majana79 -> RE: Zmajčki 2009-9.del (26.1.2010 10:21:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Saj se mi je zdelo, da je neko varstvo - a to sta kaj privatnega našli? Škoda glede telovadbe, sem te pa ravno hotela vprašat če bi šla ti tudi. Jeeeeeeeeeeeeeeeej, žabe mi je pripeljal. Mi imamo pa v četrtek sejo sveta vrtca, bomo videli kakšne kriterije so si letos zmislili za vpis otrok v vrtec, pa kakšen je kaj vpis. Jaz kar upam, da ga dobimo, oz. sploh ne razmišljam o tem, da ga ne bi dobili. Komisija je pa itak enkrat spomladi - do sedaj sem bila že tri leta član te komisije, vprašanje ali bom letos tudi, glede na to da je moj otrok tudi med kandidati? Bomo videli? Ja, privat. Bomo videli kaj sploh bo... Am, kolikor jaz poznam zakone, bi se ti mogla izločit v skladu z ZUP, ker ne smeš odločat o svojih pravicah oziroma pravicah tvojih sorodnikov... Samo to je stvar vrtca, da te opozori. No, jaz pa glede na objave o prostih mestih oziroma na trenutno stanje ne upam na to, da bomo dobili javni vrtec. Pa še točk imamo premalo glede na take kot si ti npr., z več otroci pa še vsi tisti socialni problemi so pred nami, ipd...
|
|
|
|