RE: kaj naj (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


kasso -> RE: kaj naj (19.1.2010 8:35:53)

Če je pošta prejemnice majhna, se bo poštar najbrž spomnil, če je bil slučajno kak paket zanjo oz. če je moral listek napisat, ali če ji ga je izročil. Vsaj pri nas je tako, poštar vse pozna in vse ve [sm=smiley1.gif]. Tako da jaz bi ziher klicala na njeno pošto in lepo vprašala, če se spomnijo in če vprašajo poštarja.
Se pa lahko zgodi tudi, da se pošiljka na pošti izgubi. Jaz sem prejšnji teden ostala brez mladine in ko sem klicala na Mladino so zatrdili, da so jo poslali (so mi poslali potem še 1x) in da se je najverjetneje kje na pošti izgubila. Naš poštar je vse preiskal, pa je ni našel.
Tako da lahko se kje na poti izgubi.....




špelin@ -> RE: kaj naj (19.1.2010 9:14:30)

Žal se je meni kar 3x zgodilo, da nisem prejela pošte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 1x mi je prijateljica poslala ene nalepke, potem nismo dobili vabila na RD, tretjič pa nisem dobila sličic Živalsko kraljestvo in to je bilo tudi najbolj bedno, ker še zdaj ne vem, če mi gospa, s katero sva zamenjali, verjame, da jih resnično nisem dobila. Reva mi je potem poslala druge [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Sem šla znoret na našo pošto, ampak njih boli ku.rac, ker je šlo za navadno pošiljko, ne priporočeno ali z odkupnino.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2010 9:42:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]