?:zmeden2:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:03:00
|
|
|
|
dolenjka
|
No, to pač niso moji običajni znaki za :hudicek:, na žalost pa se kar zavedam, da nisem :nosecka:! Pomojem me tole mal utruja psihično, od včeraj pa imam še en problem več - vabljena sem v službo v tujino in mojmu se je odrolal!:(( Jaz pa še bolj :( in še bolj :zmeden2:!
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:05:49
|
|
|
|
Nataša31
|
Ojla punce! Še 4 dni do testa v nedeljo. Res je sicer, da ga bom delala 2 dni prej, ampak že to bo težko dočakat...Tako da, sej vem. Drugače pa ne čakam :hudicek: v torek, 5.7. ali najkasneje v sredo 6.7. Par dni nazaj sem imela vse znake :nosecka:- huda utrujenost, razdražljivost -jok non stop, tečnoba, špikanje v prsih, napihnjenost v trebuščku, slabost, povečana temperatura,apetit,bla bla... Včeraj samo še topa bolečina tam nekje spodaj (ne jajčniki) in pa bolečina desno od popka, danes pa samo še špikanje v nožnici in napihnjenost. Psiha, ni kaj. Bo pa naslednji mesec bolje :). Se bo treba malce bolj potrudit pri :sloncek:, a ne? No, se beremo v nedeljo, da sporočim. Verjetno bo razočaranje, ampak upam da mi boste dale kakšno vzpodbudno besedo punce :bravo:! POzdravček!!!
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:09:43
|
|
|
|
baguSka
|
Mogoče ej pa le tok močna ovulacija?:zmeden2: Dolenjka a res?????? Kam pa?????8)
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:12:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Luxembourg....Pa bi rada šla, :zmeden2:pa ne bi,:zmeden2: pa ne vem sploh kaj bi...:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:12:54
|
|
|
|
baguSka
|
uuuuu jst bi šla prec!!!! a znaš belgijsk al kuko?:zmeden2:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:14:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne, engleski, pa mal dojč, itak pa rabjo enga k obvlada eng in slo! A ti bi šla? Kaj pa :love:? Pa glih bajto sva dobr začela rihtat, konc septembra, po poroki naj bi se selila!:zmeden2:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz na tvojem mestu ne bi sla, sploh zdaj, ko berem, da zidata hisko in vse. :zmeden:
|
|
|
|
hej nečakajoče,....še čakamo??? 30.6.2005 10:17:31
|
|
|
|
baguSka
|
Ja odvisn za kok časa. Moj bi pa že počaku.;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.