nena m -> RE: ko ti reče priča: NE (20.1.2010 12:26:10)
|
Ni vedno prefektno, ampak je pa zelo, zelo daleč od tega: "enostavno nevem več.. al nisem jaz normalna al on...čist na kratko.. drugo leto je poroka zadnji mesec pa med nama zelo zelo skripa... enostavno sem sama za vse... v hisi ni takrnu stvari že 1 leto.. samo ribam za njim, mu kuham vsak dan, perem ,. likam, čistim čeprva mava otroka nasa je hisa je glanc čista...on pa cele dneve sam da stopi čez vrata poje in takoj urejat njegove "ljubice" akvarije... z otrokom se malček poigra in to je vse kar mu nameni.,, problem je pa v tem da ko se skregava ampak to res čist mimo, začne takoj me zmerjat; take besede kot on meni govori jaz jih nisem se slisala... govori mi; k****, k***, P******,G**** in take mislim mene me to tako zaboli da enostavno padem v tak jok on pa se bolj.... to pa mi reče tudi ko otroku kaj nedam pa začne otrok jokat... mislim ko je čisto neki normalnega..mi take reče... in tudi vedno dvigne roke nad mano,,,ampak jih samo dvigne ker sem jaz v teki situaciji kot lev.... mogoče je napaka da se mu tako zelo postavim na rob, ker ga to se bolj razburi.. že 100x sem mu rekla da naj pazi na besede naj prave izbira in kako sploh lahko bodoči ženi kaj takega reče, kje je njegovo spostovanje do mene, njegova olika,,,, pol se pa vprasam.. kako sploh gleda on name?kaj za njega sem jaz?.... a take besede vi kr preslisite? naj jih pozabim... "
|
|
|
|