Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:43:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kaj te sprašuješ take nore, čajček pa čoho, čoho. eh to ne...to je običajno v postelji Ja pa vsaj eno sem trofla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:43:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem zbrisala album Ma ja...vsega je preveč...študiram..da bi si me babe lahko kak zasebn forum odprle.....ne da vsi vohunijo...ni mi všeč Sem jaz to tudi razmišljala.Pa mrzim to,ko špijunijo.Kaj veš,kaj vse naštrikajo pol.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:44:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem zbrisala album Ma ja...vsega je preveč...študiram..da bi si me babe lahko kak zasebn forum odprle.....ne da vsi vohunijo...ni mi všeč
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:44:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kaj te sprašuješ take nore, čajček pa čoho, čoho. eh to ne...to je običajno v postelji Ja pa vsaj eno sem trofla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:45:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tukaj.... Ki si te hodla zaj? moj je prišel domu in sva čaj spila.... Aja! ha ha ha...........................................a si misla da ga bom kar pri vratih hopsi hopsi,ha.....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:46:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem zbrisala album Ma ja...vsega je preveč...študiram..da bi si me babe lahko kak zasebn forum odprle.....ne da vsi vohunijo...ni mi všeč Sem jaz to tudi razmišljala.Pa mrzim to,ko špijunijo.Kaj veš,kaj vse naštrikajo pol. pa vse je že tak..pa si zamisli,da kak bolan pedofil vse bere
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:47:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tukaj.... Ki si te hodla zaj? moj je prišel domu in sva čaj spila.... Aja! ha ha ha...........................................a si misla da ga bom kar pri vratih hopsi hopsi,ha..... Pri tebi se nikul ne ve!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:48:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem zbrisala album Ma ja...vsega je preveč...študiram..da bi si me babe lahko kak zasebn forum odprle.....ne da vsi vohunijo...ni mi všeč Sem jaz to tudi razmišljala.Pa mrzim to,ko špijunijo.Kaj veš,kaj vse naštrikajo pol. pa vse je že tak..pa si zamisli,da kak bolan pedofil vse bere Zato pa ravno....Sem si jaz tudi albume zbrisala.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:49:16
|
|
|
|
arabela*
|
Me smo enkrat enega butla dobile....na sptembrkah.."ženska"....ki se je predstavljala pod 3. obrazi...bila je vse najprej kokica..potem pupica....pa vse možno..jaz sem jo takoj razkrinkala, nato še ostale...nato ni imela izbire in je izginila
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:52:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo enkrat enega butla dobile....na sptembrkah.."ženska"....ki se je predstavljala pod 3. obrazi...bila je vse najprej kokica..potem pupica....pa vse možno..jaz sem jo takoj razkrinkala, nato še ostale...nato ni imela izbire in je izginila Adijo pamet!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:55:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo enkrat enega butla dobile....na sptembrkah.."ženska"....ki se je predstavljala pod 3. obrazi...bila je vse najprej kokica..potem pupica....pa vse možno..jaz sem jo takoj razkrinkala, nato še ostale...nato ni imela izbire in je izginila Adijo pamet! Tak je to, ko si prijavljen pod nikom. Nikoli ne veš kak pristen je človek.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:56:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo enkrat enega butla dobile....na sptembrkah.."ženska"....ki se je predstavljala pod 3. obrazi...bila je vse najprej kokica..potem pupica....pa vse možno..jaz sem jo takoj razkrinkala, nato še ostale...nato ni imela izbire in je izginila Adijo pamet! Tak je to, ko si prijavljen pod nikom. Nikoli ne veš kak pristen je človek. Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:57:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce lepo bodite, jutri če mi znese in bo Lija ok, pol se vidimo na kavici Grem spat, ker se moja mala glistika že oglaša Sem pisala še enkrat Jerneji, upam da bo kak odgovor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:58:21
|
|
|
|
marta82
|
Nazaj. Tasa šit no. Pa misliš da ni možno da gre za administratorsko napako oz. da jim je kaj rač. zaštrikal in kaj pomešal?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:58:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo enkrat enega butla dobile....na sptembrkah.."ženska"....ki se je predstavljala pod 3. obrazi...bila je vse najprej kokica..potem pupica....pa vse možno..jaz sem jo takoj razkrinkala, nato še ostale...nato ni imela izbire in je izginila Adijo pamet! Tak je to, ko si prijavljen pod nikom. Nikoli ne veš kak pristen je človek. ma veš kak nas je motala...ampak je bila nek amater.....je zgleda bila nek potencialen lažnivec.....ker če si oprezno bral njene poste si lahko bruhal zraven...razlika med 1. in 2. otrokom 6 mesecev ...pa take..potem da je kao v bolnici...pa da doji in se baše s tabletami...da ji je mož kao zdravnik..blabla.....se je zaj....in si v vse tri nicke(v katerih je seveda nastopala ona)...dala isto mačko v album
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:59:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pri tebi se nikul ne ve! pa še res je
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:59:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo enkrat enega butla dobile....na sptembrkah.."ženska"....ki se je predstavljala pod 3. obrazi...bila je vse najprej kokica..potem pupica....pa vse možno..jaz sem jo takoj razkrinkala, nato še ostale...nato ni imela izbire in je izginila Adijo pamet! Tak je to, ko si prijavljen pod nikom. Nikoli ne veš kak pristen je človek. Se strinjam! Zato se mi pa zdi fajn, da se tudi osebno na kavicah spoznamo. Potem se lažje tudi tu pogovarjaš s temi ljudmi, ko jih vsaj malo poznaš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 21:59:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nazaj. Tasa šit no. Pa misliš da ni možno da gre za administratorsko napako oz. da jim je kaj rač. zaštrikal in kaj pomešal? Po moje ne, ker si je mogla slike iz tasinega albuma kopirat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 22:01:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nazaj. Tasa šit no. Pa misliš da ni možno da gre za administratorsko napako oz. da jim je kaj rač. zaštrikal in kaj pomešal? ne, ker im pod slikami napisano ime kao njenega otroka...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 22:01:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma veš kak nas je motala...ampak je bila nek amater.....je zgleda bila nek potencialen lažnivec.....ker če si oprezno bral njene poste si lahko bruhal zraven...razlika med 1. in 2. otrokom 6 mesecev ...pa take..potem da je kao v bolnici...pa da doji in se baše s tabletami...da ji je mož kao zdravnik..blabla.....se je zaj....in si v vse tri nicke(v katerih je seveda nastopala ona)...dala isto mačko v album Lahko samo rečem tum,tum.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 22:02:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nazaj. Tasa šit no. Pa misliš da ni možno da gre za administratorsko napako oz. da jim je kaj rač. zaštrikal in kaj pomešal? ne, ker im pod slikami napisano ime kao njenega otroka... jo poznaš ali ne?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 22:03:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo enkrat enega butla dobile....na sptembrkah.."ženska"....ki se je predstavljala pod 3. obrazi...bila je vse najprej kokica..potem pupica....pa vse možno..jaz sem jo takoj razkrinkala, nato še ostale...nato ni imela izbire in je izginila Adijo pamet! Tak je to, ko si prijavljen pod nikom. Nikoli ne veš kak pristen je človek. ma veš kak nas je motala...ampak je bila nek amater.....je zgleda bila nek potencialen lažnivec.....ker če si oprezno bral njene poste si lahko bruhal zraven...razlika med 1. in 2. otrokom 6 mesecev ...pa take..potem da je kao v bolnici...pa da doji in se baše s tabletami...da ji je mož kao zdravnik..blabla.....se je zaj....in si v vse tri nicke(v katerih je seveda nastopala ona)...dala isto mačko v album Ta je pa dobra! In je mislila,da je ne bote dobile? ****sa smotana!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 22:03:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nazaj. Tasa šit no. Pa misliš da ni možno da gre za administratorsko napako oz. da jim je kaj rač. zaštrikal in kaj pomešal? ne, ker im pod slikami napisano ime kao njenega otroka... pa to punco poznaš? Ne morem razumet zakaj bi to naredila. Pa ona ima otroka al so samo Lijine slike?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 22:03:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nazaj. Tasa šit no. Pa misliš da ni možno da gre za administratorsko napako oz. da jim je kaj rač. zaštrikal in kaj pomešal? ne, ker im pod slikami napisano ime kao njenega otroka... Še celo tak je naredla, da je dala tvojo sliko in drugo ime. Sicer pa je logično. Ja no pravi psihič.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 22:03:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pri tebi se nikul ne ve! pa še res je Vem,ja!
|
nosečnostLelly28 RRKdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?takoj, ko sem izvedela (
26%)
pri 3 mesecih (
56%)
po 4 mesecu (
19%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!