urbancek -> Izgubila sem otročka! (29.6.2005 11:54:36)
|
Sploh ne vem, kaj naj rečem tebi in tvojemu možu, saj je vse preveč hudo. Vem pa, da čas celi vse rane, pa naj bodo še tako hude in globoke. Isto kot tebi, se je namreč zgodilo tudi moji sestri, ko je bila prvič noseča. Tudi pri njej je bil fantek. Še huje je bilo, ker se je to zgodilo prvi dan ko so prišli na morje v Zadar. Tako je rodila na Hrvaškem, k sreči takrat še ni bila svoja država, problem pa ji je bil jezik, ki ga ni najbolj razumela. Z njenim možem sva ostala pri njej ostali pa so šli domov. Sploh ti ne znam povedati, kako je bilo za vse boleče, pa je tako kot sem že rekla na začetku, čas celi rane. Sedaj ima dva zdrava otroka (fanta -17 in deklico - 14). Ne obupaj. Veliko se pogovarjaj z možem. Ne poskušajta potlačiti svoje bolečine, ki je velika, ampak jo spravita iz sebe, da ne bo pustilo posledic na vajini psihi, veliko se ukvarjajta z otročkom, ki ga že imata. Bog ne daj, da bi si kateri od vas kaj očital, tako je pač moralo biti, vsaka stvar na svetu, pa naj bo še tako grozna, se nam ljudim zgodi z določenim namenom (slaba tolažba), ampak je tako. Marsikdo si bo mislil, kaj pa ta blebeta. Leta ti pač dajo svoje izkušnje. Vse skupaj lepo pozdravljam in globoko sočustvujem z vami vsemi, tudi vajinimi starši, ki so se gotovo že veselili vnučka. Srečno za vnaprej
|
|
|
|