Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:43:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ups.......auf je..... Ajoj! spi
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 22:44:57
|
|
|
|
arabela*
|
Grem tud jaz..........v toplo posteljo se k dragemu stisnit...... nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 7:15:32
|
|
|
|
tasa_m
|
jutro. Evo, mi smo zakuhali...Lija je. Ponoči je imela 40, zdaj pa ima 39C vročine. Sem ji dala calpol, upam da bo pomagal? Nič grem njej drekec dohtaru nest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 7:30:27
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 7:31:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jutro. Evo, mi smo zakuhali...Lija je. Ponoči je imela 40, zdaj pa ima 39C vročine. Sem ji dala calpol, upam da bo pomagal? Bošček mali jaz dam vedno paracetamol...pa full hitro prime...calpol imam za A.....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 7:32:44
|
|
|
|
arabela*
|
Grem pod tuš..potem pa nas zrihtat in by vrtec lep dan
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 7:42:49
|
|
|
|
rina22
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 7:43:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jutro. Evo, mi smo zakuhali...Lija je. Ponoči je imela 40, zdaj pa ima 39C vročine. Sem ji dala calpol, upam da bo pomagal? Bogica mala Upam, da čimprej mine....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 7:43:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lep dan Hvala enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 8:24:33
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , spali smo super, do 6.15 pol pa sem ga dala k sebi in sva spala še do 8h . Grem kavo skuhat, pa Jana nahranit.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 8:25:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jutro. Evo, mi smo zakuhali...Lija je. Ponoči je imela 40, zdaj pa ima 39C vročine. Sem ji dala calpol, upam da bo pomagal?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 9:18:37
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...nazaj...mrzlo zunaj ko Zdaj pa uživama ob zajtrku....sva si privoščile danes krofe........pa pomarančin čaj z medom....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 21.1.2010 10:17:18
|
|
|
|
botrca
|
Naši sončki Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella Cita
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 10:17:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak...nazaj...mrzlo zunaj ko Zdaj pa uživama ob zajtrku....sva si privoščile danes krofe........pa pomarančin čaj z medom.... ti pa imaš vedno neke eksotične zajtrke...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 10:21:20
|
|
|
|
botrca
|
Kak mi ni za nič...pa še Jan je bruhal 4x...joj kdaj se bo to nehalo . Sita sem vsega... .
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 10:35:33
|
|
|
|
botrca
|
Greva malo ven, se pol kaj tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 13:37:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz dam vedno paracetamol...pa full hitro prime...calpol imam za A..... Liji tudi na srečo hitro pomaga svečke ji bom dla zvčer, če bo imela še vedno vročino ali pa ponoči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 13:38:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok. HVALA vsem za pikapoke... Glede kafeja pa ne vem kak bom...če bo T. doma, mogoče pridem sama,,,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 14:06:57
|
|
|
|
marta82
|
za Lijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 14:36:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok. ...saj bo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 14:37:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Glede kafeja pa ne vem kak bom... jaz tug že gruntam...ampak zarad mraza...če bo premrzlo.....ne vem če se mi bo dalo pešačit prek mosta
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 14:38:49
|
|
|
|
arabela*
|
Drugače pa...smo prej šetali po snegecu....M je šla peški.....bognedaj da ji rečem naj mi da roko...on a samo sama Sta uživale.....jaz še posebej...ko ljubim sneg Tud najedle smo se...sem naredila krompirjev golaž s hrenovkami in kumarcami..njami ami....punce sta full pridne,se igrata..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.1.2010 14:39:03 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 14:40:35
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar ga spet štrajka nekaj......bo jo treba malo.......
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 15:30:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar ga spet štrajka nekaj......bo jo treba malo.......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 21.1.2010 18:38:43
|
|
|
|
sreč
|
... da ne boste rekle, da samo berem. Ena koristna informacija. Po pritožbi, ki sem jo naslovila na E.Leclerc (so se mi celo 2x pisno opravičili), so plenicam znižali davek na 8,5% in jih s tem pocenili. Tasa_m v Leclercu imajo tudi plenice Pampers Active Fit (sedaj mislim, da stanejo nekaj več kot 13€, prej pa so bile skoraj 16€ za 56 kom).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?