Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zvijanje prstkov na nogicah 20.1.2010 15:05:01
|
|
|
|
Katy78
|
Ja, to je tudi naš delal. Velikokrat sem mu zaradi tega težko copatke obula. Potem sem pa fizioterapevtko vprašala in je rekla, da je to normalno, da ponavadi potem, ko se začnejo postavljati na nogice, to izgine. Pa je bilo res, ko se je začel postavljat na noge, krčenja prstkov skoraj ni bilo več, najbolj sem to opazila prav pri obuvanju copatk.
|
|
|
|
RE: zvijanje prstkov na nogicah 20.1.2010 15:18:00
|
|
|
|
salcka
|
no, super. ker ji tudi jaz zdaj kar težko obujem copatke. ali pa kakšne teniske...
|
|
|
|
RE: zvijanje prstkov na nogicah 20.1.2010 21:09:16
|
|
|
|
sanelaa
|
Tudi naš je to delal, pa smo morali zato hodit na nevrofizioterapijo. Je imel kao povišan mišični tonus.
|
|
|
|
RE: zvijanje prstkov na nogicah 20.1.2010 21:21:00
|
|
|
|
Hator
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Tudi naš je to delal, pa smo morali zato hodit na nevrofizioterapijo. Je imel kao povišan mišični tonus. Hmmmm...prstke zvijajo vsi dojenčki, s tem se lovijo-ravnotežje. Tako pravijo fizioterapevti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?