Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 25.1.2010 21:52:09
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi v toplo posteljo gledat Dr.G. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 25.1.2010 21:52:40
|
|
|
|
marta82
|
Nočko punce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 9:22:11
|
|
|
|
marta82
|
jutro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 10:14:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Odaje je kako preživeti v divjini pa je očitno kri tekla. Ok! Jaz pri tem ne bi shujšala,rada gledam take stvrai! ahjoj..jaz sem skoraj prek vrgla..ko je očesno zrklo bivola al kaj je že prerezal in vgriznil...mu je kar teklo iz ust on pa njam...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.1.2010 10:17:03 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 10:15:38
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 12:40:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan. Midve iz uvajanja, pa potepanja po mestu ipd. Je taka zimska idila pa sva mal se sprehodile po mestu, zdaj ko sneži V glavnem: meni je bila danes malo kriza, Liji pa tudi. Je rekla, da je ob 9,30 začela jokat in proti vratom pogledovat. Ampak jo je vzela v naročje, dali so ji BOBI palčko in je bilo OK. Ko sem potrkala na vrata pa ko me je videla pa seveda v jok, jaz pa tud . Tak,da jutri bo spet "samo" eno urco tam, tolk da se navadi. Je pa dobila danes tamburin taki mini, ker je bila pridna! Zdaj pa grem jest...lignje in solatko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 12:49:45
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Saraya pol ti Bera bolj malo gledaš , to kar je včeraj jedel je bilo še nedolžno, kaj vse je že ta pojedel , če bi bila jaz njegova žena ga že nebi kušnila . tasa saj se bo Lija navadila, jim je pa od začetka seveda težko. Še bolj pa mamici. botrca kako je Jan?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 13:16:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Saraya pol ti Bera bolj malo gledaš , to kar je včeraj jedel je bilo še nedolžno, kaj vse je že ta pojedel , če bi bila jaz njegova žena ga že nebi kušnila . Ravno to sem mislila napisat. Meni je bilo slabo, ko je pil želodčno vsebino neke poginule živali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 13:17:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Midve iz uvajanja, pa potepanja po mestu ipd. Je taka zimska idila pa sva mal se sprehodile po mestu, zdaj ko sneži V glavnem: meni je bila danes malo kriza, Liji pa tudi. Je rekla, da je ob 9,30 začela jokat in proti vratom pogledovat. Ampak jo je vzela v naročje, dali so ji BOBI palčko in je bilo OK. Ko sem potrkala na vrata pa ko me je videla pa seveda v jok, jaz pa tud . Tak,da jutri bo spet "samo" eno urco tam, tolk da se navadi. Je pa dobila danes tamburin taki mini, ker je bila pridna! Zdaj pa grem jest...lignje in solatko Jaz bom ista. Že vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 13:36:29
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Saraya pol ti Bera bolj malo gledaš , to kar je včeraj jedel je bilo še nedolžno, kaj vse je že ta pojedel , če bi bila jaz njegova žena ga že nebi kušnila . Ravno to sem mislila napisat. Meni je bilo slabo, ko je pil želodčno vsebino neke poginule živali. Ja pa svoj urin je pil, pa še in še.... BLJAK!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 14:56:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Saraya pol ti Bera bolj malo gledaš , to kar je včeraj jedel je bilo še nedolžno, meni je to bljak...............
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 14:57:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A za sredo velja? Bom rabila navodila kam prit. lahko pa te kje počakama z Ly..pa pelješ zadaj
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 14:58:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A za sredo velja? Bom rabila navodila kam prit. lahko pa te kje počakama z Ly..pa pelješ zadaj Ja bi blo fajn. Kje pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:00:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja bi blo fajn. Kje pa? ne vem......povej...kje te počakam...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:10:56
|
|
|
|
marta82
|
Saraya kje se pelješ? Prek Koroškega mosta? Prek starega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:11:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya kje se pelješ? Prek Koroškega mosta? Prek starega? prek starega mosta grem....zdaj kje se ti pripelješ..jaz bom šla mimo bivše metalke...pa mimo fototabora..tam
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:14:40
|
|
|
|
marta82
|
Aha. Kaj pa če se na park placu od Planeta Tuš dobimo al pa na tisti pumpi tam? Al maš kakšen boljši predlog?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:18:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aha. Kaj pa če se na park placu od Planeta Tuš dobimo al pa na tisti pumpi tam? Al maš kakšen boljši predlog? oki doki...važi
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:22:35
|
|
|
|
arabela*
|
Natalija28......pozdravljena...boš rekla kaj?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:24:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aha. Kaj pa če se na park placu od Planeta Tuš dobimo al pa na tisti pumpi tam? Al maš kakšen boljši predlog? oki doki...važi Mormo edino še Matcar vprašat kdaj naj pridemo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:24:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Natalija28......pozdravljena...boš rekla kaj? Pozdravljena Natalija.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:33:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aha. Kaj pa če se na park placu od Planeta Tuš dobimo al pa na tisti pumpi tam? Al maš kakšen boljši predlog? oki doki...važi Mormo edino še Matcar vprašat kdaj naj pridemo. mislim...da ji ob desetih ne bi bilo prehitro
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:33:38
|
|
|
|
arabela*
|
Šibam v šolo....se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 15:34:32
|
|
|
|
marta82
|
Te pa ob 10-ih na tisti pumpi pri Planetu Tuš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 17:15:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Evo, midve z eno-urnega sprehoda. Me je v uhe tak zazeblo, da joj moram si neko kapo nabavit pa ej kak je...če ne druga,že ko zjutraj šibava v vrtec. Še sreča,da lahko jo pripeljem do 9-te ure, tak da greva komaj 8.30 od doma . Pešačiva nekje 20-25 min. ampak hitre hoje. Tak, da jutranjo telovadbo imam zagotovljeno Se tipkamo kaj, grem mal k Liji na puzzle
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.