PapuaNG -> RE: Zmajčki 2009-9.del (22.1.2010 16:12:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: cofka Pozdravljene! Jaz pa se obračam na vas v imenu moje prijateljice, ki nima dostopa do interneta. Njen otroček je bil tudi rojen konec maja. Skrbi jo, ker se malček še ne premika, sedi z oporo. na nogice se še ne upira, niti plazi še ne. Ali bi mogla na to opozorit pediatra. Kako pa napredujejo vaši? Hvala! Sem ravno včeraj brala knjigo o razvoju dojenčka-nekje do devetega meseca naj bi samostojno sedeli. Lahko pa gre tvoja prijateljica (če ima možnost) privat fizioterapevtu na pregled-ta bo vedel kaj več povedati, pa še kakšne vaje bo pokazal. Sicer so pa razne vaje dobro opisane v knjigi od semoličeve. Naš se tudi ni kaj dosti premikal, dokler ga nismo mi začeli k temu spodbujati. Je bilo vse skupaj povezano-prevračanje na trebuh in pasenje kravic, pa potem počasi plazenje in zdaj še sedenje. aja, glede ad3-a mam sam jst čudna navodila, da dajemo 10 kapljic? [sm=zmeden.gif] Do šestega meseca je bilo navodilo 7 kapljic, potem pa 10. Sva šla pa z malim na sprehod. Sem oklevala ja ali ne, pa sem se prislila, da sem šla noge pretegnit, tamal je pa itak spal (in še kar spi). Se pa meni tut zdi, ko da grem na blind date, ker vas večine ne poznam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|