|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
21.1.2010 19:41:54   
majana79
no, sem vidla Tanja, da vseen prideš, kar je edino prav in spodobno

olivca, J. bo tut dobil flašo, nima izbire user posted image user posted image

cveka, ti pa bod baba, pa se neki sekirat kaj drugi misljo o teb! porkaduš! če se s kom ne zastopiš se pa to reši tako, da greta skupej na pir, se ga usujeta, si povesta vse kaj mislta en o drugem in sta pol prjatla oz prjatlci.

mati mila, kaj vas je vse treba učit user posted image

kje ste zdej vse?! zihr večerjate, user posted image

otroke naj vam pa deci porihtajo, tako k ga men. user posted image user posted image user posted image

ah, kaj se zdej boljše počutm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.1.2010 19:43:14   
šivilja
Evo, Majana že taškauser posted image user posted image

Varušek pravi, da jutri lahko gremuser posted image user posted image

Včeri ko sem šla v kino, sem si načrpala mleko, če bi la kriza - samo tudi naša gospodična ne tolerira več flaše (ko je bila mičkena, ni bilo problema). Vmes nekaj časa nismo prakticirlai in je pogruntala prednosti zize user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.1.2010 19:44:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

juuuuuhh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 628
21.1.2010 19:46:13   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ampak samo do osmih, ker potem je nostalgija po zizah prehuda. Bom pa ob 18-ih prišla. Le glejte da ne bom sama.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.1.2010 19:46:32   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem danes zaspala z U.jem za kakšno urico in sem sanjala, da grem na večerjo in ve za mizo, namesto glav ste imele pa slikice vaših avatarjev,...

user posted image

Si ti hecna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
21.1.2010 19:47:37   
Dudica1

Ampak samo do osmih, ker potem je nostalgija po zizah prehuda. Bom pa ob 18-ih prišla. Le glejte da ne bom sama.

Ne boš ne boš...prideva jaz pa flaska že mal pred 18h

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.1.2010 19:50:50   
KatMat
leela!!!!!kere dobre izštevanke!!!!!!hvala!!!!!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.1.2010 19:58:44   
Tanja_
leela ful dobro!Hvala!Si morm zapomnit da so na 25. strani, da se jih bom učila.

A dej šivilja pa ne sam do osmih noooo....Sej bo spila flašo...A oči ne šteje?

k.tja jutri lepo tisto formalnost od zagovora dej skozi, pol pa otroke v.d. možu ti pa na Brezovico!Pa gud lak!Bomo mislile nate in držale pesti!

,majana si me nasmejala!

flaska je pa kr poniknila odkar je njen doma. Sej...Že prou....user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.1.2010 20:00:32   
Dudica1
Midva pa greva plesat,tele četrtki so mi zelo ušeč in zmeraj bolj premišljujem če bi šla v nadaljevalni tečaj ker mi bo tole manjkalo se mi zdi...samo še 2 imamo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.1.2010 20:02:31   
KatMat

Midva pa greva plesat,tele četrtki so mi zelo ušeč in zmeraj bolj premišljujem če bi šla v nadaljevalni tečaj ker mi bo tole manjkalo se mi zdi...samo še 2 imamo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.1.2010 20:08:53   
majana79

ja itak da morta it naprej! če ne bota vse pozabila user posted image

sam res, kr pejta user posted image

šivilja user posted image user posted image

mam idejo... kaj če nam desci pripeljejo tamale ko bodo lačni, jim damo tisto joško za 10 minut, pa grejo domov, me pa naprej žuramo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 636
21.1.2010 20:10:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ja itak da morta it naprej! če ne bota vse pozabila user posted image

sam res, kr pejta user posted image

šivilja user posted image user posted image

mam idejo... kaj če nam desci pripeljejo tamale ko bodo lačni, jim damo tisto joško za 10 minut, pa grejo domov, me pa naprej žuramo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobra ideja za tiste ki dojite user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.1.2010 20:25:29   
Tanja_
majana super ideja!!!!!Ne vem, če se bo decom tud zdela tok superuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.1.2010 20:29:33   
lake
Ne razumem a je tok težko zaspat. Najprej se je pol ure plezala po pojstli, pol me je čist zlasala, zdej pa nepremično strmi v računalnik.

Sm mela dons generalno pospravljanje, za jutri mi je ostala samo še kopalnica. Sm izkoristla sosedo, ki je prišla na obisk, da je Tajo pazla. Jo morm mal počas navajat, ker je moja prva varuška, če ne dobim vrtca.

Pa lase si morm dons umit, da če že nisem dobila kiklce, bom vsaj z opranimi lasmi pršla jutr. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.1.2010 20:36:45   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana super ideja!!!!!Ne vem, če se bo decom tud zdela tok superuser posted image

hja, načeloma jih mamo možnost prepričat v vse user posted image user posted image   sam metode znajo bit krute user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.1.2010 20:40:11   
ledenka
M. ne spi, deca ni, jaz pa si kuham riž na mleku user posted image user posted image user posted image

čveki, bo boljš user posted image

majana, dobra ideja. ma se bojim, da bi se pol naši deci napili user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 641
21.1.2010 20:41:08   
lake
Tanja Dobr da si se premislna, drgač te nebi staškala, ampak kr skufrala, so večji user posted image .

Razočarana Dej, dej, veš da si dobrodošla. Prid kdaj z nami na kofe, pa jutr na večerjo, pa se boš zihr drgač počutla.

BTW še vedno ne spi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 642
21.1.2010 20:54:36   
petrazg
ojojjjjjj babe... nehajte že s to špansko nadaljevanko... to je pa že orto otročje postalo... Cveka nehaj jamrat, da nisi zaželjena in bla bla bla... nikoli ti ni nobena nič rekla, smo vesele tvoje družbe... smo zato tukaj , da se skupaj smejemo, jočemo, pijemo user posted image ... je to namen foruma... Kot je Majana rekla... pejta na pir, zaradi mene se ga do konca napijta in se zmenta, kaj vama leži na duši... na forumu se pa ne več drezat prooooosimmmmm....

Ledenka jaz pridem pa k tebi na pir, če mi že niste vse spile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.1.2010 21:01:08   
majana79
lake, nimam pametnega nasveta, naš že slabo uro spi user posted image

samo se pa ponoči zbuja, tako da... če bo celo noč spala, je lahko še mal pokonc user posted image

ledenka, ja sej... ni dvakrat za rečt user posted image user posted image

no jaz sem si že umila lase. katera bo še imela frizuro jutri? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.1.2010 21:10:05   
petrazg
ok... da rabim frizuro sem razumela user posted image , kakšna je pa predpisana toaleta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.1.2010 21:11:37   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ledenka jaz pridem pa k tebi na pir, če mi že niste vse spile user posted image user posted image user posted image

user posted image če ga prineseš s sabo, komot!

mislim, da M. spi user posted image pogledat raje ne grem, da se ne budi. sem mu resno rekla, da sem utrujena in da naj zaspi, pa ne, da je delovalo? user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.1.2010 21:14:13   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem danes zaspala z U.jem za kakšno urico in sem sanjala, da grem na večerjo in ve za mizo, namesto glav ste imele pa slikice vaših avatarjev,...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

zdej bom pa jz še neki vprašala k sem že otročja, piz**, kura....... itd
zakaj me sploh hočete met na FB

Razočarana...kolikor je meni znano smo vse na forumu dobrodošle in nobena ni nič čez tebe rekla. Kakor sem ti že rekla par dni nazaj...sama sebi lajf zagreniš, če pustiš, da ti vse pride do živega. Ne se sekirat kaj si kdo misli o tebi...ti veš kakšna si, tvoji prijatelji tudi...GLAVO POKONCI PUNCA! In pridi jutri na večerjo!

K.tja....bom jutri v mislih s tabo in le glej, da prideš zvečer povedat kako je blo. Valda, če nardiš častiš! Če te pa ne bo, kr pričakuj 20 pobesnelih babnc pred vrati....te bomo staškale in spile ves alkohol ki ga mate v bajti. Ej bejbi...jutri ti pošljem vso pozitivno energijo! Drži se!

Tanja...ma da ti na misu ni padlo, da nas skenslaš. No, še dobro, da je tvoj lenčina in se mu ne da user posted image

Jst sm tut takoj pokasirala milo za žajfo. Gre moj naslednji teden na nek jam session. Ga celo noč ne bo...

Se menim s kolegico, da bi šli na fitnes. Sam spet je tle tale žajfa, ki jo bom dobila u ksiht....

Drugače smo pa dan super preživeli. Z spi, M pa moj pravljice čita.

Zoja, pol velja ob 17 pred Sparom?
Leela, a naju boš lahko tam naložila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.1.2010 21:15:15   
ledenka
če bom fejst dobre volje, se bom počesala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.1.2010 21:15:15   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

ojojjjjjj babe... nehajte že s to špansko nadaljevanko... to je pa že orto otročje postalo... Cveka nehaj jamrat, da nisi zaželjena in bla bla bla... nikoli ti ni nobena nič rekla, smo vesele tvoje družbe... smo zato tukaj , da se skupaj smejemo, jočemo, pijemo user posted image ... je to namen foruma... Kot je Majana rekla... pejta na pir, zaradi mene se ga do konca napijta in se zmenta, kaj vama leži na duši... na forumu se pa ne več drezat prooooosimmmmm....

Podpis stotisočkrat!!!!!

petra večerna toaleta itak. Sej gremo na večerjo, neuser posted image

Jaz bom tud mela frizuro.Pa še frfru si grem ostrič, da bom vidla, da ne bom pomotoma iz drugih krožnikov jemala, k pol bo maja huda nameuser posted image user posted image

lake a kr s kufrom bi me?Ti si prava prjatlca viš!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.1.2010 21:25:07   
maja1488
Oooo za jutri...jst si bom zobe umila, pa če se mi bo dal, si bom tole kašo iz las sprala.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?