špelin@ -> Izgubila sem otročka! (1.7.2005 19:35:50)
|
Ljuba Majči, srce se mi trga.. :(:(( Pojutrišnjem bo eno leto, odkar sem ravno tako v 20. tednu izgubila mojega sinka. Enostavno prenehalo mu je biti srce. Nato je sledila GK v LJ, porod, abrazija - skratka vse, kar si napisala in doživela tudi ti. Moja deklica je bila takrat stara 5 let, iskreno se je veselila bratca. Ogromno sem že pisala o svoji izgubi, doživljanju,... Rada bi ti dala polno mero poguma, tolažilen objem, tople besede. Nisi sama. Popolnoma te razumem. Z možem sva se za drugega otročka trudila pol leta, a nama ni bilo usojeno slišati njegovega joka. Mogoče ti lahko povem še tole: po izgubi nama je zelo hitro uspelo ponovno zanositi in naša tretja sončica bo jutri stara 1 mesec! Zato: NE izgubi ljubezni do življenja, tvoj angelček ti bo dal toliko poguma, da boš najmočnejša pod soncem! In trdno verjamem, da boš kmalu pod srčkom nosila novo pikico. Mojemu angelčku sem posvetila spletno stran http://www.babiesonline.com/babies/t/tomaz/ - vedno znova se zavem, kako je moja ljubezen do njega močna, ta ljubezen je tako velika, da jo delim še z njegovima sestricama, ki sta ob meni in mojim ljubim, ki je najboljši pod soncem! Pošiljam ti svoje najbolj pozitivne misli in velikanski objem. Drži se, zmogla boš, le ljubezni odpri srce in bo ta premagala bolečino. :angel:
|
|
|
|