|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: z 11m v vrtec
22.1.2010 19:02:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

jaz z 11 meseci otroka še ne bi dala v vrtec,mi je to prekmalu

Se čist strinjam, da je prekmalu.... Ampak a lahko potem obrazložič zakaj mama konča porodniško, ko otrok dopolni 11 mesecev??? In ko mora v službo naj otroka pusti samega doma????? user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.1.2010 19:09:08   
Onasiss
Drugače pa smo na istem kot ti.... 1 teden pred začetkom službe smo dobili vrtec... uvajanje pa se mi zdi popolni poraz. GLede na uvajan je prvega otroka tale vzgojiteljica tri muč komplicira. Mala že 3 mesece hodi, pove ko je lačna in žejna, ampak jo mora mož hodit  hranit.... oz včeraj 4. dan jo je moral nahraniti za zajtrk, potem pa sta šla domov.... danes ji je moral dati malico in potem jo je moral dati spat in so ga poklicale, ko se je po eni uri zbudila.....

Sicer pa je vse ok... mala so bo hitro navadila vrtca.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.1.2010 22:48:10   
takotako
Ja men tudi to ni jasen kako je prekmal z 11m. Men se je porodniška končala še predno je dopolnil 11m ker se je kasneje rodil...14 dni.

Je pa tako da jaz sem zdaj ko smo dali to čez ful za da se da otroka v vrtec... Res.
z otroci je, ni samo z mamo. Ful se mu dogaja.
KAr se pa bolezni tiče smo bili mi zdaj v tretjem letu veliko več bolani kot takrat...

Pa čeprav vis pravijo da takrat se še ne igrajo skupaj pa ne vem kaj je vedno bil z enim fantkom in ga klical doma po telefonu... Pa tudi več sta tičala skup kot pa z drugimi...
Eno leto kasneje smo pa imeli celo krizo ker je njegov prijatel šel ven iz vrtca in ga je skoz čaku...

Pa je zelo navezan na dom, na vse nas in je vesel ko je vikend.... sam po praih dnevih bi se pa mal igrat šel v vrtec...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.1.2010 23:01:58   
Petka09
Mene tut kar potolaži, ko napišete vse te pozitivne lastnosti tako zgodnjega vrtca oz. pri teh mesecih. Naša bo tudi tako in sicer zaupam vzgojiteljicam in vem, da so pač one tam in vedo kaj delajo....
Sam tisti filing me skos muči: joj, pa to je še tako malo dete... Še niti vsega ne jé, pa ma finte pri hranjenju, pa tako nežna punčka je, pa še tako micena.... user posted image .
Ima pa zelo rada družbo otrok, ampak tistih svojih vrstnikov, ki so tut tko nekje 8 ali 9 mesecev stari. Večje otročke pa samo gleda oz. opazuje in se jih mogoče malo boji. In si pol še bolj mislim, da če bo v vrtcu med samimi "velikani", da ji bo še hujše.... Ajej, a ne?

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:07:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bina30)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.2.2010 20:21:42   
bina30
No, da povem, da je naš sine krasno sprejel jasli, z njim sem bila samo prvi dan, potem pa smo počasi daljšali čas, ko je tam ostal in 5. dan je že "moral" tam spat, ker sem šla v službo. Sedaj je tretji teden v vrtcu in se je začel malo jokat, ko ga oddamo, vendar se tam hitro pomiri in je vse super.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?