kristinaj
|
naš je šel z 11m in nimam pripomb. super zadovoljna. kako da ni brezplačen, saj je, pa še prva pade razred niže, ker imamo dva otroka.... privadil se je zelo kmalu, uvajanje je bilo tako, da sem ga tri dni vozila po malici in do kosila (ker nisem bila na roditeljskem in sem preslišala, da na uvajanju nimajo prehrane) in potem sem ga v pon kar pustila in no problem. ima malo krize npr. če je bolan in je bil odstoten en teden, potem že malo pozabi in malo joka.. oddam ga vzgojiteljici, mu rečem da mamica gre v službo in ga pride iskat in grem... nehajo hitro jokati..ko te ne vidijo je mir... in ne moreš verjet kako so v vrtecu pridni... spat so ga dajale še 1x dopoldan, cca pol urce, hrana je prirejena za jasli in imajo menije, da ga jaz še za vikend ne naredim takega, res dobro, na sprehod so pa hodili do zime, tisti, ki niso hodili so se pa z vozičkom peljali, večinoma so jih pa na atrij spustili in sedaj ko bo toplo bodo na igralih in tudi krajše sprehode bodo delali, glede na to,da v skupini že vsi hodijo, dokler niso so se pa peljali.. sej ne gredo daleč, okoli vrteca in nazaj :=)).. jaz sem se tudi bala kako bo, a se mi zdi, da je on lažje sprejel kot pupa, ki je prvič šla v vrtec z 2,5 leti. oba sta šla septembra prvič...