|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprasanje glede administracije
20.1.2010 13:43:04   
soncica01
nekaj sem že prebirala na to temo, ampak mi sedaj ni čist jasno - naj razložim situacijo -

Lansko leto, leta 2009, sem bila kompletno leto na porodniški + dopust za nego in varstvo otroka, po novem letu so mi zaradi zdravstvenih težav otroka podaljšali dopust za nego in varstvo otroka še za 3 mesce, zato bi se naj vrnala v službo šele aprila letos. Sicer sem zaposlena za nedolocen cas, po pogodbi imam 24 dni letnega dopusta.

Zanima me, ali lahko sploh vprasam delodajalca, da bi pokoristila cel lanskoletni dopust in bi se tako vrnila v sluzbo nekje maja, ker do 30.6. bi naj bil rok za porabo lanskega dopusta. Kako je v mojem primeru? Pred porodnisko pa sem bila skoraj celo nosecnost v bolniski, tako da mi je dopust za leto 2008 najverjetneje propadel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprasanje glede administracije
20.1.2010 13:47:38   
sabi
dopust za leto 2008 ti je definitivno propadel, imaš pa 24 dni lansoletnega, se pravi za 2009 in 24 dni lepošnjega, se pravi za leto 2010, ki pa naj bi odločbe od delodajalcev hodile ven proti koncu februarja.če želiš koristiti cel dopust za leto 2009, obvesti delodajalca o tem čimprej in to je pač njegova dobra volja če ti odobri, meni npr niso so mi samo za 14 dni pa še to s težko muko, tako da veliko sreče in upam da boš z malčkom doma do poletja.
lp.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vprasanje glede administracije
20.1.2010 13:49:11   
Urska09
Kolikor je meni znano ti je propadlo tudi 10 dni lanskoletnega dopusta. Ker bi ga morala koristiti že lani. Vsaj tako so meni punce na RR povedale in tudi v moji službi so to potrdili.

Sicer pa moraš preostanek lanskoletnega dopusta koristiti najkasneje do 30.6. Vedno pa ti mora koriščenje dopusta pisno odobriti delodajalec.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vprasanje glede administracije
20.1.2010 13:54:09   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

Kolikor je meni znano ti je propadlo tudi 10 dni lanskoletnega dopusta. Ker bi ga morala koristiti že lani. Vsaj tako so meni punce na RR povedale in tudi v moji službi so to potrdili.



Ja, tole drži in to se mi zdi da zato, ker celotno leto 2009 nisi bila v službi. No, če sem kaj zabluzila, bo pa katera druga popravila. user posted image

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 14:03:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vprasanje glede administracije
20.1.2010 16:57:09   
soncica01
aha, mi je sedaj jasno. Hvala vsem puncam za odgovore.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?