šivilja -> RE: Zmajčki 2009-9.del (26.1.2010 9:42:18)
|
Tedenska srečanja - sem takoj za , samo ob osmih zvečer je za nas zaenkrat še čista znanstvena fantastika [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Je bilo zadnjič tako fajn, da bi takoj še enkrat. Če se dopoldan kaj dobite, mi sporočite prosim, če slučajno spregledam. Majana - dobila mail, da je paket na poti. Kaj se pa vidve z Ledenko v šifrah pogovarjata, al sem pa samo jaz spet prehitro brala. Tanja - jaz bi pa šla tole pogledat, ker mi je zelo blizu (lokacijsko, drugače so mi vse telovadbe zelo daleč). Če sem prav razumela je prvi obisk zastonj????? Lahko se zmeniva pa greva naslednji pon. Pa super, da je vse OK Če katera želi inhalator, lahko grem danes pogledat, ker so jih včeraj imeli še veliko. Flaska - jaz ša že dolgo časa iščem nearomatiziran alkoholni kis, pa ga v trgovinah, ki jih obiskujem nimajo, samo tiste s pehtranom ipd. Čistega je izredno težko dobiti. DOmnevam, da ga ti jemlješ v Leclercu? ALi ima katera izkušnje z mikrofibro? Smo izbrskali stolček za jest iz podstrehe in je bil plesniv[sm=zmeden.gif] To se nam ni še nikoli zgodilo. Zdaj sem vse poribala in oprala, bi pa raje sešila neke pralne prevleke, da ne sedi na tisti plastični blazini in da lahko redno perem. Zdaj sem pa v dvomih - ali mikrofibro ali kaj drugega (flis, bombaž).
|
|
|
|