Hope2 -> RE: kdaj postavljati otroka na noge (21.1.2010 7:01:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nasa sama ze od slabega 5 meseca sama ustane in hodi z oporo..sedaj bo stara 8 mesecev...je ne spodbujamo ,zavirati je pa tudi ni mogoce....we go wiht the flow tvoja je pa za ginesovo knjigo rekordov[sm=zmeden.gif]. V začetku 5 meseca se postavi na noge in hodi, kdaj pa je potem začela že plazit[sm=zmeden.gif], da si je tako močno razvila mišice Našemu nismo dali rokice. So drugi nekaj probali, pa hvalabogu se je tako ujezil in jok, da so opustili dejanje še preden sem jim utegnila zasikat, naj ga pustijo. Tudi nisme ponujala roke, da bi se vsedel, nisem ga posedala in oblagala z pouštri. Če je prišlo do tega, da je bil brez rite, sem ga polegla, četudi je jokal. Sine ko boš pripravljen, se boš sam vsedel in hodil[sm=smiley36.gif]. In tako je bilo. Smo pa imeli velike probleme, saj še 5 mesecev po samostojni hoji, ni hotel dati rokice. Ni šans, sploh ni vedel kaj je roka, zakaj ga hočem peljat.... potem pa kar naenkrat dal rokico in zdaj me skoz vodi naokoli. Pa to, da mamica težko kaj naredi, če nima hojice je larifari, je samo tolažba za njo ali pa slaba organiziranost. TO JE pač moje mnenje, saj ob precej aktivnem otroku, psu v stanovanju (non stop na očeh oba), brez varušk in babic, vem da se zmore tako spucat, skuhat, sprehodi, šoping, kava in še RR čvekat[sm=smiley36.gif]. Oja, pa sem bila zmatrana, izmozgana, ampak zato ga še ne bi v hojico dala. PRIDE mož iz službe in sem se lahko malo zrelaksirala, ko g ajeprevzel[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|