|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
2.2.2010 10:14:24   
Anonimen
Leela, baje ne grejo vsi k psihologu... odvisno od pediatra.

majuška, twingoti so zakon! upam, da dobiš željeno! in da ti dobro služi!

razočarana, a tole z logopedom je po 4. letu?

sem se zdajle O.ja spomnila...
mi je včeraj rekel:"Sziv je!" in jaz:"Siv ali živ?" on:"Sziv!" jaz:"Aha, siv." pa spet on:"Ne, mami, ni me(r)tu."

user posted image  so posrečeni. mene ne moti toliko, da ne izgovarjajo vsega pravilno... do šole se vsi naučijo.

šivilja, tudi jaz nimam kam pobegnit... k svojim niti pod razno ne bi šla, bi mi bilo preveč bedno.
sicer pa_je moj prej prebral en post pa je čist ven padu,... ups, ga moram malo mirituser posted image  (kolk sem jest zoprna baba!!user posted image user posted image )

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
2.2.2010 10:15:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
sem se zdajle O.ja spomnila...
mi je včeraj rekel:"Sziv je!" in jaz:"Siv ali živ?" on:"Sziv!" jaz:"Aha, siv." pa spet on:"Ne, mami, ni me(r)tu."

oooo kok posrečeno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
2.2.2010 10:16:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

razočarana 31.03. mamo psihologa.Mene nč ne skrbi drugač ker itak zna dosr+t stvari za 3 letnika...tud r reče včasih.

sej vem sej mene tud ni nič skrbelo, je pa fajn da se gre pa lahko še kaj vprašaš če te kaj zanima glede otroka ti ful lepo razloži, tak da je fajn da se gre, no ja pr nas je pol logopedinja rekla da nas je poslala k njej za BZ, sam sva se pol midva vseeno odločila da bo hodu, k škodit mu nima kejuser posted image

ja sej nism nč rekla da ne bi šla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
2.2.2010 10:17:42   
lake

Petek, 19.2.2010 Kašča Mrlačnik   http://www.kasca-mrlacnik.si/
user posted image

1. Blueeyes
2. FLASK_A
3. Dudica1
4. Lake
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
2.2.2010 10:18:37   
Blueeyes
upam da se spet zberemo v takem številu k zadnjič v Kašči.. pa da pridejo poleg znank še kakšne k jih še ne poznamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
2.2.2010 10:19:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

upam da se spet zberemo v takem številu k zadnjič v Kašči.. pa da pridejo poleg znank še kakšne k jih še ne poznamo user posted image user posted image user posted image

jaaaaaa

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
2.2.2010 10:19:53   
Anonimen
k.tja: psihologinja ga je poslala pr treh letih, tako da zdaj hodimo že eno leto  k logopedinji, pa ni nujno da ti ga dajo, pr nas ga je dala, ker ni pravilno igovoru npr: " v besedi ki je bil R je rekel J namesto L" zato smo pristali pri logopedinji, ker pa je še predno smo pršli k logopedinji že normalno rekel L je rekla logopedinja naj se sama odločva kako in kaj, ker pa sem jaz imela v mladosti probleme s šičniki in šumniki sva se odločila da naj kar hodi dokle se mu izgovorjava ne izboljša tako da bomo še letos hodili, ko pa gre v 1 razred bomo pa prenehaliuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
2.2.2010 10:20:19   
Anonimen
se kar ne upam napisat,... da ne bo spet tako kot zadnjič.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
2.2.2010 10:21:07   
Blueeyes

jaaaaaa

k če se stare znanke dobivamo, pol nam grejo same bedarije in lumparije po glavi  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
2.2.2010 10:21:56   
petrazg
Dober juter user posted image

K.atja... a ti to resno... po moje je samo en sms zašel k vam...

Ledenka... user posted image user posted image user posted image za Maksa, pa Tima od Razočarane tudi user posted image user posted image user posted image

Majanči... ti se nam pa hitro pozdravi. Ne bo čvek enak, če te ne bo...

Zoja10... številke oblačil so velika znanost user posted image niti ne gre tako za leta kot za same modele in firme. Anže je star 2 leti in pol in nosi vse najmanj 104, večinoma ima pa že 110. Oblačila od Okaidi ima pa za 4 in 5 let... tako da. Pa ni debelušček, je prej suhec...
Kašča... jaz sem tudi za. Samo preverit moram pri mojmu, če ne gre spet kam user posted image

Lake... a si dobla slikce?

A za sistematiko pri 3 letih se moraš sam naročit ali kličejo???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
2.2.2010 10:22:11   
Dudica1

se kar ne upam napisat,... da ne bo spet tako kot zadnjič.

Kaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
2.2.2010 10:23:10   
Dudica1
petrazg pri nas se moraš sam naročit

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
2.2.2010 10:23:44   
Anonimen
psihologinja ga je poslala pr treh letih, tako da zdaj hodimo že eno leto k logopedinji, pa ni nujno da ti ga dajo

no, ker nam ga pri 3h ni dala. pa O. pravzaprav obupno govori... ampak je rekla, da ji je všeč, ker kljub temu, da nima razumljivega govora, ne vpliva slabo na njegovo samozavest.
zna se nam pa zgoditi, da bomo pri 4h letih dobili kakšno napotnico... čeprav vedno lepše govori.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
2.2.2010 10:25:59   
šivilja

psihologinja ga je poslala pr treh letih, tako da zdaj hodimo že eno leto k logopedinji, pa ni nujno da ti ga dajo

no, ker nam ga pri 3h ni dala. pa O. pravzaprav obupno govori... ampak je rekla, da ji je všeč, ker kljub temu, da nima razumljivega govora, ne vpliva slabo na njegovo samozavest.
zna se nam pa zgoditi, da bomo pri 4h letih dobili kakšno napotnico... čeprav vedno lepše govori.

Logoped - vsekakor. Jaz imam govorno napako, pa me niso poslali.
K. je začel pravilno izgovarjat po eni predstavi v Mini teatru (RIba, raca, rak), ki je ravno na to temo, He. pa pri štirih še vedno narobe izgovarja in že resno razmišljam, da bi sama rekla P., da se ne bi to do šole vleklo, pa včasih tudi še šumnike zamenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
2.2.2010 10:26:47   
FLASK_A

jaaaaaa

k če se stare znanke dobivamo, pol nam grejo same bedarije in lumparije po glavi  user posted image

Tokrat bom pa sedela na drugem koncu mizeuser posted image Da z vsemi kako rečemuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
2.2.2010 10:27:01   
Anonimen

načeloma te pokličejo oni, čeprav.
jaz sem poklicala sama. še dobro, ker so nas pozabili. tako da kar pokliči, ko se bo bližal tretjemu letu!

sms, ja...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
2.2.2010 10:27:34   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

jaaaaaa

Tokrat bom pa sedela na drugem koncu mizeuser posted image Da z vsemi kako rečemuser posted image

na sredini user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
2.2.2010 10:29:49   
šivilja

jaaaaaa

ja, drug sedežni red vsekakor. Samo jaz bom verjetno spet mogla ituser posted image A rečemo od 18-ih naprej, da ne bom sama tam sedela

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
2.2.2010 10:32:18   
petrazg
Logoped - jaz ga definitivno ne bom peljala, če ne bo imel resnih problemov. Samo zaradi izgovorjave sigurno ne.. Dokler  otrok ni star 5, 6 let se mi ne zdi potrebno... Poznam primer deklice, ki je hodila logopedu, pa je ogromno izgubila na samozavesti, ker so ji skoz ponavljali kako mora izgovarjati, ker tako kot ona počne ni pravilno. Ampak izgovarjala je pa  potem lepo in logoped je po svojih tabelcah neredil uspešno delo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
2.2.2010 10:32:45   
FLASK_A

jaaaaaa

na sredini user posted image

Ok, ok user posted image

Šivilja, večina jih lahko šele po osmi ali vsaj po sedmi uri. No, jaz vsekakor lahko tudi prejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
2.2.2010 10:34:38   
zoja10
grozljivka,...
spale smo mogoče 3-4 ure.... zeeeeeeeeehhhh............

ble pri P mere so sledeče.... 75 cm in 9.700 kg... baba in pol user posted image , jo je pohvalila da je pridna user posted image

glede številk pa sprašujem, ker nevem kolk cifro vzet bundice da bi ji bla zdej lohk mal velika pa da bi šla ji pol še prav oktobra novembrauser posted image mogoče bom vzela 96..?

za kaščo mene tokrat ni, grem že 12 in 14 na vačerjo,.. user posted image

valentinovo bo kmalu, jaz že imam varstvouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
2.2.2010 10:35:01   
petrazg

načeloma te pokličejo oni, čeprav.
jaz sem poklicala sama. še dobro, ker so nas pozabili. tako da kar pokliči, ko se bo bližal tretjemu letu!

sms, ja...user posted image

A misliš, da potem pokličem že zdaj ali dobiš hitro datum...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
2.2.2010 10:35:03   
ajetam*
Jutro!
Saj vstali smo že prejuser posted image .
Jaz sem tud za Kaščo.

Pri nas moraš tud k pediatru za sistematski pri 3 letih sam poklicat.
Naša bo konec feb. dve leti in pol patud še pol po svoje govori ( Jakob je še zmeraj Japok, pa sva jo že milijonkrat poskušala na različne načine naučit), pa barve ji nikakor ne grejo. Če ji pa rečem naj poišče tako barvo kot je nprnjena majčka, pa prav ppokaže. Do kdaj naj bi znali prav poimenovati barve.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
2.2.2010 10:35:50   
šivilja
FLASKA - ja saj tako sem mislila, kot zadnjič. Ker pri nas je pa od osmih naprej ziza zakon.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
2.2.2010 10:37:35   
šivilja
ajetam - a ste kaj kupili, da pridete na naš konec?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?