šivilja -> RE: Zmajčki 2009-9.del (22.1.2010 13:51:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, kako si potem uredila v šoli zaradi K. kašlja? a bosta s H. naslednji teden za kak sprehod? dudi, lepo da si se ustrašla moje taške in vseeno prideš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Šla sem v šolo, razložila, da se mi ne zdi popolnoma nič kritičnega, da pa sem mu po navodilih , ki sem jih dobila v ZD dala samo ptekleničko čaja in če ga bo dražilo naj malo popije. Pa dvakrat na dan dobi smrekove vršičke. Že tisti dan je bilo bolje - doma mogoče zakašlja dvakrat v celem popoldnevu. Jaz misli, da je največji krivec res suh zrak v šoli. Mu bom zdaj skoz dajala sabo za pit, pa ne bi smelo biti hujšega. Drug teden bom pa mogla kaj do mesta prit, ker moram v MM naročit narezek, ker smo se odločili H. krstit naslednjo nedeljo. SAmo ne vem kdaj, ker imam še tisoč drugih stvari - zavarovalničar, K. ceplenje, sejo sveta vrtca...Ja pa spečt moram kaj za krst itd. Se bova slišali. Jaz pa še nimam žab[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], ker pri nas ta s paketi tudi pride že okoli devetih, ker štarta iz pošte, ki jo imamo okrog vogala.[sm=smiley19.gif] A v soboto tudi dostavljajo?
|
|
|
|