|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oprema
29.6.2005 13:50:57   
Lunca1
Kar se talnega gretja tiče, te opozarjam, da naj bi povzročal talno gretje. V vsakem primeru pa v prostoru postavita še kakšen navaden radiator, za vsak slučaj, ker je talno premalo. Vsaj pri enih znancih je bilo mraz. Meni se še najprimernejše zdi za kopalnico. Meni osebno so ploščice za Gorenjsko prehladne (prehodi pomlad jesen). Bi pa jaz tud mela kombinacijo tuša bane in turške savne.9nebesa

Pri kuhinjin pazi, da boš naštimala dovolj vtičnic, predvidi kje bo kaj. Pri nas doma je recimo samo ena, potem naj pa delata 2 kaj v kuhinji. Midva sva se kar poglobila pri načrtovanju in je zdaj res funkcionalna. Sicer pa res da še nedokončana, ker manjkajo cokli in še ene par vtičnic.:)- Kar je delal moj :love: še ni gotovo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   oprema
29.6.2005 13:52:15   
Lunca1
krčne žile ne talno gretje seveda:)-:)-:)-, se vidi da tpkam s Pino v naročju.

Aja pa jaz ti tudi svetujem lučke pod pult.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   oprema
29.6.2005 13:53:23   
Anonimen
A to v Merkurju v Kranju? Za enkrat pri naši hiši še nič ne rabimo, se bomo pa že namalal pri njemu, ko bo potreba (ko bo :love: dobil preblisk, da bi nove ploščice polagal, hehe, če ne prej med dopustom, ko ne bo imel drugega delat).

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   oprema
29.6.2005 14:07:46   
kepica
Seveda,Ankica,vi ste kr oglaste.
Drugač pa je to že najino drugo stanovanje,tko da sva se pri prvem učila,zdej pa že veva,na kaj je treba biti pozoren in kaj bi blo dobro popraviti.Je kr fajn najprej eno manjše stanovanje opremt,pa nekaj časa v njem bit,pol pa it na veliko,ko že veš,kaj je v redu in kaj ni.No,midva imava pač to možnost.Takih ni velik,ki bi se vsakih 5 let selil:)- No,midva se zdej verjetno zadnjič.Čeprav bi se najrajš še v tretje-v hiško8)ampak ni denarja:((

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   oprema
29.6.2005 14:29:16   
Pajaca
Pa štekarje ne dat vmes med pult pa zg.omarcami k je to ful ful grdo, naj ti jih montirajo par cm nad pult, je ful lepši. Sicer to električarji nočjo nardit... k njim je najlažje vsem isto narest, ampak če zatežiš pol vse nardijo. Pa ja čimveč štekarjev, sploh če maš ene par aparatov skoz prkloplenih, pa pol še kakšen telefon filaš al pa baby fon dela pa si zamisliš kaj odpret pa kaj zmiksat naenkrat... jupi, vsaj 4 štekarje rabiš v kuhni.

Pri talnem gretju moraš pa pazit na to, da ga daš tam kjer ne sediš... torej ne k kuhinski mizi, pa k sedežni, ampak tja ker ni nič.... ker če sediš in imaš noge par ur na talnem gretju res ni dobr, pa krčne žile pa to. Če pa maš npr talno gretje med tamalo mizico pred kavči, pa televizijo pa je ok, ker tam itak se sam sprehodiš mim, nisi pa nonstop tam, ok če mulc kocke tam strese pa se igra.... Ja pa v kuhni ni fajn, ker si kar precej tam. Pa obvezno da ima svoj ventil, da lahko ugasneš kadar hočeš. Pa dodatne radiatorje. Pa kopalnica je fajn če je. Pa pol reguliraš po potrebi, samo talno, samo radiatorji ali oboje (če je res ta huda zima).

Pa pazi da boš velik štekarjev dala tud v dnevno, tja k je televizija (saj veš tv, dvd, pa še kaj se nabere).

Pa še en nasvet.... jaz bi dala telefonski priključek v vse sobe, prav tako televizijo... da ne boš čez par let kablov vlekla (ko boš hotla met svojo tv v spalnici, da ne bo treba skoz risanke gledat). Pa če mislta met hišni kino (nekoč v prihodnosti), pa pol zvočnike na kakšnem zidu, je fajn že zdaj pustit rorčke not, da ni treba pol met povsod miljon kablov, da je pol vse skrito, oz ni treba štemat.

Pa fajn razmislita kje bo oprema zaradi luči, pa s kje hočeš kakšno luč pržgat pa ugasnt... če maš tolk velik prostor je fajn, da lahko tavelko luč ugasneš še kje, ne sam pri vhodu v prostor. Isto ti svetujem, da maš štekar za luč še zraven postle, da ni treba pol se kregat kdo bo luč ugasnu. Pa če maš kakšen balkon oz teraso si pusti zunaj štekar, pa luč, ker nikol ne veš kdaj si boš omisnla plinski žar in boš pol podalške vlekla.

U še miljon stvari je.... sam Pajaca ma počasne možgane.... ne delajo tko k bi mogl.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   oprema
29.6.2005 14:38:54   
Anonimen
eNE DOBRE KUHINJE PO ZMERNI CENI:

Visma Arredo, SO ITALIJANSKE, TKO DA PROVI GUGLAT...

zGLEDAJO FENOMENALNO, TO POMAGAJO PRI VSEM IN SO FUL HITRI Z DOBAVO IN MONTAŽO, ČEPRAV SO ITALJANI.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   oprema
29.6.2005 14:39:09   
Anonimen
Ups črke

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   oprema
29.6.2005 14:40:57   
Anonimen
Uau, Pajaca, kaj ti možgani ne delajo, ah daj no daj,... Sem čisto očarana nad informacijami. Vse so zelo uporabne. Predvsem čim več štekarjev v kuhinji. Enega se rabi za pečico, pa za hladilnik, pa za pralni stroj, za štedilnik - ti so stalno v uporabi. potem še za radio, pa še ekstra,...
Ja, štekarji se rabijo. To sem pa tako pametno povedala.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   oprema
29.6.2005 15:09:57   
Žirafca Helena1
Kepica, namesto ploščic v kuhinji ti raje priporočam granitogres ker deluje bolj fensi, pa še nima glazure tako kot ploščice, ki se ob morebitnem padcu posode okruši. Mi ga imamo in se ful obnese, spodaj pa ni talnega ogrevanja, ker pa nosim vedno copate z debelim podplatom,ga niti ne pogrešam.
Mi imamo talno ogrevanje na elektriko v kopalnici in je o.k.

:miska:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   oprema
29.6.2005 18:28:49   
Sibil_
Jaz bi ti odsvetovala talno gretje, ker je baje zelo slabo za zdravje in ne greje dovolj.
Za kuhinjo ti svetujem da daš pečico nad višino pulta, je varneje zaradi otrok in tudi zate lažje, ko kaj noter pa ven daješ.:bravo:
Pa ko boste delali elektriko naj ti dajo ločene varovalke-predvsem recimo za večje uporabnike npr.klimo ali pa centralno.
Pa telefon napelji v vse sobe, pa kable za TV, pa čimveč vtičnic povsod, ker pridejo res prav.
Nikar ne kupi vgradne omare za hladilnik, ker se hladilnik v njej pregreva in se rad kvari.
LP,
Sibil

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   oprema
30.6.2005 7:04:39   
kepica
Joj,punce,hvala vam za vse tele nasvete.Sem si kar sprintala ker mi bo prav prišlo.

Tisočkrat hvala:rozica:

lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   oprema
30.6.2005 7:22:15   
rija
Viv, mi pa smo naredili talno gretje povsod. Če ne bo potrebe, radiatorjev sploh ne bomo montirali. Razen v spalnicah imamo radiatorje, pa nama je zdaj že zelo žal. Glede talnega gretja se zelo krešejo mnenja. Moje je, da ga blatijo tisti, ki ga nimajo. Meni so prišli na dan z zelo slabimi argumenti. Ja, boš pa dobila krčne žile od stanja na talnem gretju. Ja, pa valjda! Saj ko pridem domov, pa ne stojim na enem mestu 8 ur... Meni je super. Toplota gre od spodaj navzgor enakomerno in daje tudi večji občutek toplote ob manj kurjenja. Če pa gledaš radiator, pa mora ogreti najprej okrog sebe in še vse v luft. Definitivno sem za talno gretje.

Glede barv pa takole: midva bova mela zelo svetel les v kombinaciji s čokolado (Wenge). Vse skupaj bova poživela z barvami detajlov (oranžna), ki jih bova vsake toliko menjala oz. spremenila. Pohištvo bova pa dala narediti po meri, za celo hišo v istih barvah in stilu. Sva računala, pa se bolj splača, da ti mizar naredi. Pa še vse je v isti barvi. Ker najbolj me razjezi, da recimo kupiš dnevno sobo, potem pa v jedilnici ne moreš najti stolov in mize v isti barvi...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   oprema
30.6.2005 8:18:29   
viv_
rija - hvala za odgovor.

Ja poznam jih nekaj, ki so imeli talno gretje, pa so ga po 30 letih samo obnovili in dali na novo talno... Midva imava namen delat mansardo in osrednji "dnevni" prostor bo na sredini precej visok, do slemena bo kar nekaj metrov, tako da si ne predstavljam to segrevat drugače kot s talnim gretjem (spuščanje stropa ne pride v poštev, ker imava oba rada velike, visoke prostore - imamo že sedaj doma 2,70). Moram pa pogruntat zaradi klavirja - tam kjer stoji verjetno ne sme bit talnega...

lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Silvestrovo
Janjikaaaa

Kje boste preživeli Silvestrovo?

Doma (78%)

V hotelu (1%)

V tujini (4%)

V počitniški hišici/koči (4%)

Pri prijateljih/sorodnikih (14%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!