J.L. -> RE: kaj naj (18.1.2010 21:42:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Skoraj ne morem verjet, da ga neb dobila... če te ni doma, ti vržejo listek v kaslc in na njem piše, da bo paket na pošti čakal 15 dni, potem bo nazaj vrnjen. Če ne drugega, naj ti bo to šola za v naprej. Jaz vedno pošljem z odkupnino in tako se ne zatika (sploh pa ne pri denarju). Torej, kaj bi dekle rado- paket še enkrat, ali denar nazaj?? paket je bil odposlan NAVADNO. punca pravi da ga ni dobila in da je vmes bila odsotna. predvidevam, da paket, če je navaden, ne dobiš obvestila bv nabiralnik ali ga? neven no, mislim da ne. z odkupnino pa ne pošiljam več, ker sem se emkrat že zafrknila, kar sem napisala že v prvem postu. ker je bil paket težak sem palčala stroške in ker (to govorim sedaj o eni drugi) ni dvignila, so mi ga seveda vrnili in sem ponovno mogla plačat poštnino. ker paket na nebi prišel do nje, jaz vsebine itak nimam, ker je BILA odposlana, predvidevam da ji bom vrnila denar nevem no. neem zakaj vsakič nasedem, eni pa to grdo izkoristijo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|