Tanja_ -> RE: Zmajčki 2009-9.del (26.1.2010 17:01:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zobarja preživele. Dobile vsa navodila in zobne paste. Zdaj jo moram pa še prepričat, da je zobke umivat ful žur[sm=smiley36.gif]Sej ji vsak dan umijem, samo se mi zdi, da se iz dneva v dan bolj upira.Ah ja.... Sem pa danes dobila tiste copatke iz e-baya in jih že nosi. Ful so fine, čist mehke, pa vsaj dol ji ne lezejo skoz tko kot nogavičke. Tako da, naslednji teden padejo Robeez-ice[sm=smiley1.gif] Zdej pa čakam mojega, da bom končno lahko kosilo pojedla. šivilja tole s kuskusom bom pa poskusila, čeprav mislim, da bom mogla sama pojest, ker moj ni glih za te štose. Jaz ga pa naredim s tuno, koruzo in pelati, pa mal parmezana čez. Mi je tud dobro. Pol si pa bila ti - ko sem šla po He. v vrtec, se mi je zdelo, da s H. stojita pri semaforju pri stomatološki.. Moj ima pa k sreči rad tako hrano, ker je pogosto kaj takega na jedilniku. Zdaj še tasta prevzgajam. Kaj vse je prvič poskusil, odkar sem jaz pri hiši - od kuskusa, koromača, rižote z rdečo peso... A boš povedala, ko boš naročala copatke, bi jaz tudi ene, ker imamo tudi stalne probleme - karkoli ji dam na nogo, je čez deset minut sezuto. Rižota s peso-to bi pa tud jaz probala nardit. Ti si prava kuharica šivilja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]-super, vem, koga vprašat za recepte[sm=smiley1.gif] Za copatke pa povem, ni problema.
|
|
|
|