mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 mhm.. pa še eno vprašanje,.. kdaj imajo otroci št. tam okrog 100? vsaj prbl... a bo šlo tudi zdej tko hitro s ciframi al malo bolj počasi? Pri nas je imela pri 2 letih št. 92 kot ulito, pa je bolj pri večjih kot pri manjših. Bundo ima sicer št. 98, ker imam rada rokave čez roke in pokrito rit, pri ostalih cunjah bo št. 98 aktualna šele spomladi oz. najkasneje poleti, št. 104 pa najbrž ta čas naslednje leto. Ja, po enem letu začnejo rasti počasneje. Je pa res, da ji kakšen Okaidi kupim za 4 leta, pa je ravno prav. Francoske cifre so nekaj manjše... IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 glede številk pa sprašujem, ker nevem kolk cifro vzet bundice da bi ji bla zdej lohk mal velika pa da bi šla ji pol še prav oktobra novembra mogoče bom vzela 96..? Otroške cifre grejo na vsakih 6 - 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, itd. Če bo J. rasla kot starejša, ji bo prihodnjo zimo št. 86 ravno pravšnja. Mi smo pa danes končno (po vsaj 2 mesecih nočnih sranj) malo lepše spali - od pol devetih do pol dveh, je dobila dudo, zategnila do 4:10, jedla, zategnila do 6:55, se mi ni dalo vstati, zato sem jo potapkala nazaj in sva hrčkali do 7:35 .
|